تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دانايى سرآمد همه خوبى‏ها و نادانى سرآمد همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813252495




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ايران به فناوري توليد سلولهاي بنيادي پرتوان القايي دست يافت


واضح آرشیو وب فارسی:کيهان: ايران به فناوري توليد سلولهاي بنيادي پرتوان القايي دست يافت
سرويس اجتماعي-
پژوهشگران پژوهشكده رويان جهاد دانشگاهي براي نخستين بار در سطح خاورميانه و به عنوان پنجمين كشور جهان به فناوري توليد سلولهاي بنيادي پرتوان القايي(ISP) از سلولهاي پوست، دست يافتند.
به گزارش كيهان به نقل از روابط عمومي جهاد دانشگاهي با تلاش محققان جهاد دانشگاهي تنها در مدت نه ماه پس از ارائه مقالات توليد سلولهاي پرتوان القايي (ISP) در مجلات معتبر دنيا، ايران بعد از كشورهاي آمريكا، ژاپن، آلمان و چين به اين فناوري نوين دست يافت.
توليد سلولهاي پرتوان القايي، علاوه بر اين كه بسياري از مشكلات مربوط به كاربردي كردن سلولهاي بنيادي جنيني را مرتفع مي سازد، مي تواند در بحث ژن درماني، توسعه داروسازي، ناهنجاري شناسي جنين ها و مطالعه عملكرد ژن ها نيز مؤثر باشد.
ضمن اين كه دانشمندان در حال بررسي امكان توليد سلول هاي پرتوان القايي ازبيماران صعب العلاج و دچار نقص ژنتيكي هستند تا با تمايز اين سلولها به سلولهاي مورد نياز بيماران، براي درمان آنها اقدام كنند.
توليد و انتقال جنين هاي حاوي ژن توليد داروي درمان
سكته قلبي
همچنين به همت محققان پژوهشكده رويان جهاد دانشگاهي، ايران به زمره معدود كشورهاي صاحب فناوري توليد جنين هاي تراريخته (ترانس ژنتيك) با هدف توليد داروهاي نوتركيب پيوست.
داروي TPA در حال حاضر بهترين داروي درمان و نيز پيشگيري سكته قلبي محسوب مي شود كه به علت قيمت فوق العاده بالا، استفاده عمومي آن امكانپذير نيست و تحقق اين فناوري، كشور را يك گام ديگر به هدف نهايي توليد فراوان و ارزان قيمت داروهاي پروتئيني خاص از طريق فرآورده هاي شيردامهاي تراريخت نزديك مي كند.
به گفته پژوهشگران جهاد دانشگاهي در صورت وقوع سكته قلبي و تزريق سريع اين دارو، اميد به بهبودي بيمار به ميزان قابل توجهي افزايش مي يابد و علاوه بر بهبودي سريع بيمار، عوارض جانبي سكته مانند ناكارآمدي قلب كه از علل اصلي مرگ و مير به دنبال سكته است، برطرف مي شود.
 چهارشنبه 16 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: کيهان]
[مشاهده در: www.kayhannews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 140]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن