تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر که خدا رابشناسد ترس او در دلش می افتد و هر از خدا ترسان باشد نفسش از دنیا باز ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860696049




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

شهردار تهران: 70 دفتر الكترونيك خدمات شهر در تهران افتتاح مي شود


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: شهردار تهران: 70 دفتر الكترونيك خدمات شهر در تهران افتتاح مي شود
خبرگزاري فارس: شهردار تهران گفت: در هفته جاري شهرداري تهران بيش از 70 دفتر الكترونيك خدمات شهر را افتتاح خواهد كرد كه در اين دفاتر خدمات شهرداري بصورت الكترونيك به شهروندان ارائه مي شود.


به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سازمان نظام صنفي رايانه اي روز گذشته، شهردار تهران در همايشي اهالي صنف فناوري اطلاعات شركت كرد.
در ابتداي اين مراسم كه بر اساس دعوت كميسيون امور فرهنگي نظام صنفي رايانه اي استان تهران برگزار شد اثني عشري با اشاره به سوابق قاليباف و هيئت همراه در حوزه فناوري اطلاعات در نيروي انتظامي، تلاش هاي به عمل آمده در بحث ارائه خدمات دولت الكترونيك را قابل تقدير دانست و گفت : بدون شك امروز با حضور قاليباف در مجموعه مديريت شهري تهران فناوري اطلاعات به عنوان ابزاري كارآمد مي تواند در ارائه خدمات الكترونيك به شهروندان مورد توجه مسئولان قرار گيرد.
وي اظهار اميدواري كرد كه تعامل سازمان نظام صنفي رايانه اي كشور و شهرداري تهران زمينه مناسبي براي ترويج ارائه خدمات الكترونيك توسط ساير دستگاه ها و نهادهاي دولتي را فراهم آورد.
امير حسين سعيدي نائيني رئيس سازمان نظام صنفي رايانه اي نيز، در تشريح وضعيت موجود فناوري اطلاعات در كشور به بيان برخي از مهمترين مشكلات و چالش هاي اين حوزه پرداخت و اظهار اميدواري كرد كه حركت رو به جلو مسئولين شهرداري در ارائه خدمات الكترونيك به شهروندان، الگويي براي ساير دستگاه ها و نهادهاي دولتي باشد.
سعيدي گفت : بدون شك تحقق فرمان مقام معظم رهبري در خصوص اصل 44 قانون اساسي مي تواند زمينه رشد و شكوفايي بخش خصوصي را در همه حوزه ها فراهم آورد و اين در شرايطي است كه امروز كسب و كار بخش خصوصي در حوزه فناوري اطلاعات به شدت متاثر در تصميم گيري ها و عملكرد مسئولان دولتي است.
رئيس سازمان نظام صنفي رايانه اي افزود : يكي از مهمترين چالش هاي اين حوزه نبود متولي مشخص براي توسعه و كاربري فناوري اطلاعات در كشور است زيرا كه اساسا مقوله فناوري اطلاعات به عنوان يك موضوع فرابخشي نمي تواند در قالب يك وزارتخانه و يا دستگاه زير مجموعه دولتي اداره شود.
در ادامه اين مراسم محمد قاليباف، شهردار تهران، با تبريك ايام با سعادت ماه رجب و حلول ماه شعبان، حضور در جمع مديران و فعالين حوزه فناوري اطلاعات كشور را فرصتي مغتنم دانست و گفت : با وجود همه مشغله ها و گرفتاري هاي كاري در شهرداري تهران، به واسطه انگيزه هاي فردي و باوري كه شخصا به نقش فناوري اطلاعات در مديريت كشور دارم، از حضور در جمع اهالي صنف فناوري اطلاعات استقبال كردم.
قاليباف افزود: بدون شك امروز هيچ گريزي به جز استفاده از فناوري اطلاعات براي اداره و مديريت كشور نداريم و مديران ارشد كشور بايد به اين باور رسيده باشند كه استفاده از اين فناوري يك فرصت استثنايي براي جبران عقب ماندگي هاي كشور در حوزه هاي مختلف است و با تكيه بر توانمنديها و كاربري هاي اين فناوري مي توان شكاف ميان كشورهاي پيشرو و كشورهاي در حال توسعه را از ميان برداشت.
وي ضمن تاكيد بر اهميت بي رقيب و غير قابل جانشين فناوري اطلاعات در توسعه پايدار كشور گفت : به اعتقاد من يكي از مهمترين ابزارهايي كه مي تواند شعار عدالت محوري را در تمامي بخش ها و دامنه هاي شمول آن در كشور تحقق بخشيد فناوري اطلاعات است. زيرا مبارزه با فساد اقتصادي و رانت خواري بدون استفاده از توانمنديها و پتانسيل هاي اين فناوري امكان پذير نخواهد شد.
قاليباف بالا بردن آگاهي هاي مردم را از مهمترين وظايف دولت اسلامي دانست و تاكيد كرد اين مهم نيز بدون تكيه بر ابزارهاي فناوري اطلاعات محقق نخواهد شد. شهردار تهران گفت : مردم سالاري ديني نيز نيازمند استفاده از ابزارفناوري اطلاعات است و اينها همه بيانگر دامنه و گستره كاربري اين فناوري در سطوح مختلف كشور است.
شهردار تهران در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اينكه گذشته كشور بيانگر اين است كه در اين بخش روند خوبي را طي نكرده ايم، افزود : هر چند نبايد اقدامات صورت گرفته را ناديده دانست اما واقعيت اين است كه از ظرفيت هاي موجود در كشور استفاده نشده است.
وي نوع نگاه بخش خصوصي به دولت را نيز نگاه تحول گرا ندانست و گفت : نگاه پروژه اي به دولت و درخواست واگذاري كارها در قالب پروژه به بخش خصوصي صرفا يك نگاه اقتصادي است و در شرايطي كه ما نيازمند ايجاد تحول در زندگي مردم هستيم اين نگاه نمي تواند زمينه رشد و شكوفايي بخش خصوصي را به همراه داشته باشد.
شهردار تهران افزود : اعتقاد ما در شهرداري به اجراي اصل 44 قانون اساسي، باور به توانمندي هاي بخش خصوصي است و بر همين اساس امروز در شهرداري تهران بي سر و صدا سياست واگذاري امور به بخش خصوصي را دنبال كرده ايم و امروز بيش از 60 درصد فعاليت هاي شهرداري تهران به بخش خصوصي واگذار شده است.
در پايان قاليباف با بيان اينكه شهرداري تهران آمادگي كامل دارد از طرح ها و نظرات بخش خصوصي در مسير تحول زندگي مردم استقبال و حمايت كند، گفت : در هفته جاري شهرداري تهران بيش از 70 دفتر الكترونيك خدمات شهر را افتتاح خواهد كرد كه قرار است در اين دفاتر خدمات شهرداري بصورت الكترونيك به شهروندان ارائه شود و اميدواريم در آينده نزديك نيز با همكاري ساير وزارتخانه ها، خدمات شهري مانند آب، برق، گاز و تلفن ... نيز به صورت الكترونيك در اين دفاتر قابل ارائه به شهروندان باشد.
انتهاي پيام/
 يکشنبه 13 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن