تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 24 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن در سرشتش دروغ و خيانت نيست و دو صفت است كه در منافق جمع نگردد: سيرت نيكو و د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865156681




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اخبار کوتاه از جام ملت‌هاي آسيا


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: اخبار کوتاه از جام ملت‌هاي آسيا

هشدار مهاجم تيم ملي ازبکستان به دروازه‌بان قطر، تکميل ظرفيت هتل‌هاي دوحه، مصدوميت مدافع تيم ملي فوتبال ژاپن و وداع ستاره هند با جام ملت‌هاي آسيا به خاطر آسيب ديدگي مهمترين اخبار امروز اين رقابت‌هاست.
به نقل از پایگاه خبری فوتبال آسیا، "الکساندر گینریخ"، مهاجم تیم ملی ازبکستان، برای بازی امشب تیمش مقابل قطر به دروازه بان تیم حریف هشدار داد.
گینریخ 26 ساله مدعی شد که ازبکستان بازی خوب و تهاجمی را ارائه خواهد داد و دروازه بان قطر باید مراقب باشد: "ما راحت و آرام هستیم و هیچ استرسی نداریم و برای بازی امشب به خوبی آماده شده‌ایم. "بورهان"، دروازه بان تیم قطر یکی از ستاره‌های این تیم است اما امشب زندگی برای او به گونه ای دیگر خواهد بود".
گینریخ یکی از مهاجمان گلزن "آبراموف" است و در کنار "ماکسیم شاتسکیخ" زوج خوبی را در خط حمله ازبکستان به وجود آورده‌اند.
وی در ادامه تصریح کرد: قطر تیم بسیار قدرتمندی است، من قبلا برابر آنها بازی کرده‌ام. دفاع خوبی دارند و در حمله‌ها بسیار سریع هستند اما ما تمام تلاش‌مان را می کنیم تا نتیجه مطلوب را به دست آوریم. هیچ بازیکنی در دنیا وجود ندارد که بردن را دوست نداشته باشد.
مهاجم ازبک مهاجم قطر را تهدیدی برای تیمشان دانست: "سباستین سوریا بازیکنی باهوش و گلزن است. ما باید مراقب او باشیم". بازی ازبکستان و قطر ساعت 19:45 در ورزشگاه خلیفه برگزار می‌شود.
انبوه هواداران فوتبال در دوحه
به گزارش نشریات محلی دوحه، هتل‌های قطر، مملو از هواداران مشتاق شده است که برای تماشای افتتاحیه و دیدارهای جام ملت‌های آسیا به این کشور سفر کرده‌اند. طبق گزارشات انتظار می رود که تا روز یکشنبه ظرفیت تمامی هتل‌های دوحه تکمیل شود. بیشتر این جمعیت را هواداران فوتبال از بین کشورهای حاشیه خلیج فارس تشکیل می دهند.
مقامات می گویند، تنها تعداد معدودی از اتاق‌ها خالی است. در حال حاضر اگر کسی بیاید می تواند در هتل ساکن شود، اما فردا دیگر جای خالی برای او نخواهند داشت.
بیشتر هواداران از کشور عربستان صعودی به قطر آمده‌اند تا عملکرد پسران صحرا را از نزدیک تماشا کنند. به گفته مقامات بعضی از آنها با ماشین‌های شخصی و بعضی به همراه خانواده و از طریق هواپیما به قطر سفر کرده‌اند. بسیاری از هتل‌های قطر هم اکنون پر شده است.
مصدومیت مدافع تیم ملی فوتبال ژاپن
"تومواکی ماکینو"، مدافع تیم ملی ژاپن ممکن است به دلیل آسیب‌دیدگی قوزک پایش در تمرینات روز پنجشنبه، اولین بازی این تیم مقابل اردن در روز یکشنبه را از دست بدهد.
غیبت این بازیکن هیروشیما که لنگ لنگان زمین تمرین ورزشگاه الاهلی را ترک کرد، ضربه بزرگی به استراتژی‌های "آلبرتو زاکرونی" در خط دفاع که پیش از این هم "گوتوکو ساکای" و "دایکی ایواماسا" را از دست داده بود، وارد می‌کند.
زاکرونی پس از اینکه مجبور شد به دلیل مصدومیت بدون زوج مطمئن "مارکوس تولیو تاناکا" و "یوجی ناکازاوا" بازی کند، اتکای زیادی به ماکینوی 23 ساله کرده بود.
ماکینو گفت: من تا به حال زیاد مصدوم نشده‌ام و برای همین نمی‌توانم واقعا بگویم که آسیب‌دیدگی‌ام چقدر جدی است. ما هنوز روزهای زیادی را پیش رو داریم و من هر کاری را که لازم باشد انجام خواهم داد.
ساکای هنوز از درد کمر رنج می‌برد، در حالیکه ایواماس مصدومیت پایش هنوز کامل بهبود نیافته است.
"هیرومی هارا"، مدیر فنی فدراسیون فوتبال ژاپن نیز گفت: نگرانی اصلی ما حالا شرایط جسمانی بازیکنان‌مان است. همانطور که همه می‌دانند، خیلی‌ها در تعطیلات به سر می‌بردند و برخی نیز در جام امپراتور بازی می‌کردند. به خاطر همین آمادگی جسمانی همه بازیکنان در یک سطح نیست.
ستاره هند جام ملت‌های آسیا را از دست داد
"بایچونگ بوتیا"، کاپیتان و مهاجم کاریزماتیک هند به خاطر آسیب دیدگی عضله ساق پا جام ملت‌های آسیا 2011 را از دست داد.
تیم ملی هند با مربیگری "باب هیوتن" حالا تنها 22 بازیکن دارد. هندی‌ها روز دهم ژانویه 2011 (بیستم دی‌ماه 1389) باید با استرالیا بازی کنند و از آنجا که در گروه‌شان کره جنوبی و بحرین هم حضور دارند، کار خیلی سختی برای صعود به دور بعدی در پیش دارند.
بوتیای 34 ساله ماه‌ها مصدوم بود و تازه داشت به شرایط آرمانی‌اش نزدیک می شد. او در جریان آخرین تمریناتش در دوبی آسیب دید.
بازی شروع شد
در خیابان ها، روی سر در ساختمان‌ها و آسمانخراش و در نگاه مردم دوحه تنها یک عبارت دیده می شود؛ بازی شروع شد.
مسئولان برگزاری مسابقات برای دادن پیام آغاز مسابقات هیچ گوشه از شهر دوحه را جا نینداخته‌اند تا به یاد همه بیاورند که جام ملت‌های آسیا با حضور بزرگترین ستاره‌های قاره کهن دارد، آغاز می شود.
"توکوکی سوزوکی"، مدیر مسابقات AFC در خصوص برگزاری پانزدهمین دوره مسابقات جام ملت‌های آسیا گفت: ما باور داریم که این مسابقات بهترین جام ملت‌های آسیا خواهد بود و به این حرف اطمینان داریم چون نه تنها استانداردهای بازیکنان و داوران بسیار بالاست بلکه قطر نیز بهترین امکانات را نظیر هتل‌ها، وسایل حمل و نقل عمومی و غذاها را برای پذیرایی از میهمانان دارد. ما امیدواریم بازی‌هایی ببینیم با استانداردهایی حتی بالاتر از یوفا و فیفا.
قطر، میزبان مسابقات و ازبکستان بازی افتتاحیه را برگزار خواهند کرد و آنها که آنقدر شانس نداشتند بلیت این بازی را برای ورود به ورزشگاه خلیفه تهیه کنند می توانند در «فن زون‌های تدارک دیده شده در قطر یا در کنار میلیون‌ها نفری که این بازی ها را از طریق تلویزیون می بینند، تماشا کنند.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 178]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن