تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): اى مردم! جز اين نيست كه خداست و شيطان، حق است و باطل، هدايت است و ضلالت، رشد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827893996




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تا پايان سال جاري طولاني ترين پروژه خط لوله انتقال گاز خليج فارس اجرايي مي شود


واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: تا پايان سال جاري طولاني ترين پروژه خط لوله انتقال گاز خليج فارس اجرايي مي شود
طولاني ترين پروژه خط لوله انتقال گاز در خليج فارس به طول 287 كيلومتر و هزينه اي بالغ بر 550 ميليون دلار ظرف 10 ماه آينده به بهره برداري مي رسد.
به گزارش مهر، توليد نفت از ميدان سلمان در ژوئن سال 1968 از مخازن عرب فوقاني و عرب تحتاني شروع و سپس در سال 1983 مخزن بوئيب كه كوچكترازدومخزن ديگر بود، در مسير توليد قرار گرفت.
ميزان متوسط توليد نفت ازاين ميدان بين سال هاي 1973 تا 1978، 234 هزار بشكه در روز، از سال 1979تا 1985، 150 هزار بشكه در روز و از سال 1992 به بعد تا 140 هزار بشكه در روز ادامه داشته كه با گذشتن توليد انباشتي نفت از مرز 50 درصد ذخاير ميدان، افت توليد شروع شد. به طوري كه قبل از آغاز طرح توسعه ميدان ميزان متوسط توليد روزانه نفت به 80 هزار بشكه كاهش يافته بود.
اين در حالي بود كه توليد از مخزن گازي ميدان به ميزان 50 ميليون فوت مكعب در روز از سال 1997 و از طريق يك چاه آغاز شده و تا تاكنون نيز ادامه دارد.
با توجه به مشترك بودن اين مخزن با كشور امارات در سال 1379 قراردادي با شركت دانا گاز اين كشور براي انتقال گاز ميدان سلمان به امارات به مدت 25 سال تحت عنوان قرارداد كرسنت به امضا رسيد كه موجب آن ايران متعهد شد تا از سال 1384گاز مورد نياز امارات را تامين كند.
اما پس از چندي وجود شواهد موثق تخلفات اين قرارداد را روشن ساخت و مجلس شوراي اسلامي و ديوان محاسبات مخالفت خود را با اجراي آن اعلام كردند.
محمد هادي عاصمي مدير پروژه خط لوله سيري - عسلويه در شركت مهندسي و ساخت تاسيسات دريايي ايران در جمع خبرنگاران بازديد كننده از اين طرح، اجراي اين پروژه را بي ارتباط با قرارداد كرسنت ندانست اما تاكيد كرد: اين خط لوله يك طرح 2 منظوره است كه در صورت توافق با امارات، گاز براساس قرارداد تحويل داده مي شود و حتي ميتوان در تابستان گاز بيشتري را از عسلويه به اين كشور عربي صادر كرد.
عاصمي افزود: در صورتي كه ايران و امارات در اين خصوص به نتيجه نرسند، گاز پروژه سلمان به عسلويه منتقل ميشود و براي جبران بخشي از كمبود گاز ايران در فصل زمستان مورد استفاده قرار ميگيرد.
وي با اشاره به مشترك بودن اين ميدان با كشور امارات توضيح داد: در حال حاضر بخشي از گاز ميدان سلمان به دليل اجراي كارهاي فني و اجرايي نا تمام استحصال نمي شود اين در حالي است كه مقداري از اين گاز نيز به دليل نبود خط لوله سوزانده مي شود.
عاصمي با بيان اينكه تمام تلاش ايران اين است كه قرارداد كرسنت به نتيجه برسد، اضافه كرد: طرف اماراتي نيز به اين نكته واقف است كه با افزايش قيمت جهاني گاز شرايط بازار تغيير كرده است و اين موضوع قابل درك است.
مدير پروژه خط لوله سيري - عسلويه در شركت مهندسي و ساخت تاسيسات دريايي ايران پيشرفت فيزيكي پروژه در بخش مهندسي را 55 درصد ذكر كرد و گفت: امور مهندسي مربوط به خط لوله تا اواخر مرداد ماه به پايان ميرسد.
عاصمي ادامه داد: پروژه خط لوله سيري-عسلويه با هدف انتقال روزانه 530 ميليون فوت مكعب گاز ميدان سلمان از جزيره سيري به عسلويه و تزريق اين گاز به خط لوله سراسري طراحي شده و هزينه اجراي آن 550 ميليون دلار برآورد مي شود.
به گفته عاصمي اين پروژه بايد ظرف مدت سه سال به بهره برداري مي رسيد كه با تمهيدات انديشيده شده و دريافت لوله از فازهاي 15 تا 18 پارس جنوبي اين طرح در مدت 10 ماه اجرايي خواهد شد. ضمن اينكه لوله مورد نياز فازهاي ذكر شده نيز به تدريج و بر حسب نياز تامين خواهد شد.
اين مقام مسوول ادامه داد: خط لوله مذكور بزرگترين و طولاني ترين پروژه خط لوله در خليج فارس است كه با طول 287 كيلومتر و با قطر 32 اينچ براي انتقال گاز ترش طراحي شده است.
گفتني است كار ساخت طويل ترين خط لوله انتقال گاز خليج فارس در حالي با شتاب به پيش مي رود كه چند روز پيش مقامات اماراتي نسبت به نهايي شدن قرارداد كرسنت و دريافت گاز ايران تاكيد كردند.
در اين باره «محمدرضا رحيمي» - معاون پارلماني و حقوقي رئيس جمهور- نيز اعلام كرد: تنها در صورت بازنگري مفاد قرارداد كرسنت، دولت ايران با انعقاد آن موافقت خواهد كرد.
حميد ظاهري مدير شركت «كرسنت پتروليوم» در ايران نيز در اين خصوص گفته است: مذاكرات با مقامات وزارت نفت ايران همچنان ادامه دارد و ما نسبت به انعقاد اين قرارداد خوش بين هستيم. ضمن اينكه قيمت پيشنهادي و ميزان گاز صادراتي از جمله موضوعات مورد بحث با ايران است.
براساس گزارش مهر، شركت «داناگاز» كه زير مجموعه شركت «كرسنت پتروليوم» به شمار ميرود، قرار است در صورت انعقاد نهايي اين قرارداد، گاز وارداتي از ايران را به تاسيسات صنعتي كشور امارات منتقل كند.
 جمعه 11 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مردم سالاری]
[مشاهده در: www.mardomsalari.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن