تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 13 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسیارند دانشمندانی که جهلشان آنها را کشته در حالی که علمشان با آنهاست، اما به حالش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837407423




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كوتاه و خواندني


واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: كوتاه و خواندني
احساس تشنگي در اثر افزايش غلظت خون رخ مي دهد

گرمازدگي منجر به از دست رفتن آب و املاح بدن شده و سلامت فرد را تهديد مي كند و از آن جا كه دفع آب معمولا با دفع املاح بدن همراه است، ممكن است آن قدرها هم احساس تشنگي در فرد به وجود نيايد. دكتر كيمياگر، متخصص تغذيه به باشگاه خبرنگاران گفت: احساس تشنگي نه به علت خشكي دهان، بلكه در اثر افزايش غلظت خون رخ مي دهد و در فردي كه هم زمان آب و الكتروليت هاي بدنش را از دست مي دهد اگر چه مقدار آب بدن كم شده اما مطابق با آن ممكن است، ميل به نوشيدن آب يا مايعات را نداشته باشد.وي تصريح كرد: افرادي كه در محيط هاي گرم زندگي كرده و يا فعاليت بدني بالايي دارند، بايد در مواقعي كه حتي احساس تشنگي نمي كنند، آب بنوشند و از آن جا كه آب به تنهايي تامين كننده الكتروليت هاي بدن نيست، استفاده از نوشيدني هايي مانند دوغ، آب ميوه هاي رقيق، آب هندوانه، شربت آبليمو و امثال اين ها توصيه مي شود.اين متخصص تغذيه خاطر نشان كرد: علاوه بر تعريق در شرايطي كه افراد تنفس شديدتري دارند، مقدار قابل ملاحظه اي آب از طريق ريه ها دفع مي شود كه جبران آن ضروري است.

صدا بيانگر شخصيت دروني هر فرد است

يك روانشناس گفت: صداي هر كس بيانگر احساسات و تمايلات دروني و شخصيت هر فرد است.
مونا رحيمي در گفت وگو با ايسنا، گفت: موقع صحبت كردن فقط كلمات نيستند كه تاثيرگذارند صداي شما در مورد شخصيت و سلامت جسماني شما صحبت مي كند. وي افزود: صداي هر فرد اطلاعاتي را در مورد شرايط بيولوژيكي او انتقال مي دهد. رحيمي گفت: گذشته از عوامل مشخصي مثل جنسيت و سن، صداي شما احساسات واقعي تان را حتي اگر مايل نباشيد هم انتقال مي دهد، مثل تغيير ظريف صدا زماني كه مي خواهيم قوي تر به نظر آييم و يا تغيير زير و بم صداي ما در پايان جمله كه نشانه نامطمئن بودن است. وي در پايان خاطرنشان كرد: با دقت بيشتر متوجه مي شويم صداي ما از ظاهرمان هم تاثيرگذارتر است.
استفاده از دانش بومي در درمان
بيماري هاي دستگاه تنفسي

با استفاده از دانش بومي و خواص گياهان دارويي مي توان بيماري هاي شايع دستگاه تنفسي فوقاني را درمان كرد. دكتر رفعتي، رئيس پژوهشكده گياهان و مواد اوليه دارويي دانشگاه شهيد بهشتي به باشگاه خبرنگاران گفت: براي درمان عفونت هاي دستگاه تنفسي فوقاني در طب سنتي روش هاي مختلفي وجود دارد.
وي افزود: با استفاده از دانش بومي به صورت طبقه بندي شده، اثرات گياهان دارويي در درمان بيماري هاي دستگاه تنفسي و شايع ترين آن، سينوزيت در دست بررسي است.رفعتي تصريح كرد: در مراحل اوليه اثرات ضد باكترياي گياهان، گياهاني چون آويشن شيرازي كه در طب سنتي كاربرد زيادي دارد، بررسي شد.
وي خاطرنشان كرد: در مراحل بعدي بر نمونه هاي حيواني آزمايشاتي انجام مي شود و با هدف توليد محصول دارويي، پژوهش ادامه پيدا مي كند.

سيگار قاتل مثانه

پژوهشگران مي گويند; اگر عاشق سيگار روشن كردن هستيد بايد بدانيد كه سيگار قاتل مثانه است.
به گزارش ايسنا، اين گروه از پژوهشگران با اشاره به اين نكته مهم كه بسياري از سيگاري ها از خطرات و اثرات ويرانگر سيگار روي مثانه بي اطلاع هستند، تاكيد كردند كه اين عادت كشنده مي تواند شما را در اتاق شيمي درماني و روي تخت بيمارستان بخش بيماران مبتلا به سرطان مثانه بكشاند.
دكتر سيت آ. آستروپ و جيمز اي مونتي از نظام بهداشتي دانشگاه ميشيگان در گزارشي اعلام كردند كه تنها دو سوم از افراد بالغ سيگاري از ارتباط بين مصرف سيگار و خطر ابتلا به سرطان مثانه مطلع هستند. در همين رابطه انجمن اورولوژي آمريكا و موسسه اين انجمن از متخصصان درخواست كرده اند كه به مردم درباره تاثير سيگار به عنوان يك فاكتور خطرزاي مهم در بروز سرطان مرگبار مثانه آگاهي دهند. هم چنين علاوه بر سيگاري ها، افرادي كه با موادي چون رنگ موها، فلزات، رنگ ها، چرم، منسوجات و مواد شيميايي سر و كار دارند 20 تا 25 درصد بيشتر با خطر ابتلا به اين سرطان مواجه هستند. به علاوه اشخاص مبتلا به عفونتهاي مزمن مثانه نيز در معرض خطر سرطان مثانه قرار دارند. پژوهشگران در توضيح اين مطلب خاطرنشان كردند: ادرار ابتدايي ترين وسيله اي است كه از طريق آن مواد سمي از بدن خارج مي شوند، بافت مثانه بويژه نسبت به اين مواد آسيب پذير است و علت آن نقش مثانه در ذخيره و نگهداري ادرار قبل از خارج شدن آن از بدن است. وجود غلظت بالاي مواد سمي در ادرار مي تواند باعث شود كه سلولها در مثانه تغيير كرده و يا سرطاني شوند. به گفته پژوهشگران، سرطان مثانه چندين علامت دارد اما وجود خون بدون درد در ادرار از شايعترين علائم آن است. ديگر علايم اين بيماري ممكن است تكرر ادرار و درد در هنگام ادرار كردن باشد. سيگار كشيدن علاوه بر تاثيرات مخرب و كشنده اي كه روي فرد سيگاري دارد، براي افراد غيرسيگاري كه در معرض دود مواد دخاني قرار دارند نيز مضر است.

براي احياي طب سنتي بايد بيش از پيش تلاش شود

افراد كهنسال يكي از منابع اطلاعاتي خواص گياهان دارويي هستند.
نجفي، معاون پژوهشي پژوهشكده گياهان و مواد اوليه دارويي دانشگاه شهيد بهشتي به باشگاه خبرنگاران گفت: طب سنتي از جمله علم هايي است كه با گذشت زمان در حال نابودي است.وي افزود: يكي از منابع جمع آوري اطلاعات درباره اثراث گياهان دارويي، افراد كهنسال هستند كه اين علم و اطلاعات را از گذشتگان خود به ارث برده و در حال حاضر پژوهشگران ما براي ادامه مطالعات علمي و تحليل آن نيازمند جمع آوري و حفظ اين اطلاعات هستند.نجفي تصريح كرد: در اين راستا گام هاي موثري برداشته شده است كه مي توان به گروه هاي پژوهشي با اين موضوع در دانشگاه شهيد بهشتي و همچنين تاسيس دانشكده طب سنتي را نام برد.وي همچنين با اشاره به بيمه گياهان دارويي افزود: اين داروها تحت پوشش بيمه نيستند و اكثر آنها گران است.
 يکشنبه 13 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آفرينش]
[مشاهده در: www.afarineshdaily.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن