تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 27 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نشان منافق سه چیز است: 1 - سخن به دروغ بگوید . 2 - از وعده تخلف کند .3 - در اما...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865840916




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

حوزه‌ی نرم‌افزار کشور به حمایت نیاز دارد


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: شانزدهمین نمایشگاه کامپیوتر و اتوماسیون اداری (اتوکام ) اصفهان شامگاه سه شنبه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی این شهر گشایش یافت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی موبایل اسکای ، این نمایشگاه با حضور ۷۰ شرکت فعال در زمینه رایانه و فناوری اطلاعات و ارتباطات از سراسر کشور توسط سازمان نظام صنفی رایانه ای استان اصفهان به مدت چهار روز برگزار می شود.
مدیر پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استانداری اصفهان در مراسم آغاز به کار این نمایشگاه گفت : رویکرد دولت در زمان حاضر توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات است.
فرزاد زیویار با اشاره به اینکه ارایه خدمات به صورت الکترونیکی باعث چابک تر و کوچک تر شدن دولت می شود، افزود: بخش خصوصی فعال در این حوزه نباید منتظر دولت باشد ،بلکه لازم است با مطالعه و ارایه راهکار ، بازار فناوری اطلاعات را توسعه دهد.
وی با بیان اینکه در برخی موارد بین بخش خصوصی و دولتی بی اعتمادی احساس می شود، تصریح کرد: هرچه ضریب اعتماد مردم نسبت به خدمات الکترونیکی بیشتر باشد، ارایه خدمات نیز توسعه بیشتری می یابد.
زیویار با اشاره به خصوصی شدن شرکت های مخابرات استانی گفت: رمز موفقیت و ادامه حیات این شرکت ها در تقویت شرکت های خصوصی است.
به گفته وی ،اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها نیز فرصت و بازار جدیدی را برای بخش خصوصی فعال در حوزه فناوری اطلاعات فراهم می کند.
مدیر پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استانداری اصفهان با اشاره به اینکه ما نباید از سرعت و شتاب توسعه فناوری اطلاعات در جهان عقب بمانیم، گفت: خدمات الکترونیکی زیادی در بخش خصوصی می توان با ایده های نو ارایه کرد.
زیویار افزود : محدودیت های مکانی نباید ما را از رسیدن به هدف اساسی باز دارد.
وی با اشاره به اینکه استان اصفهان در سال گذشته با برخورداری از۷۰۰ دفتر پیشخوان دولت به عنوان نمونه کشوری انتخاب شد، گفت : تا ۲۰ روز آینده پرتال جدید استان اصفهان با ارایه ۷۰۰ خدمت الکترونیکی و قابلیت های جدید رونمایی می شود.
رییس سازمان نظام صنفی رایانه ای استان اصفهان نیزگفت: نمایشگاه اتوکام بعد از الکامپ تهران جایگاه دوم را در میان نمایشگاه های IT کشور دارد.
کاظم آیت اللهی افزود: امروزه فناوری اطلاعات در میان کسب و کارهای مختلف نفوذ کرده و بهتر است که برای هر موضوع یک نمایشگاه تخصصی برپا شود.
وی با اشاره به برخی مشکلات در این زمینه مانند کمبود فضای نمایشگاهی و امکانات تصریح کرد: این قبیل نمایشگاه ها بیشتر تخصصی هستند ،اما به دلیل شرایط موجود جنبه عمومی یافته اند.
آیت اللهی صدور بخشنامه جدید استاندار اصفهان به تمام دستگاه های اجرایی استان درباره اعلام مرجع بودن نظام صنفی رایانه ای را نقطه عطفی در تاریخ فعالیت این سازمان دانست و گفت: صدور این بخشنامه گویای توجه ویژه مسوولان استان به فناوری اطلاعات است.
معاون شورای عالی انفورماتیک کشور نیز در این آیین گفت: حدود ۱۲۰ شرکت از استان اصفهان دارای سابقه رتبه بندی در این شورا هستند.
آرمان غفاری افزود: این آمار گویای توانمندی و پتانسیل بالای استان اصفهان در بخش فناوری اطلاعات است.
شانزدهمین نمایشگاه کامپیوتر و اتوماسیون اداری اصفهان از نهم تا دوازدهم آذرماه جاری برگزار می شود.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 204]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن