واضح آرشیو وب فارسی:مهر: معاون وزير آموزش و پرورش؛جامعه پاسخگوي 70 هزار نيروي حق التدريس باشد
معاون حقوقي و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: با توجه به كسري بودجه و تراكم نيروي انساني در آموزش و پرورش نمي توانيم معلمان حق التدريس را استخدام كنيم و جامعه به اين سوال پاسخ دهد كه تكليف ما در قبال 70 هزار نيروي حق التدريس استخدام نشده ، چيست.
به گزارش خبرنگار مهر، زكريا يازرلو در نشست خبري كه صبح امروز در ساختمان مركزي شهيد رجايي وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، در پاسخ به سوال خبرنگاران مبني بر اينكه بالاخره تكليف نيروهاي حق التدريس چه مي شود، افزود: آموزش و پرورش متعهد است كه آن دسته از حق التدريس ها كه در آزمون استخدامي سال گذشته شركت كرده و قبول شدند را جذب كند ولي آيا ما موظف هستيم كه 70 هزار معلم حق التدريس باقي مانده را با اين كسري بودجه و تراكم نيرواستخدام كنيم و آيا در قبال حق التدريس ها آموزش و پرورش بايد به بازار اشتغال تبديل شود.
معاون حقوقي و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با تاكيد دوباره بر اينكه در اولين فرصت افرادي كه در آزمون استخدامي سال گذشته پذيرفته شدند، جايگزين بازنشستگان پيش از موعد مي شوند، گفت: هر قدر كه تعداد بازنشستگان پيش از موعد در استانها بيشتر باشد عرصه بيشتري براي حضور پذيرفته شدگان آزمون استخدامي در آموزش و پرورش ايجاد مي شود و در استخدام اين افراد ترديدي وجود ندارد.
يازرلو در خصوص كسري بودجه آموزش و پرورش نيز اظهار داشت: آموزش و پرورش با كسري بودجه شكننده اي مواجه است. اعتبارات مورد نياز ما در سال 86، 91 هزار ميليارد ريال بود كه اگر آن را به عنوان پايه بودجه در سال 87 در نظر بگيريم و تغيير ضريب افزايش حقوق فرهنگيان از 454 هزار را به 490 هزار تومان را به تاثير آن بر هزينه هاي پرسنلي و پاداش خدمت بازنشستگان پيش از موعد،اضافه كنيم و كسري هاي بودجه منتقل شده از سال 86 هم به آن اضافه شود، اعتبارات مورد نياز آموزش و پرورش استانها در سال جاري بالغ بر 136 هزار و 250 ميليارد ريال خواهد بود.
معاون حقوقي و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش تصريح كرد: در مقابل بودجه 69 هزار ميليارد ريالي سال 87، آموزش و پرورش امسال حداقل با 67 هزار و 250 ميليارد ريال كسري اعتبار مواجه است.
وي با بيان اينكه بر اساس تعامل منطقي مبتني بر عملكرد و همگرايي با نهادهايي همچون دولت، مركز پژوهش هاي مجلس، كمسيون آموزش و تحقيقات و ساير نمايندگان و مديران اين كسري مورد تاييد قرار گرفت، افزود: هم اكنون اين موضوع مطرح است كه چگونه اين كسري را تامين كنيم.
يازرلو تذكر ديروز 43 تن از نمايندگان مجلس را به وزير آموزش و پرورش حاكي از اراده جدي براي حل مسئله كسري اعتبار خواند و گفت: در واقع يك اراده حكومتي براي تامين كسري بودجه آموزش و پرورش به وجود آمده است.
معاون حقوقي و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به سوالي مبني بر چگونگي سرانجام مدارس استيجاري اظهار داشت: 4 هزار و 838 مدرسه استيجاري در كل كشور داريم كه 320 واحد آن در تهران است.
وي ادامه داد: قانون موضع ما را در مورد اين مدارس مشخص كرده است و سه راه حل براي خريد آنها مانند ارائه زمين معوض ،و تملك مدارس استيجاري و توافق با مالك را پيش روي آموزش و پرورش قرار داده است.
يازرلو خاطر نشان كرد: آموزش و پرورش تاكنون توانسته تنها با 35 مالك در خصوص مدارس استيجاري به توافق برسد.
دوشنبه 14 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]