واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي قزوين: سند توسعه فرهنگي قزوين تدوين ميشود
خبرگزاري فارس: مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان قزوين گفت: در تلاشيم سند توسعه و نقشه فرهنگي استان را با هماهنگي حوزه معاونت برنامهريزي استانداري تدوين كنيم تا براساس اين سند، مسير مشخص شده و از موازي كاريها جلوگيري شود.
به گزارش خبرگزاري فارس از قزوين، محمدحسين شفيعيها ظهر امروز در گردهمايي شوراي فرهنگ عمومي استان قزوين با ارائه گزارشي از نشستهاي اين شورا از سال 80 تا كنون اظهار داشت: در مدت زمان كوتاهي، جلسات به دليل فضاي سياسي متوقف و از خرداد سال 85 دور جديد فعاليت شوراي فرهنگي عمومي استان آغاز شد؛ به طوري كه تا به امروز 24 جلسه برگزار كرده است.
وي ادامه داد: ضعفي كه در شوراي فرهنگ عمومي چه در استان ما و چه در ديگر استانها وجود دارد، عدم اهتمام كافي برخي اعضاي شوراي فرهنگ عمومي براي شركت در جلسات است كه در آييننامه نيز به صراحت آمده است حضور اعضاي شورا در جلسات الزامي است.
دبير شوراي فرهنگي عمومي استان قزوين با بيان اينكه شوراي فرهنگي عمومي جايگاه بالايي دارد، اضافه كرد: با توجه به اينكه آثار مباحث فرهنگي، عميق و سريعالوصول نيست از اين رو توجه كافي به اين موضوع نشده و شايد اين موضوع يكي از دلايل عدم اهتمام برخي اعضاي شوراي فرهنگ عمومي براي حضور جدي در جلسات شوراي فرهنگ عمومي باشد.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان قزوين با اشاره به توجه به مباحث فرهنگي در سالهاي نزديك تأكيد كرد: در چند سال اخير در حوزه فرهنگي به لحاظ اعتباري توجه خاصي شده است، اما ضعفهاي گذشته موجب شده تا با وجود توجه، نيازها و خلأهاي بسياري را در اين بخش شاهد باشيم.
شفيعيها در خصوص دستگاههايي كه بيشترين و كمترين حضور را در جلسات شوراي فرهنگي عمومي استان دارند، گفت: جلسات شوراي فرهنگ عمومي در سال جاري چهارشنبه اول هر ماه برگزار ميشود كه اداره اطلاعات، جهاد دانشگاهي، استانداري، صدا و سيما و سازمان تبليغات از جمله دستگاههايي هستند كه حضور هميشگي در اين جلسات را دارند.
وي عنوان داشت: شهرداري دستگاهي است كه بيشترين غيبت را در جلسات شوراي فرهنگ عمومي استان قزوين دارد.
دبير شوراي فرهنگ عمومي استان قزوين يادآور شد: شوراي فرهنگ عمومي استان قزوين همكاري با دانشگاهها و نيز انجام دو پژوهش با دانشگاه بينالمللي امام خميني (ره) در زمينه امر به معروف و آسيبهاي عزاداريها را در حال انجام دارد.
در ادامه سيد ابوتراب موسوي، رئيس شوراي فرهنگ عمومي شهرستان آبيك با ارائه گزارشي از مصوبات اين شورا در اين شهرستان گفت: تشكيل كميته نظارت بر هيأتهاي مذهبي و مراسمها، نشست با هيئتهاي مذهبي در راستاي جلوگيري از تحريفات و انحرافات، ساماندهي تبليغات شهري، كنترل مراسمهاي عروسي، حضور فعال مسئولان در عزاداريها، شناسايي مركز تهيه و توزيع محصولات فرهنگي، برگزاري گفتمان ديني و مسابقات فرهنگي و هنري از جمله برنامهها و مصوبات شوراي فرهنگ عمومي شهرستان آبيك است.
رئيس شوراي فرهنگ عمومي شهرستان البرز نيز در اين جلسه گفت: شوراي فرهنگ عمومي در اين شهرستان 21 جلسه برگزار كرده است.
علي عادلپور، ايجاد الفت بين اقوام مختلف، ارتباط بين مساجد مختلف، تشكيل شوراي معتمدان محل، احياي فرهنگ زكات و اجراي طرح حجاب برتر را از جمله برنامهها و مصوبات شوراي فرهنگ عمومي در اين شهرستان دانست.
در ادامه رئيس شوراي فرهنگ عمومي شهرستان بويينزهرا اظهار داشت: اين شورا در شهرستان بويينزهرا به مدت دو سال است كه تشكيل شده و تاكنون 41 دستور جلسه و 48 مصوبه داشته است.
مهدي حيدري فطرت افزود: برخورد و ساماندهي عزاداريها، جلوگيري از گسترش مواد مخدر، تقويت نهاد خانواده، استفاده از تابلو براي ترويج فرهنگ شهادت و جلوگيري از ترويج تصوف از جمله برنامهها و مصوبات شوراي فرهنگي عمومي در شهرستان بويين زهرا است.
فرماندار تاكستان نيز تعداد جلسات شوراي فرهنگ عمومي در اين شهرستان را 12 جلسه دانست و افزود: شوراي فرهنگ عمومي در شهرستان تاكستان 30 مصوبه داشته است.
علي صادقي خاطرنشان ساخت: بررسي ناهنجاريها و مشكلات در راستاي از بين بردن روشها و سنتهاي غلط در عزاداريها، ترويج فرهنگ عفاف و حجاب، برگزاري يادواره شهدا و ارائه طرح شايسته در عزاداريها از جمله مصوبات و برنامههاي شوراي فرهنگي عمومي در شهرستان تاكستان است.
انتهاي پيام:/م
يکشنبه 13 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]