تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فال بد زدن شرك است و هيچ كس ازما نيست مگر اين كه به نحوى دستخوش فال بد زدن مى شود، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831132465




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نحوه كنترل عصبانيت دركودكان


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: ن... مي... خوا.......م. خودت برو. تو بدي. دوستت ندارم.»

حامد فرياد مي‌كشد و پاهايش را به زمين مي‌كوبد.

مادر مستاصل شده. اون داره جلوي مردم آبرويش را مي‌برد.

«خسيس. گدا. مگه پولش چقدر مي‌شه ؟!»

مردم به آنها نگاه مي‌كنند و حامد اصرار دارد كه از جايش تكان نمي‌خورد. او دندان قروچه مي‌كند و فرياد مي‌كشد و مي‌گويد: خودت برو، خودت برو...

اگر يك انسان در طول زندگي نياموزد چگونه بر خشم خود مسلط شود، روابط را خدشه‌دار و دوستان و اطرافيان را آزرده خاطر مي‌سازد. كودكان خشمگين در خانواده و در جمع دوستان مهدكودك همين وضع را پيدا مي‌كنند و در مدرسه اغلب تنبيه مي‌شوند.

«طغيان خشم» راهي است براي ابراز احساسات. اما اين طغيان‌هاي احساسي خيلي هم كارساز و مؤثر نيستند.
حتي كودكان هم مي‌دانند وقتي كنترل خود را از دست مي‌دهند در نهايت احساس خوبي نخواهند داشت.

براي اين‌كه كودك راحت تر با خشم خود كنار بيايد تشويقش كنيد به جاي انتخاب خشم و عصبانيت دليل عصبانيت خود را بگويد. به محض اين كه دليل عصبانيت كودك خود را فهميديد، مي‌توانيد به او در كنترل كردن احساساتش كمك كنيد. علت خشم كودكان مي‌تواند در موارد زير خلاصه شود:



شخصيت عصباني

همه فكر مي‌كنند حميرا كوچولو مثل پدرش جوشي و عصباني است و زود از كوره در مي‌رود. شايد واقعا او اين خصوصيت را از پدرش به ارث برده باشد. همه ما خصوصياتي از والدين خود را به همراه داريم.

مواقعي كه فرد عصباني مي‌شود، ميزان عصبانيت او را غالباً شخصيت او معين مي‌كند. حالات فوق‌العاده حساس، سركش، بي‌دقت، پرتحرك يا پرخاشگر بودن مي‌تواند بخش رشديافته‌اي از يك شخصيت سالم يا در نهايت يك مبارزه‌جو باشد.

نكته مهم اين است كه با پي بردن به ضعف رفتاري فرزندتان مي‌توانيد پرخاشگري‌ها را به نقاط قوت تبديل كنيد. وقتي كه كودك عصبي در مورد چيزهايي عصباني مي‌شود كه دوست صبور او اصلاً به آن موارد توجهي ندارد شما بايد تلاش كنيد تا به مرور زمان شيوه‌هاي ديگري غير از عصبانيت را به او بياموزيد.

مامان حميرا اين روزها به او ياد داده است كه وقتي عصباني شدي مي‌تواني دليل آن را براي عروسكت شرح دهي و او تو را راهنمايي مي‌كند كه چه كار بكنيد. بعد خودش به جاي عروسك او را تشويق مي‌كند راه‌هاي بهتري را پيدا كند.



سن و عصبانيت


زماني كه كودك در مرحله رشد فيزيكي يا اجتماعي قرار دارد زمينه بيشتري براي پرخاشگري و عصبانيت در او ايجاد مي‌شود. مراحل مختلف رشد، عوامل خشم متفاوتي دارند. وقتي به كودك خود كه به كاسه توت فرنگي دست درازي كرده، مي‌گوييد:« الان اجازه خوردن آنها را نداري»، عصباني مي‌شود.

ولي فرزند بزرگ‌تر شما تحمل جواب مشابه را دارد به دليل اين كه او صبر و بردباري را در خود پرورانده است.

آقاي عصباني
مادر‌ها با يكديگر مي‌گويند: هرچقدر پسرم عصباني است دخترم آرام است.

آيا اين يك ويژگي وابسته به جنس است يا ما آن را به فرزندان خود آموزش مي‌دهيم كه پسرها خشم خود را راحت‌تر از دخترها ابراز كنند و شايد يك توجيه فرهنگي براي آن وجود داشته باشد.

والدين و مربيان از پسرها فوران خشم را انتظار دارند و از آن چشمپوشي مي‌كنند در صورتي كه گريه رنجورانه يك دختر عصباني مورد قبول آنهاست، اما كودكان در هر دو جنس نياز به يادگيري كنترل خشم دارند.

دردسرهايي در خانواده


از وقتي مادر از خانه رفته علي پرخاشگر شده و مدام با بهانه‌هاي مختلف داد و فرياد راه مي‌اندازد. پدر مي‌داند او بهانه مادرش را مي‌گيرد، اما كاري از دست او بر نمي‌آيد.

فرزندان خانواده‌هاي از هم گسيخته پرخاشگري بيشتر نشان مي‌دهند.

به طور كلي ناراحتي يك كودك به دليل جدايي والدين، بيماري، مرگ، تولد خواهر يا برادر، تغيير منزل يا ديگر اتفاق‌هاي مهم زندگي، اغلب در او پنهان مي‌ماند و با بروز عصبانيت و پرخاشگري به كودك آسيب مي‌رساند. زيرا او احساس مي‌كند مورد آزار و اذيت واقع شده و سعي مي‌كند اين احساس را منتقل كند.

اگر مادر وقتي عصباني است ظرف‌هاي آشپزخانه را به هم مي‌زند و سر و صدا درست مي‌كند يا فرياد مي‌كشد و پدر وقتي عصباني است بچه‌ها را مي‌زند يا فحش مي‌دهد بچه‌ها نيز اين الگوي پرخاشگري و ابراز خشم را مي‌آموزند و اين قدرت را نشان فرزندان كوچك‌تر يا حتي پدر و مادر مي‌دهند.

در بيشتر خانواده‌هايي كه در مقابل احساسات، اتفاقات و هيجانات ناآرام و سركوبگر هستند همين رفتار‌هاي از سوي فرزندان تكرار مي‌شود.

والدين تاثير زيادي در كنترل خشم كودك دارند. از آنجا كه خشم بر اثر تكرار عادت مي‌شود، تا حد امكان از امور خشم‌آور پرهيز كنيد. بايد به بچه آموخت چه هنگام خشمگين شود و چه وقت خشم خود را فرو بنشاند. كودك بايد ياد بگيرد كه چگونه خشم خود را به شيوه‌هاي مطلوب بيان كند نه اين‌كه از اظهار آن خودداري كند.

برخورد با اوضاع خشم‌آور كه از حد بگذرد به شخصيت كودك موقتا يا براي هميشه لطمه مي‌زند. شيوه كنار آمدن با موانع زندگي به سن و تجارت گذشته اطفال بستگي دارد





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 240]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن