واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: بعد از پان پراگ که به نوعی شبیه آدامش بود حالا نوبت به مخدرهای شکلاتی - ژله ای و آرایشی رسیده .
چند روز پیش یکی از دوستان مخدر شکلاتی رو دیده بود ! حالا راست و دروغش به خودش مربوط میشه اما بخونیم خبری رو که امروز در تارنمای سلامت نیوز آمده.
رييسپليس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ گفت: موضوع لوازم آرايش آلوده به مواد مخدر و شكلاتهاي مخدردار در جزوات آموزشي پيشگيري از اعتباد گنجانده شده است.
سرهنگ جواد كشفي در گفتوگو با خبرنگار ايلنا، تصريح كرد: تاكنون مواد مخدر در قالب لوازم آرايش، شكلات و ژله توهمزا درتهران كشف نشده است اما اين بهمعناي نبودن اين مخدر نيست.
وي افزود: البته با توجه به ديده نشدن چنين مخدري در تهران از سوي پليس، اين نوع مخدر يا نيست و يا آنقدر كم است كه ديده نشده است.
رييسپليس مبارزه با مواد مخدر پايتخت ادامه داد: در عين حال، موضوع لوازم آرايش آلوده به مواد مخدر، شكلاتهاي مخدردار و ژلههاي توهمزا در جزوات آموزشي پيشگيري از اعتياد گنجانده شده است.
در پایان رسانه جدید تاکید میکنه که از خریدن و خوردن مواد غذایی به شدت دقت کنید و از خریدن مواد خوراکی از دست فروشان و مغازه های فاقد جواز اکیدا خودداری فرمایید و تا جای ممکن از خوراکیهای آشنای ایرانی و یا خارجی استفاده بفرمایید. در مورد لوازم آرایش هم نکات بالا را رعایت کنید و از این مارکها و برندهایی که اصالت ندارند استفاده نفرمایید . چند سالی است که برخی افراد سودجو شروع به فروش لوازم بهداشتی و آرایشی به صورت بی واسطه و به نوعی هرمی کرده اند که با ظاهری شکیل و ژورنال به مشتری ارائه میشود که غالب آنها غیر بهداشتی و برای سلامتی مضر هستند . به هر روی خرید از اماکن معتبر و دارای جواز و حتی مقداری هزینه بیشتر برای خرید بسیار عاقلانه تر و بهتر است تا خرید به قیمت پایین تر اما غیر مطمئن از اماکن نا مشخص و اشخاص سود جو .
+ نوشته شده در دوشنبه سی ام آذر 1388ساعت 15:25 توسط آرمین | آرشیو نظرات
21 درصد جمعيت ایران دچار اختلالات رواني هستند!
رئيس اداره سلامت روان وزارت بهداشت و درمان گفت: 21 درصد افراد جامعه به نوعي به اختلالات رواني دچار هستند و اين آمار مشابه ديگر كشورها است.
دكتر احمد حاجبي در گفت وگو باایسنا، اظهار داشت: ميزان شيوع اختلالات رواني در كشور با ميانگين ديگر كشورها قابل مقايسه است و عدد فاصلهداري نيست.
وي افزود: يك درصد افراد جامعه نيز مبتلا به اختلالهاي رواني شديد هستند.
حاجبي تصريح كرد: ميزان 21 درصدي شيوع اختلالات رواني در جامعه نبايد نگران كننده باشد زيرا بيشتر اين اختلالات خفيف بوده و در بسياري از موارد تنها مشكلات رواني ساده است.
وي خاطرنشان كرد: با اجراي طرح پيمايش ملي سلامت روان، آمار و ارقام درباره وضعيت اختلال رواني در كشور تفكيك شده و با دقت بيشتري آمارگيري ميشود.
رئيس اداره سلامت روان وزارت بهداشت و درمان اظهار كرد: اعضاي هيات علمي دانشگاههاي علوم پزشكي سراسر كشور در اجراي طرح پيمايش ملي سلامت روان همكاري خواهند داشت و كار ميداني اين طرح اوايل تابستان سال آينده آغاز ميشود.
وي درباره نقش اختلالات رواني در وقوع قتلهاي زنجيرهاي و ناموسي تاكيد كرد: در بسياري از قتلهاي ناموسي و زنجيرهاي مواردي از اختلال رواني مشاهده ميشود و گاه در بررسي كميسيونهاي پزشكي قانوني اين اختلالات اثبات ميشود.
حاجبي گفت: در مورد ميزان شيوع اختلالهاي رواني در مناطق عشيرهاي نميتوان به صورت دقيق اظهارنظر كرد؛ زيرا آمار خاصي در اين مورد وجود ندارد و در برخي موارد در بررسي اتفاقات و حوادثي كه در اين مناطق اتفاق ميافتد اختلال رواني مشاهده ميشود.
وي افزود: اختلالها و بيماريهاي رواني در سراسر دنيا وجود دارد و تنها مختص به كشور ما نيست. به دليل وجود مسايل فرهنگي و اعتقادي ميتوان گفت وضعيت اختلالات رواني در ايران بهتر از ديگر كشورها است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]