واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: اولمرت را « مقاومت » به زمين زد
ايهود اولمرت نخست وزير رژيم صهيونيستي اعلام كرد بعد از انتخاب جانشين براي رياست حزب « كاديما » وي از منصب خود در كابينه اين رژيم كناره گيري مي كند. با توجه به اينكه نخست وزير را حزب « كاديما » به عنوان حزب حائز اكثريت در پارلمان تعيين مي كند اين تصميم اولمرت به منزله كناره گيري وي از نخست وزيري رژيم صهيونيستي محسوب مي شود.
اعلام كناره گيري اولمرت از زمامداري رژيم صهيونيستي اگرچه از چندي قبل مطرح بود و موضوع غيرمنتظره اي تلقي نمي شود ولي اين امر هرگز نافي اين واقعيت نيست كه اولمرت را شكست در جنگ 33 روزه به زمين زد و وي از همان روزها كه نشانه هاي هزيمت ارتش رژيم صهيونيستي در برابر رزمندگان مقاومت اسلامي آشكار شد ستاره بختش رو به افول گذاشت و در ماههاي اخير وي در صحنه سياسي عملا منفعل شده بود و يك مرده سياسي متحرك تلقي مي شد.
اگرچه اولمرت در گير پرونده فساد و رشوه خواري است و روز گذشته نيز براي چهارمين بار مورد بازجويي قرار گرفت ولي قطعا اگر شكست مفتضحانه در جنگ لبنان در پرونده وي نبود وي اتهامات فساد مالي را مي توانست به سادگي پشت بگذارد چرا كه اين نوع اتهامات در دستگاه حاكمه رژيم صهيونيستي موارد عادي تلقي مي شود و تقريبا همه رهبران اين رژيم به نوعي با اين گونه پرونده هاي فساد مالي و رشوه خواري دست به گريبان بوده اند. براي نمونه آريل شارون سلف در بستر احتضار و رو به موت اولمرت نيز پرونده اتهامي مشابهي دارد كه همچنان مفتوح است .
درباره ابعاد شكست رژيم صهيونيستي در جنگ سي و سه روزه اگرچه تفاسير و مطالب مفصلي نوشته شده است ولي بسياري از زواياي اين رخداد مهم همچنان ناشناخته مانده و نياز به بازشكافي دارد.
اولمرت با هماهنگي دولت آمريكا و ارتجاع منطقه مثلثي را تشكيل دادند و به بهانه آزادسازي دو نظامي اسير خود با تمام توان لبنان را مورد هجوم قرار دادند به اين اميد كه بتوانند خود را براي هميشه از مقاومت اسلامي نجات داده و به زعم خود ريشه حزب الله لبنان را بر كنند. اولمرت چنين پيش بيني كرده بود كه با پيروزي نه چندان دشوار در اين جنگ نه تنها يك دشمن ضد صهيونيستي مقتدري را از پيش روي برمي دارد بلكه موقعيت داخلي وي نيز به شدت تقويت خواهد شد.
مقاومت متهورانه رزمندگان حزب الله لبنان و وارد ساختن ضربات كمرشكن به پيكر رژيم صهيونيستي نقشه هاي اولمرت را نقش بر آب كرد و روياهاي وي را به كابوس مبدل نمود. البته ابعاد اين شكست دو ضلع ديگر مثلث توطئه يعني آمريكا و ارتجاع عرب را نيز در بر گرفت و موجب شد آمريكا در يك عقب نشيني با سرافكني از طرح موسوم به « خاورميانه بزرگ » كه به عنوان استراتژي منطقه اي دولت بوش معرفي مي شد صرفنظر كند و ارتجاع عرب نيز باقيمانده اعتبار و حيثيت خود را در صحنه بين المللي و در ميان ملت هاي خود از دست داد.
در اين ميان اردوگاه صهيونيسم كه به شدت دچار آشفتگي شده بود با شتابزدگي و سراسيمگي در مقام بررسي علل شكست برآمد و تشكيلات موسوم به كميته « وينوگراد » كه به همين منظور تشكيل شده بود رسما شخص اولمرت را مقصر در شكست مفتضحانه در جنگ 33 روزه معرفي كرد كه همان حكم در واقع به منزله عدم كفايت اولمرت بود و بايستي وي كناره گيري مي كرد كه به دليل حفظ آبرو اين كار را نكرد.
اكنون با اعلام رسمي اولمرت براي كناره گيري در ماه آينده وي را از صحنه سياسي رژيم صهيونيستي حذف شده بايد تلقي كرد ولي آيا جانشيني وجود دارد كه بتواند كشتي طوفانزده صهيونيستها را نجات دهد
هم اكنون افرادي همچون « نتانياهو » « زيپي ليوني » و « شائول موفاز » به عنوان جانشين اولمرت مطرح هستند كه با توجه به سوابق اين صهيونيستها و با در نظر گرفتن عمق بحراني كه رژيم صهيونيستي دچار آن است بسيار بعيد است كه اين افراد بتوانند كاري بيشتر از اولمرت انجام دهند. از اينرو روزها و ماهها آينده همچنان بايد شاهد عميق تر شدن باتلاق براي سردمداران رژيم صهيونيستي بود و با توجه به واقعيتها و شواهد موجود اين روند تا فروپاشي رژيم صهيونيستي تداوم خواهد داشت .
جمعه 11 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 194]