تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834781036
سونامي در فوتبال انگليسليگ برتر در دستان عروسك دست آموز صهيونيسم
واضح آرشیو وب فارسی:سياست روز: سونامي در فوتبال انگليسليگ برتر در دستان عروسك دست آموز صهيونيسم
حسين جوادي- مقامهاي رژيم صهيونيستي براي رسيدن به استراتژي تبيين شده اقتصادي خود در جهان، در كنار توجه به سياست توسعه طلبي اراضي در فلسطين و سرزمينهاي اعراب منطقه نيم نگاهي عميق به مباحث سودده دنياي معاصر خصوصا ورزش دارند.آنها چشم اندازي را پيش بيني مي كنند كه پر واضح است محور و هدايت آن توسط ساختار صهيونيست است. پديده سرمايه گذاري بر روي باشگاههاي معتبر فوتبال اروپا و جابجايي بازيكنان و مربيان يك استراتژي دراز مدت است كه با ديگرشيوههاي اقتصادي رژيم صهيونيستي همانند تبليغات گسترده درباره مواد غذايي يا داروهاي پزشكي فرق مي كند.
به لحاظ اين تمركز در تصميم گيري، ملاحظات سياسي رژيم صهيونيستي را در فوتبال انگليس بايد يك واقعيت انكار ناپذير درنظر گرفت.اما اين روش يك آسيب اجتماعي به جامعه فوتبال انگليس وارد مي كند ، اين يك نوع برده داري مدرن است.اولويت اقتصادي و برنامه هاي رژيم صهيونيستي در اين مقوله نه بر اساس منطق اقتصاد بلكه در چارچوب منطق سياسي طرح و تدوين ميشوند. يك چنين اقداماتي در كوتاه مدت كم تاثير هستند اما در درازمدت خودنمايي ميكنند. هجوم همه جانبه صهيونيستها به فوتبال انگليس حيات اقتصادي اين رژيم را با بستر مناسبي مواجه كرده است. اتفاقاتي كه در تاتنهام ميگذرد ، فروش منچستر يونايتد (ثروتمندترين باشگاه جهان) به خانواده متمول گليزرها و چگونگي بدست آوردن سرمايه هنگفت رومن آبراموويچ روسي وفرار وي به سوي فوتبال انگليس و استفاده از اهرم فشار به هيئت مديره آرسنال براي واگذاري سهام به يهوديان،نكات مرموزي است كه "ردپاي صهيونيست " در آن بهوضوح ديده مي شود و اين همان حلقه مفقوده اي است كه هيچ گاه به آن اشاره نشده است.
اما سوال اينجاست آنها چرا و چگونه وارد ساختار و بدنه فوتبال انگليس و ديگر مناطق جهان شدند؟ با اينكه ماليات هاي ورزشي در انگليس به مراتب كمتر از اسپانيا و ايتاليا است ، سهام ليگ برتر انگليس در بورس عرضه ميشود و هر تاجر خارجي ميتواند يك تيم انگليسي را خريداري كند. (به اين نكته در مورد خريد تجار خارجي توجه داشته باشيد.) اما باز هم در دل اين موضوع يك سوال مطرح است كه چرا سرمايه داران يهودي كه پشتوانه لابي هاي قدرتمند صهيونيستي و آمريكايي را احساس ميكنند راهي فوتبال جزيره شده اند؟
آيا اگر توني بلر و ميراث دار آن ، گوردون براون آغوش باز به صهيونيستها نشان نميدادند ليگ برتر با چنين هجمه اي مواجه مي شد؟ روابط اقتصادي كه حالا به ظاهر رنگ ورزشي به خود گرفته بين رژيم صهيو نيستي و دولتمردان انگليس نه تنها نتيجه سياست خارجي اين كشور نيست بلكه الزامي دو جانبه از سوي دو طرف است. با الهام از اين مطلب روشن شد كه چرا امثال گوردون براون مرزهاي تجارت را براي صهيونيستها باز گذاشته اند. اما مسأله مهمترازآن است كه آنها چطور و به وسيله چه اشخاصي به اين تجارت ميپردازند.مطمئنا حضور عروسك هاي دست آموز در اين ميان لازم به نظر ميرسد.
زهاوي؛ نفوذي صهيونيستها در فوتبال انگليس
يكي از همين عروسك هاي دست آموز صهيونيست كسي نيست جز " پيني زهاوي " متولد 24 آگوست در منطقه Ness Ziona واقع در نزديكي تل آويو. پيني زهاوي كه كار خود را به عنوان يك ژورناليست يهودي در روزنامه " " Yedith Ahronth شروع كرده بود خيلي زود از طريق لابي هاي سياسي وارد تجارت بازيكن ميشود. وي در حال حاضر عنوان بزرگترين مدير برنامههاي فوتبال را در جزيره يدك ميكشد.
وي كه رابطه بسيار نزديكي با ايهود اولمرت نخست وزير اسرائيل و ريئون ريولين سخنگوي سابق پارلمان اسرائيل داشته است توسط آنها دست به تاسيس يك شبكه تلويزيوني در اسرائيل زده است وخيلي راحت حق پخش مسابقات ليگ برتر را بدست مي آورد. پيني زهاوي در حال حاضر به صورت مدير برنامه هاي سنتي عمل نمي كند ، وي از طريق دوستان سرمايه دار خود در اسرائيل به يك پل ارتباطي و يك جاده صاف كن يهوديان براي تصاحب باشگاهاي بزرگ انگليسي تبديل شده و اين همان حلقه مفقوده اي است كه به آن اشاره شد. زهاوي از طريق دوستان سرمايه دار خود مانند (يا كو شاهار ) يكي از بزرگترين وارد كننده هاي خودرو و سرمايه دار اسرائيلي دست به خريد تيم (مكابي حيفا ) مي زند 19922) و بعد از آن ديگر تيم هاي اسرائيلي مانند (بيتر اورشليم) توسط تاجر روسي - اسرائيلي به نام ( آركادي گيداماك) خريداري مي شود. آنها به اين موضوع رسيدهاند كه مي توانند بازيكنان اسرائيلي را به تيم هاي ليگ برتر منتقل كنند واز اين طريق سود كلاني را بدون واسطه وارد چرخه اقتصاد ي اين رژيم كنند. آنها بازيكنان را صاحب ميشوند!
اولين رد پاي زهاوي
اولين رد پاي وي و شركايش به سال 1979 بر مي گردد ، زماني كه قراردادي به مبلغ 200.000 پوند براي انتقال (آوي كوهن) كاپيتان رژيم صهيونيستي به باشگاه ليورپول منعقد شد. و تقريبأ يك سال بعد زهاوي خيلي راحت قراردادي را تنظيم كرد كه به واسطه آن مدافع منچستر سيتي ( باري سيلكمن) به صورت قرضي به تيم مكاوي تل اويو برود.
زهاوي كه يك نوع جاده صاف كن براي تجار يهودي در بدست آوردن باشگاهاي انگليسي است در زماني كه ( هري ردنپ) مربي پورتموث اين تيم را ترك كرده كرد (ميلان ماندريك) كه در حال حاضر مدير لستر سيتي است در آن زمان مدير پورتموث بود و به دليل رابطه اي كه بين آنها بود ( زهاوي و ردنپ ) زهاوي پسر دوست خود آركادي ( آلكساندر گيداماك) را به عنوان خريدار باشگاه با مبلغ 10 ميليون پوند معرفي كرد. به اين صورت هم ردنپ ابقا شد واز آن طرف شخصي يهودي به نام ( آورام گرانت) كه بعدها از آن در چلسي استفاده كرد به عنوان مدير فني وارد تيم شد. (گرانت در تيم مكابي حيفا به عنوان آناليزور مشغول به كار بود.)
نوع جديد برده داري
دراين انتقالات، بازيكنان علنأ هيچ كارهاند و طي قراردادهاي طولاني مدت مجبورهستند فصل هاي متوالي در يك باشگاه بازي كنند واگر زماني بخواهند از باشگاه مورد نظر جدا شده با مشكلاتي مواجه خواهند شد. به خاطر همين موضوع فدراسيون جهاني فوتبال قانوني به نام قانون (بوسمن) قرار داده كه بازيكن موظف است در ازاي پرداخت مبلغ باقي مانده از قرارداد بلند مدت خود به صورت بازيكن آزاد درآيد ، تازه اگر باشگاه صاحب بازيكن براي فروش وي مبلغ هنگفتي را در بازار نقل و انتقالات طلب نكند!
البته اين مسأله بيشتر در مورد ستارهها است و بازيكنان عادي مجبورند تا پايان قرارداد خود در باشگاه مزبور بازي كنند مانند (ياكوبو آيگبني، مهاجم نيجريه اي - كه در تيم مكابي حيفا بازي ميكرد- ابتدا در سال 2003 به پورتموث واز آنجا به سال 2005 به ميدلزبرو پيوست.) كه همانند روزنه كوچكي بود و پس از انتقال وي به باشگاه ميدلزبرو توسط زهاوي به يكي از خارق العاده ترين انتقال هاي 30 سال اخير ليگ برتر تبديل شد. خبرهاي منتشر يافته حاكي از اين بود كه باشگاه ميدلزبرو مبلغ 3 ميليون پوند از قرارداد 5/7ميلون پوندي وي را به زهاوي دادهاست ودر ازاي آن اين بازيكن مجبور است 5 سال در اين تيم بازي كند، اين يك نوع برده داري است كه بار ديگر در همين تابستان دامن ليگ برتر را گرفته وخبرش جنجالي بزرگ به پا كرده است ، تا جايي كه رئيس فيفا ( سپ بلاتر ) واكنش نشان داده و آن را برده داري مدرن ناميده است.
اين جريان در پي انتقال يك ستاره است نه يك بازيكن معمولي و آن كسي نيست جز كريستيانو رونالدو بازيكن استثنايي منچستر يونايتد. اين بازيكن پرتغالي كه 5 فصل متوالي را در باشگاه منچستر گذرانده حالا ميخواهد طي يك قرارداد نجومي به باشگاه رئال مادريد اسپانيا نقل مكان كند اما چون مقداري از قراردادش باقي مانده با كار شكني هايي از سوي باشگاه واز همه بيشتر مربي خود آلكس فرگوسن مواجه شده وحتي فرگوسن در روزنامه معتبر (سان) اين طور عنوان كرده بود كه " زندگيت را تباه ميكنم" !
نكته جالب اين است كه بر اساس خبر روزنامه گاردين رابطه نزديكي بين آلكس فرگوسن و پيني زهاوي ( از سال 1974 زماني كه زهاوي به عنوان يك خبرنگار در جام جهاني حضور داشته ) تا به امروز برقرار است، فرگوسن و زهاوي به همراه ويكتور چاندلر يكي از دلالان باشگاه شرط بندي( - betting company Bwin كه در حال حاضر يكي از اسپانسر هاي تيم هاي معتبر ميلان ايتاليا و رئال مادريد اسپانيا است و آرم تبليغاتي Bwin روي پيراهن تيم درج ميشود) تشكيل اتحاديه اي در اين مورد داده اند (2008-2000.)
بزرگترين انتقال
بزرگترين انتقال در جزيره در سال 2003 مربوط به ( رومن آبراموويچ) روسي است كه با استفاده از رابطه زهاوي با وي توانست مالك باشگاه چلسي شود.آبراموويچ در جايي (مجله وورلد ساكر) عنوان كرده بود كه دو مليت دارد! و به دو مليت عشق مي ورزد ، اول به روسيه دوم به اسرائيل. به خاطر همين مسأله است كه وي هر ساله مبلغ كلاني جهت برگزاري يك تورنمنت چند جانبه و دوستانه موسوم به Channel one در تل آويو ترتيب ميدهد و در زمان برگزاري مرحله مقدماتي جام ملتهاي اروپا 2008 به ملي پوشان اسرائيل وعده پاداشهاي نجومي ميدهد تا بتوانند تيم انگليس را شكست دهند ! آبراموويچ كه توسط زهاوي توانست صاحب باشگاه لندني شود تعادل را با ثروت باد آورده اش در بازار نقل و انتقالات جزيره از صورت عادي خارج مي كند به طوري كه از مبلغي بالغ بر 111 ميليون پوند كه باشگاها در مجموع ميپردازند وي براي به خدمت گرفتن ستاره ها441 ميليون پوند را وارد بازار ميكند،رقمي كه بالانس چرخه اقتصادي را نه تنها در جزيره بلكه در اروپا برهم مي زند. اما مضحك ترين و شايد احمقانه ترين تصميم آبراموويچ اخراج ( مورينيو) مربي با دانش آن وقت چلسي و جايگزين كردن آورام گرانت(وي از تيم پورتموث به چلسي آمد كه تنها 6 ماه به عنوان دستيار مورينيو فعاليت داشت) بود. اورام گرانت يهودي كه مستقيمأ از سوي زهاوي به چلسي آمد ، دودمان چلسي و صاحب ثروتمند روسي اش را به باد داد، وي كه هيچ دانشي از فوتبال نداشت ميراث دار تيمي شد كه در فينال ليگ قهرمانان بازي را به منچستر واگذار كرد، وبعدها كارشناسان اذعان داشتند چلسي فاقد روحيه جنگندگي و انگيزه لازم بوده كه سبب شد آبراموويچ در حسرت قهرماني بماند واين سونامي زهاوي براي آنها بود.
اما از ديگر انتقالهايي كه زهاوي در آن دست داشت ، انتقال 29.1 ميليون پوندي (ريو فر ديناند) از ليدز يونايتد به باشگاه بزرگ منچستر يونايتد - انتقال جنجالي (اشلي كول ) از آرسنال به تيم چلسي - انتقال (جيوواني دوس سانتوس ، مكزيكي) به باشگاه بارسلونا اسپانيا- انتقال (سباستين ورون، آرژانتيني) به منچستر - و جالب است بدانيد كه قرار بود در يك انتقال جنجالي (رونالدينهو) مهاجم برجسته برزيلي باشگاه بارسلونا به منچستر سيتي بپيوندد ، مذاكرات بين روبرتو موريا(وكيل و برادر رونالدينهو) و پيني زهاوي در تابستان امسال صورت گرفته بود كه به مرحله پاياني نرسيد.
زهاوي كه در تمام نقاط جهان دفاتر آژانس انتقال بازيكن را داير كرده حتي به مناطق آمريكاي جنوبي و آفريقا هم چشم دارد. آفريقا منطقه اي كه بزرگترين استعداد هاي فوتبال در آنجا وجود دارد ، آنها جوانان آفريقايي را با پاسپورت هاي جعلي با دستمزد پايين وارد فوتبال اروپا ميكنند. حتي در مناطق آمريكاي لاتين و كشورهايي نظير آرژانتين و برزيل ومكزيك هستند بازيكناني مانند (كارلوس توز)،(ماسچرانو) علاوه بر سباستين ورون و دوس سانتوس انها همگي دستپخت زهاوي هستند. حالا با اين اوصاف مگر ميشود تأ ثيرات آنها ازلحاظ اقتصادي در ليگ برتر را ناديده گرفت.
به طوري كه حتي اين تأثيرات دامنه سياستمداران ايالات متحده را هم ميگيرد و(جورج ژيلت) و(تام هيكس) كه از شركاي مالي جرج بوش هستند بعد از سالها حضور در دنياي سياست به فوتبال علاقه مند شده واز دفتر رياست جمهوري ايالات متحده به رياست باشگاه ليور پول رضايت ميدهد!
پرونده فساد مالي فوتبال انگليس
با اتمام تحقيقات كاراگاهان و مقام هاي قضايي از برخي مقامات شاخص فوتبال انگليس در خصوص فساد مالي ، نقل و انتقالات بازيكنان و دستمزدهاي مديران برنامههانتايج اين بررسيهابه دادستاني كل فرستاده شد. پس از دو سال تحقيق مدارك جمع آوري شده در اين زمينه به سرويس دادستاني سلطنتي ارسال شد. در اين مدارك تا اينجاي كار چهره هاي شناخته شده اي از جمله هري ردنپ و ميلان ماندريك ( كساني كه رابطه نزديكي با زهاوي دارند) به چشم مي خورند. در شرايطي كه در حال حاضر انتقادات فراواني را در مورد دستمزد هاي كلان بازيكنان و مديران برنامههاوجود دارد اين پرونده مي تواند به وخامت اوضاع دامن بزند. اما با يك فلاش بك به سال 2007 - 2006، و با استناد به مدارك انتشار شده ( روزنامه تايمز) لورد استيونس رئيس پليس قضايي لندن ( در آن وقت) هشدار داده بود كه مشخص شده در تحقيقات انجام گرفته در 15 ماه گذشته ، 5 باشگاه ليگ برتر دچار تخلفات مالي شده اند ، انتقال 17 بازيكن به ليگ برتر توسط اين تيمها و مدير برنامههابه هيچ عنوان از لحاظ مالياتي قانوني نيست. كه در اين ميان انتقال (ديديه دروگبا) مهاجم سرشناس آفريقايي به تيم فوتبال چلسي كه توسط زهاوي صورت گرفته بود به چشم ميخورد.
استيونس در گزارشهاي خود به اتحاديه فوتبال انگليس و فيفا اشاره كرده بود زهاوي به همراه وكيل قانوني خود بايد در اين باره به بعضي از ابهامات پاسخ دهد. اما در اين ميان موكل زهاوي كه يك يهودي به نام ايهود شو چاتوويچ است به اين مساله اشاره كرده بود كه موكل من اعتقاد دارد كه در مورد وي مغرضانه عمل كردند زيرا وي در كارش كاملا‡ موفق است. اما فقط كافي است تا به تيمهاي مورد اتهام و بازيكنان انتقال يافته نگاه كنيم تا ببينيم زهاوي كه خود را از اين اتهام مبري ميداند آيا با اين باشگاها در ارتباط بوده كه مقامهاي مربوطه نقش وي را در اين فساد مالي پررنگتر ميدانند؟
تيم نيوكاسل-تيم بولتون- تيم چلسي ( دروگبا ، پيتر چك، ميشل اسيين - ) تيم پورتموث - تيم ميدلزبرو( ياكوبو، فابيو روچمبك.) به گزارش ديگر استيونس، نقش زهاوي در انتقالها با قراردادهاي نجومي از همه بيشتر به چشم مي آيد.
سونامي در فوتبال انگليس
جريان برنامه ريزي شده و موج صهيونيستي به نظر مي رسد تمام اركان فوتبال جزيره را فرا گرفته و تزريق پول هاي هنگفت به بدنه فوتبال اين كشور وهمينطور ورود بسياري از بازيكنان مهاجر اعم از ستاره يا غير ستاره در دنياي فوتبال ساختار ملي آنها را تضعيف كرده وباعث شده تا تيمهااز بازيكنان بومي كمتر استفاده كنند و فرصت تجربه اندوزي از مربيان داخلي هم به دليل ورود مربيان غير بومي دست به دست هم داده تا يك تراژدي ديگر در اين چند ماه گذشته به نام حذف انگليس و راه نيافتن اين تيم به تورنمنت يورو 2008 را رقم بزند. اين عدم راه يابي خسارتي بالغ بر 2 ميليارد پوند به چرخه اقتصادي ورزش اين كشور وارد كرد.
جالب است تا در مورد حلقه مفقوده اي كه هيچ گاه به آن اشاره نشد و پرونده اش براي هميشه مختومه شد اشاره كنيم و آن دليل دعوت نشدن ديويد بكام در آن مقطع حساس به تيم ملي بود، پيني زهاوي كه هيچگاه نتوانسته بود بكام را متقاعد كند بعد از ناكامي تيم ملي انگليس در جام جهاني 2006 ، زهاوي اين طور عنوان ميكند كه بازيكنان تنها از %30 توانايي خود استفاده مي كنند و در شرايط روحي خوبي به سر نمي برند و اين تنها يك دليل دارد ، آنها به موقعيت بكام حسادت مي كنند و نمي توانند در زير سايه وي تواناييهايشان را به نمايش بگذارند پس بهتر است بكام مدتي از تيم دور باشد (به نقل از يكي از روزنامه هاي انگليسي اين طور عنوان شده بود كه زهاوي و بكام سال قبل شمشيرها را از رو بسته بودند و ديويد لطف زهاوي را پس زده بود و زهاوي هم واقف بود كه در كنار وي ميتواند به بزرگترين قرارداد شغلي خود برسد اما بكام پيشنهاد وي را رد كرده بود وحالا در آن شرايط بهترين زمان براي انتقام بود) و اين در زماني بود كه انگليس دو بازي در شرايط حساس در مقابل رژيم صهيونيستي و روسيه داشت.
به هر حال رژيم صهيونيستي تنها به سود يك طرفه مي رسد و اين دقيقأ كاري است كه آنها ميخواهند در تمامي نقاط عرضي زمين اجرا كنند. تبليغات حيرت آور آنها به وسيله توليدات داخلي خود و همينطور سهم داشتن در حق پخش تلويزيوني مسابقات ليگ برتر سبب شده تا كمپاني اروپايي براي خريد اين مسابقات رقمي در حدود 1.7 ميليارد پوند را بپردازند. ( در 3 سال اخير ) و اين است رد پاي كثيف رژيم صهيونيستي بر فوتبال اروپا خصوصا فوتبال جزيره.
با توجه به انصراف تاتنهام انگليس از ديدار دوستانه با تيم ملي ايران به دلايل سياسي و همچنين حضور پر رنگ دلالان صهيونيسم در فوتبال ليگ برتر انگليس، جا دارد مسئولين صدا و سيما بر خلاف رويه چند سال گذشته از پخش مستقيم مسابقات ليگ جزيره چشم پوشي كرده و بيش از اين در محبوبيت تيم هاي اين كشور گام بر ندارد.
منابع
1- پيني زهاوي - ويكي پديا
2- روزنامه گاردين
3- آبزرور (اسپورت) نوامبر 2006
4- مجله وورلد ساكر
5- روزنامه تايمز
6- bbc sport
7- rushet.nl news
8-m. goal.com
9- the jewishlife.com
10- مقاله soccer weeler press
11- mtmg. Word press.com
جمعه 11 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سياست روز]
[مشاهده در: www.siasatrooz.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 230]
-
گوناگون
پربازدیدترینها