واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رئيس شوراي اطلاع رساني خوزستان: رعايت صداقت دربيان موضوعات بايد مورد توجه روابط عموميهاي استان قرار گيرد بعضي از مديران استان تعامل مثبتي با رسانهها ندارند
خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: جامعه اطلاعاتي
رئيس شوراي اطلاع رساني استان خوزستان گفت: يكي از مزايا و ضرورتهاي اطلاع رساني، زمينهسازي براي تعامل مردم با مسئولان در جهت پيشبرد برنامهها و اهداف دولت است.
به گزارش خبرنگار جامعه اطلاعاتي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خوزستان ـ علي اصغر وحيدي در جلسه شوراي هماهنگي روابط عموميهاي استان خوزستان كه پيش از ظهر امروز در مهمانسراي سازمان آب و برق استان برگزار شد، اظهار داشت: بخشي از هر برنامهاي كه توسط دولت اجرا ميشود مربوط به تعاملهايي است كه مردم با مجموعه مسئولان و مديران خواهند داشت.
وي افزود: نظام جمهوري اسلامي، اولين نظامي است كه الگوي عملي نظام مردم سالاري ديني را به جهان عرضه كرده است. در مردم سالاري ديني نقش تعيين كننده مردم در مشاركت و اجراي اهداف و برنامههاي نظام را ميطلبد تا آنها نيز در جريان برنامهها، طرحها و پروژهها و اقداماتي كه توسط منتخبين مردم در دولت انجام ميشود، قرار گيرند. اين مسئله، اميد به آينده، شور و نشاط در مردم را هر چه بيشتر و انگيزه آنها براي حركت و تلاش را چند برابر ميكند.
وحيدي عنوان كرد: پروژههايي كه در حال حاضر افتتاح ميشود، در سالهاي گذشته و در دولتهاي گذشته فعاليتهاي مقدماتي و كارشناسي آنها انجام شده بود ولي در بعضي موارد به دليل بزرگي و حجم كار و يا پايينتر بودن توان دولتهاي گذشته نسبت به بزرگي اين پروژهها، پس از انجام مراحل اوليه و كارشناسي، كنار گذاشته شده بودند.
وي خاطرنشان كرد: يكي از ويژگيهاي دولت نهم، توجه به مصلحت مردم بدون توجه به تاثيرگذاري انجام پروژههاي بزرگ در انتخابات بوده است. به اين دليل، در اين دولت پروژههاي مسكوت شده يكي پس از ديگري به جريان ميافتد و از مصاديق آن، تحول اقتصادي است كه به عنوان مهمترين موضوع در برنامههاي دولت قرار دارد. به عنوان مثال اجراي طرح سهام عدالت گام موثري در توجه به اقشار آسيبپذير بوده و طرح مسكن مهر در حل معضلات ريشهاي مسكن دركشور تاثير بسياري داشته است زيرا مقدمات را براي سهولت امر ازدواج جوانان فراهم ميآورد.
رئيس شوراي اطلاع رساني خوزستان گفت: انجام پروژههاي مختلف در دولت نهم نشان ميدهد كه اجراي طرحهاي بزرگ، نسبت به دولتهاي گذشته از شتاب بيشتري برخوردار است و لازم است در اين زمينه، اطلاع رساني به نحو مطلوب و شايسته انجام شود.
وي ادامه داد: در گذشته، خوزستان از نظر اعتبارات دريافتي كمتر در رديف استانهاي برتر كشور قرار داشت و در سالهاي متوالي، خوزستان در رديفهاي چهارم و پنجم و حتي پايينتر قرار داشته است ولي از آغاز به كار دولت نهم، شاهد افزايش اعتبارات استان خوزستان بودهايم.
وحيدي بيان كرد: در سالهاي 85، 86 و 87 در تخصيص اعتبارات خوزستان جهش بزرگي ديده ميشود به گونهاي كه در اين سه سال، خوزستان از نظر تخصيص اعتبارات، نخستين استان كشور و در راس ديگر استانها بوده است.
رئيس شوراي اطلاع رساني خوزستان يادآور شد: با توجه به خشكسالي امسال، خوزستان كمترين ميزان خاموشي را در سطح كشور داشته و ميزان خاموشيهاي خوزستان با ساير استانها قابل مقايسه نيست.
وي گفت: عليرغم اين كه خوزستان بيشترين خسارت و مشكلات را در زمينه خشكسالي داشته ولي با مديريت صحيح تلاش شد كه كمترين فشارها به مردم منتقل شود.
وحيدي افزود: تاكنون اطلاع رساني در زمينه خشكسالي به منظور جلب مشاركت مردم و توجه به صرفهجويي در مصرف آب و برق بوده است ولي بايد اقدامات انجام شده براي به دست آوردن رتبه نخست در كشور در جهت مقابله با خشكسالي نيز به خوبي اطلاعرساني شود.
وي ادامه داد: رعايت صداقت و درستي و دوري از هر گونه بزرگ نمايي و كوچك نمايي در بيان موضوعات مختلف بايد مورد توجه روابط عموميهاي استان قرار گيرد. بايد اقدامات انجام شده بدون اغراق و صادقانه در اختيار مردم قرار گيرد. رعايت اختصار و سادگي و اجتناب از الفاظ طولاني و خسته كننده در گزارشها نيز بايد مورد توجه قرار گيرد.
رئيس شوراي اطلاع رساني خوزستان گفت: در اطلاع رساني بايد از هزينههاي بيرويه و گزاف كه در روند اطلاعرساني اثر سوء و منفي دارد، خودداري شود.
وي با تاكيد بر لزوم تعامل مثبت مديران با رسانهها خاطرنشان كرد: متاسفانه بعضي از مديران استان تعامل مثبتي با رسانهها ندارند و اين تعامل، حق رسانههاست. در بازديد از رسانهها، خبرگزاريها و مطبوعات در 40 روز گذشته، اين نكته مهمترين گله و نگراني آنها بوده است و گاه عنوان شده كه مديران، اجازه ورود و دريافت خبر از دستگاه مربوطه را به خبرنگاران ندادهاند.
وحيدي تصريح كرد: در سيامين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، مهمترين محور اطلاع رساني، مقايسه عملكرد 30 سال گذشته با وضعيتي است كه پيش از انقلاب وجود داشته است.
انتهاي پيام
دوشنبه 14 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 246]