تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 13 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):حد توکل چیست؟ حضرت فرمودند: اینکه با وجود خدا از هیچ کس نترسی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837158698




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مردم انگليس مخالف استقرار سامانه دفاع موشكي آمريكا در كشورشان هستند


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: مردم انگليس مخالف استقرار سامانه دفاع موشكي آمريكا در كشورشان هستند
خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): لندن - رييس سازمان غيردولتي "مبارزه براي خلع سلاح هسته اي " (سي .ان .دي ) تاكيد كرد: مردم انگليس مخالف استقرار سامانه دفاع موشكي آمريكا در خاك اين كشور هستند.


خانم "كيت هادسون " روز شنبه در مصاحبه اي اختصاصي با خبرنگار ايرنا در لندن ، گفت: ما به ويژه در خصوص استفاده آمريكا از دو پايگاه نظامي "فايلينگ ديلز" و "منويث هيل " در سامانه موسوم به سپر دفاع موشكي نگران هستيم .
وي افزود: متاسفانه آمريكا در حال حاضر با اجازه دولت انگليس از اين پايگاه ها براي سامانه دفاع موشكي خود استفاده مي كند و سازمان هاي مدني و اقشار مختلف مردم انگليس نيز به شدت با اين كار مخالف هستند.
هادسون خاطرنشان كرد: بر اساس يك نظرسنجي انجام شده در انگليس ، اكثر مردم اين كشور بر اين باورند كه استقرار سامانه دفاع ضد موشكي آمريكا در كشورشان ، آنان را در معرض خطر بيشتري قرار مي دهد.
پايگاه منويث هيل در منطقه نورث يوركشاير واقع شده و كاركرد اصلي آن ارتباطات ماهواره اي است و پايگاه اصلي زميني ارتباطات ماهواره اي آمريكا را در خاك اروپا تشكيل مي دهد.
حداقل 30 آنتن بزرگ ماهواره اي در اين پايگاه مستقر است و بر اساس برخي ارزيابي ها بزرگترين پايگاه گيرنده هاي ماهواره اي در جهان به شمار مي رود.
اين پايگاه حدود 1400 نفر پرسنل دارد و از نظر سازماني به آژانس امنيت ملي آمريكا و آژانس اطلاعات نيروي هوايي وصل است .
پايگاه فايلينگ ديلز نيز در منطقه نورث يورك مورز واقع شده و يك پايگاه قوي راداري است كه با پوششي به شعاع حدود سه هزار مايل فعاليت مي كند.
كاركرد اصلي آن شناسايي و ردگيري موشك هاي بالستيك و اجسام پرنده فضايي نظير ماهواره هاست .
گفته مي شود اين پايگاه يكي از سه پايگاه راداري در جهان است كه هشدارهاي اوليه در مورد موشك هاي بالستيك را اعلام مي كند. تجهيزات اين پايگاه در سال هاي 2005 -2004 نوسازي شده تا بتواند در طرح سپر دفاع موشكي آمريكا فعاليت كند.
خانم هادسون با اشاره به مخالفت هاي گسترده مردمي با استقرار پايگاه هاي نظامي آمريكا در كشورهاي اروپايي بويژه در چارچوب طرح سپر دفاع موشكي افزود: در جمهوري چك نيز 70 درصد جمعيت اين كشور با نصب رادارها و موشك هاي آمريكايي در آن كشور مخالفند.
وي افزود: وجود پايگاه هاي آمريكايي در اروپا يكي از موضوعات بسيار جنجالي بوده و اين احساس شديد را در ميان مردم اين قاره ايجاد كرده است كه پايگاه هاي نظامي آمريكا ناقض حاكميت ملي كشورهاي اروپايي است .
وي ادامه داد: مردم اروپا همچنين معتقدند كه استقرار چنين پايگاه هايي توسط آمريكا در كشورشان ، آنها را وارد نوعي جنگ سرد خواهد كرد، به ويژه اينكه روسيه نسبت به استقرار چنين پايگاه هايي از سوي آمريكا بسيار مشكوك و نگران است و اين اقدام آمريكا را به عنوان گامي عليه خود ارزيابي مي كند.
خانم هادسون گفت : مساله استقرار پايگاه هاي نظامي آمريكا در اروپا متاسفانه يك موضوع ادامه دار است و ما نيز تلاش هايمان را تا روزي كه همه اين پايگاه ها از اروپا محو شوند ادامه خواهيم داد.
وي در خصوص وجود پايگاه هاي نظامي آمريكا در خاك انگليس نيز گفت : پايگاه هاي آمريكايي زيادي در خاك انگليس وجود دارد كه براساس توافقنامه ها و معاهدات غيرشفاف بعد از جنگ جهاني دوم ، تاسيس شده اند.
رييس سازمان مبارزه براي خلع سلاح اتمي ، اظهار داشت : ما به صورت كلي با استقرار پايگاه هاي نظامي خارجي در كشورهاي ديگر مخالفيم و اين حرف آخر ماست .
خانم هادسون كه از سال 2003 ميلادي رياست اين سازمان را برعهده دارد، گفت : يكي از مهمترين نگراني هاي ما در مورد پايگاه هاي آمريكايي مستقر در خاك انگليس سلاح هاي هسته اي مستقر در اين پايگاه ها بود.
وي افزود: خوشبختانه اخيرا مطلع شديم اكثر اين سلاح ها از خاك انگليس خارج شده اند. آمريكا بيش از 110 بمب و كلاهك هسته اي در پايگاه نظامي "ليكن هيث " در منطقه "ايست آنگليا"ي انگليس مستقر كرده بود كه كاملا هم از حوزه كنترل دولت انگليس خارج بودند.
وي درادامه گفت : به رغم انتشار گزارش هايي در مورد انتقال بمب هاي هسته اي آمريكا به خارج از انگليس ، همچنان صدها سلاح هسته اي آمريكا تحت پوشش و بهانه پيمان آتلانتيك شمالي (ناتو) در كشورهاي اروپايي مستقر هستند كه هدف اعتراضات شديد شهروندان اروپايي قرار دارند.
وي خاطر نشان كرد: در نتيجه همين اعتراضات جدي و شديد بود كه آمريكا مجبور به خروج سلاحها و كلاهكهاي هسته اي خود از يونان در سال 2001 ميلادي و از كشور آلمان در سال 2005 ميلادي شد.
وي تاكيد كرد: با اين حال هنوز پايگاه هاي نظامي ديگري در آلمان ، بلژيك ، تركيه و ايتاليا وجود دارند كه سلاح هاي هسته اي و غيرهسته اي آمريكا در آنها مستقر هستند و مبارزات مردمي در آن كشورها نيز براي برچيده شدن اين پايگاه ها به صورت فعال ادامه دارد.
دكتر هادسون با اشاره به استقرار پايگاه هاي نظامي آمريكا دربلژيك گفت : سال گذشته مجلس سناي بلژيك كه بالاترين مرجع تصميم گيري در اين كشور محسوب مي شود به طرحي براي خروج سلاح هاي هسته اي آمريكا از آن كشور راي مثبت داد ولي آمريكا با اين خواسته قانوني پارلمان بلژيك مخالفت كرد و از انتقال سلاح هاي هسته اي خود به خارج از بلژيك سر باز زد.
رييس سازمان مبارزه براي خلع سلاح هسته اي تاكيد كرد: اين نشان مي دهد كه حتي پارلمان بلژيك قادر به راي دادن و تصميم گيري در مورد خروج سلاح هاي هسته اي آمريكا از آن كشور نيست .
وي افزود: پايگاه هاي نظامي آمريكا در كشورهاي مختلف خارج از هر گونه چارچوب دموكراتيك عمل مي كنند و هيچ گونه نظارتي بر آنها اعمال نمي شود.
وي اظهارداشت : در عين حال مخالفت هاي مردم و اعتراضات فعالان مدني و سياسي اروپا نسبت به تداوم حضور چنين پايگاه هايي در سال هاي اخير تشديد شده و سازمان "سي .ان .دي " نيز خود را به ادامه و گسترش فعاليت هاي مدني متعهد مي داند تا روزي كه همه پايگاه هاي نظامي آمريكا از سراسر خاك اروپا برچيده شوند.
اروپام **2224**345
 شنبه 12 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن