واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رئيس مجلس شوراي اسلامي: مشكلات كشور با صدقه پروري حل نمي شود مجلس همراه و همگام دولت از حقوق ملت دفاع ميكند
خبرگزاري دانشجويان ايران - قم
سرويس: مجلس
جشن ميلاد 6000 شهيد استان قم، با عنوان جشن ميلاد عرشيان با حضور رييس مجلس شوراي اسلامي در مجتمع امام خميني قم برگزار شد.
به گزارش خبرنگارخبرگزاري دانشجويان (ايسنا)، دكتر علي لاريجاني دراين مراسم به برنامههاي مجلس در روز گذشته و دادن راي اعتماد به وزراي پيشنهادي اشاره كرد و گفت: در مجلس يك روز پركار و سنگين را پشت سر گذرانديم و اعتبارنامه سه وزير پيشنهادي دولت مورد بررسي قرار گرفت و مجلس نيز به اين سه وزير پس از شش ساعت بحث و بررسي راي اعتماد داد تا بتوانند وظايف محوله را با سرعت بيشتري دنبال كنند.
نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد: هرچند در كار وزرا نواقصي وجود داشت و البته اين نواقص نيز از چشم مجلس پوشيده نيست، اما در عين حال مجلس از سه وزير حمايت كرد.
وي با اشاره به شرايط كنوني منطقه گفت: اين راي اعتماد مجلس به سه وزير، حامل پيامي به همگان است و آن اينكه مجلس همراه و همگام دولت از حقوق ملت دفاع ميكند .
لاريجاني اظهار داشت: در شرايط كنوني سيماي وحدتآميز را براي كشور ترسيم كرد تا مجموعه قواي سهگانه به دفاع از حقوق ملت بپردازند.
وي با اشاره به مشكلات ناشي از تورم، بيكاري در كشور، يكي از مهمترين وظايف وزير اقتصاد را ريشهكني تورم، ساماندهي بانكها و توسعه كشور با اصول علمي عنوان كرد و افزود: وزير اقتصاد بايد نگاه همه جانبهاي به توسعه كشور داشته باشد و البته مجلس در كنار راي اعتماد خود، انتظاراتي را نيز از دولت و وزارتخانهها دارد.
وي تاكيد كرد: ما با علم به برخي كاستيها به وزراي پيشنهادي راي اعتماد داديم و وزرا نيز بايد با جديت به دنبال حل مشكلات باشند.
نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي ساماندهي وضع اقتصاد، ايجاد اشتغال و كنترل تورم را از مهمترين مسائل كشور دانست و گفت: دولت بايد تئوري مناسبي براي حل اين مشكلات داشته باشد و رهبر معظم انقلاب با سند چشمانداز 20 ساله نظام و اصل 44 قانون اساسي اين تئوري را ارائه كردند و فقط بايد اجرايي شود.
وي تصريح كرد: مشكلات كشور با صدقه پروري حل نمي شود.
لاريجاني با تاكيد بر اينكه مجلس به وظيفه نظارتي خود عمل خواهد كرد، گفت: مجلس با كسي رو دربايستي ندارد و همانگونه كه از دولت و وزرا حمايت كرده، نظارت جدي نيز بر عملكردها خواهد داشت و اگر وزيري برنامههاي خود را به درستي اجرا نكند، از ابزار نظارتي مجلس استفاده خواهيم كرد.
وي گفت: تلاش در حل مشكلات كشور شرط لازم است، اما كافي نيست دولت بايد برنامه جهت ساماندهي مشكلات كشور داشته باشد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به مشكلات شهر قم تصريح كرد: در شهر قم طرحهاي مختلفي به اجرا در آمده است و با توجه به اينكه پشتوانه مالي لازم را نداشته به سرانجام نرسيده است و اين مسئله باعث بروز تورم ميشود.
وي همچنين به وضعيت صنعت گران قم نيز اشاره كرد و گفت: صنعتگران درحال حاضر با مشكلاتي از جمله درخصوص دريافت تسهيلات بانكي مواجه هستند كه اميدواريم اين مساله به زودي حل شود.
وي درادامه به خشكسالي به عنوان يكي از مشكلات استان قم اشاره كرد و گفت: اميدواريم با تامين و اختصاص اعتبار قم هرچه سريعتر مشكلات كشاورزان و دامداران را مسولان استان بتوانند رفع نمايند.
وي افزود: دراين زمينه مسولان مربوطه استان بايد فعلا مبالغي را به خسارت ديدگان پرداخت نمايند تا اعتبارات مورد نظر دراختيار قم قرار گيرد.
لاريجاني يادآور شد: با هماهنگي با وزير كشاورزي نماينده وي نيز به اين استان سفر كرده تا راهكارهاي كمك به دامداران و كشاورزان بررسي شود.
لاريجاني همچنين در سخناني با تبريك ميلاد حضرت امام حسين (ع) اظهار داشت: امام حسين (ع) حركتي توفنده را در طول تاريخ به وجود آورد و بقاي اسلام همواره به حركت امام حسين (ع) وابسته است.
وي با اشاره به مبناي نهضت امام حسين (ع) گفت: امروز نيز با گذشته ساليان بسيار زياد اين مباني باعث حيات اسلام است.
رئيس مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: اگر امروز ايران اسلامي در منطقه سربلند بوده و ميدرخشد به دليل فداكاريهاي پاسداران انقلاب اسلامي است كه در حركت ايثارگرانه خود، امام حسين (ع) را الگو قرار دادند
رييس سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران قم، نيز در سخناني با تبريك اعياد شعبانيه گفت:ايران اقتدار و عزت خود را مديون خون شهدا و ايثارگري جوانان است.
وي با بيان اينكه اين جشن براي اولين بار در كشور برگزار مي شود گفت: اين جشن با هدف نكوداشت مقام ايثار و شهادت ترتيب يافته است و اميد است الگويي براي ديگر شهرها باشد.
در اين مراسم كه با سرود و مديحه سرايي همراه بود ، از جانبازان انقلاب و 8 سال دفاع مقدس تجليل شد.
انتهاي پيام
چهارشنبه 16 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]