واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: عضو شوراي مركزي حزب اعتماد ملي احمدي نژاد، رييس جمهوري آينده ايران است
سياسي. تشكلها و احزاب . اعتماد ملي
عضو شوراي مركزي حزب اعتماد ملي گفت كه اگر حادثه خاصي در كشور رخ ندهد و با روال طبيعي پيش برويم، براساس تجربه انتخابات مجلس هشتم، احمدي نژاد در دور بعد رييس جمهوري اسلامي ايران خواهد بود.
به گزارش ايرنا، الياس حضرتي در جمع دانشجويان شركتكننده در هفتمين اردوي سياسي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها، درباره نامزدهاي مطرح در جبهه اصلاحات، اظهار داشت: اصلاح طلبان با وجود مشكلات اساسي كه در بخش معرفي نامزدها دارند، با تمامي توان در انتخابات دهم شركت و نامزد معرفي خواهند كرد و اين موضوع به خاطر اعتقاد به اصل نظام و انقلاب اسلامي است.
وي افزود: در جبهه اصلاحات، نامزدهاي مختلفي مطرح هستند، حزب اعتماد ملي نيز نامزد دارد و ساير دوستان نيز نامزدهايي را معرفي كردند، بر اين اساس پنج يا شش نفر از كساني كه تشخيص ميدهند، رد صلاحيت نميشوند وارد صحنه شده اند.
مدير مسئول روزنامه اعتماد در پاسخ به اين پرسش كه آيا تيتر روزنامه اعتماد درباره رد صلاحيت خاتمي يك فضاسازي عليه انتخابات است، گفت: تيتر روزنامه اعتماد پاسخي به سرمقاله روزنامه كيهان است كه در آن بيان شده است اصلاح طلبان به دنبال طرح فريب هستند و نامزد اصلي آنان خاتمي است، بنابر اين چه خوب است كه خاتمي بداند به دلايل مختلف احتمال رد صلاحيت او در شوراي نگهبان وجود دارد و ما به هيچ عنوان به دنبال تحريك نيستيم.
وي درباره اين كه آيا اصلاح طلبان به دنبال براندازي نرم هستند، گفت:
اصلاح طلبان هيچ گاه به دنبال براندازي نرم نبودهاند چرا كه اين موضوع در چارچوب اصلاح طلبي معنا ندارد و تمامي تلاش اصلاح طلبان در جهت قوام بخشيدن به اصول نظام است.
وي با بيان اين كه اصلاح طلبان به امام راحل (ره)، انقلاب و تفكر امام معتقد هستند و مشروعيت جمهوري اسلامي را در مردمسالاري، راي مردم و اسلاميت مي دانند، گفت: اين كه عدهاي با نيت تضعيف اسلاميت به دنبال تقويت جمهوريت باشند، يك اشتباه است. چرا كه اسلاميت و جمهوريت دو موضوع تلفيقي است و امكان جدا كردن آنها وجود ندارد.
عضو شوراي مركزي حزب اعتماد ملي افزود: برخي بر اين باور هستند كه بحث اسلام، وحي الهي، اصول اخلاقي و اخلاق اجتماعي را در مباحث ديني كنار بگذاريم و به سمت حكومت عرفي برويم، اما من معتقد هستم اين يك مسير انحرافي است.
حضرتي در پاسخ به دانشجويي كه عنوان كرد، در دورههاي گذشته خبري از شعار عدالت نبود ولي احمدي نژاد با شعار عدالت كه شعار اصلي انقلاب است وارد ميدان شد، گفت: كسي مخالف عدالت نيست، روح و هدف انقلاب ما ايجاد عدالت بوده است، تفاوت ما در چگونگي رسيدن به عدالت بوجود ميآيد، در اين كشور و در دامن انقلاب مديري نداشتهايم كه مخالف عدالت باشد، اما روشهاي رسيدن به عدالت متفاوت است.
وي افزود: در دنياي كنوني بايد از تمامي تجارب افراد درون انقلاب اعم از چپ و راست استفاده شود و بايد از همه سرمايههاي مادي و معنوي انساني و غير انساني در برابر دشمنان بهره گرفت، انقلاب اسلامي يك اتوبان بزرگ است كه همه سليقهها در آن جاي ميگيرد، ما با افرادي كه حاكميت ديني را نمي پذيرند مرزبندي داريم.
عضو شوراي مركزي حزب اعتماد ملي در پاسخ به اين پرسش كه چرا اصلاح طلبان در مقابل حمايتهاي مستقيم آمريكا و بوش از خود واكنش نشان نميدهند، اظهار داشت: در اينباره اعلام كردهايم كه جريان اصلاح طلبي جرياني خودجوش از درون انقلاب است و افتخار ميكنيم كه در راستاي انقلاب و اهداف آن اصلاحي بوجود آمده است كه خط و مشي آن مشخص و بارها اعلام شده است.
وي افزود: سخنان بوش هيچ ارتباطي به اصلاح طلبان ندارد و براي دگرانديشاني مانند محسن سازگارا و علي افشاري است كه امروز در آمريكا نشستهاند هر روز مصاحبههاي آنان در صداي آمريكا پخش ميشود.
حضرتي درباره ارزيابي از سياست خارجي دولت و موضوع هستهاي گفت: ما مي خواهيم كشور با عزت و قدرت از توانايي هستهاي بهره مند باشد و آن را حق مسلم خود ميدانيم و در اين زمينه محكم و استوار هستيم.
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا دولت نهم هيچ كار مثبتي انجام نداده است كه روزنامههاي دوم خردادي حتي يك روز هم دست از تخريب بر نميدارند، افزود: روزنامه اعتماد درباره كارهاي مثبت دولت مطالب زيادي نوشته است، حتي در نشست مديران مسئول با وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي اعلام كردم كه ما جزو منتقدان دولت هستيم ولي با اين وجود حاضر هستيم صفحاتي را در اختيار تمامي وزراي دولت نهم قرار دهيم تا در سه محور بيلان كار، برنامههاي آينده و پاسخ به پرسشهاي ما اطلاع رساني كنند.
وي گفت: در ايام سالگرد سوم تير نيز روزنامه اعتماد ويژه نامهاي را منتشر كرد كه نيمي از آن را به طرفداران احمدي نژاد و نيمي را به نظرات منتقدان رييس جمهوري اختصاص داد.
مدير مسئول روزنامه اعتماد درباره وضعيت احزاب در ايران اظهار داشت: در كشور ما حزبي با بنيه و پايه قوي وجود ندارد و در طول تاريخ ايران تنها دو حزب موتلفه و توده، احزاب ساختاري قوي بودند و ساير احزاب قدرت، ثبات و كادرسازي قوي نداشته اند.
حضرتي در پاسخ به اين پرسش كه آيا همه مشكلات ما از اين دولت است و دولت هاي گذشته نبايد زمينههايي را ايجاد ميكردند، گفت: مشكل اساسي كشور فراتر از دولتها است، مشكل اساسي ما، نداشتن ساز و كارها ي مشخص و منظم است، در طراحي يك ساز و كار منظم و متناسب با اهداف و آرمانهاي انقلاب كه بتواند هر چيزي را كه تعريف ميشود بر جاي خود قرار دهد، موفق نبوده ايم.
وي در ادامه سخنانش گفت: روزنامه در ذات خود منتقد است و بايد نقد كند، ما در زمان خاتمي نيز جديترين نقدها را به شخص وي و وزرا داشتيم و انتقاد به شخصيت اصلاح طلبان از خط قرمزهاي ما نيست.
حضرتي در پاسخ به اين كه آيا در ارزشها و اصول انقلاب هم بايد اصلاح صورت بگيرد، گفت: بزرگترين دستاورد انقلاب اسلامي، نظام جمهوري اسلامي است، اين نظام، يك نظام نوپا و كم تجربه است، بنابراين بايد حركات اصلاحي در اين نظام همواره وجود داشته باشد به گونهاي كه مديران و دست اندركاران همواره نگاهي به عقب داشته باشند و لحظه به لحظه از نظام مراقبت كنند.
وي همچنين در پاسخ به اين پرسش كه آيا اعتماد ملي يك حزب نخبه گراست، گفت : ما در اعتماد ملي هيچ گاه به دنبال نخبه گرايي نبوده ايم، چرا كه مخاطبان احزاب نخبه گرا تنها افراد نخبه هستند، اين در حالي است كه مخاطبان حزب ما علاوه بر افراد نخبه جامعه، همه قشرهاي جامعه هستند.
وي مخاطب حزب اعتماد ملي را عامه مردم خواند و افزود: بر اين اساس نشست هاي توجيهي و كلاسهايي كه اين حزب برگزار ميكند سطوح مختلف از دانشگاه اميركبير تا روستاهاي سيستان و بلوچستان را در بر ميگيرد.
حضرتي درباره تدوين برنامه اين حزب براي انتخابات رياست جمهوري دهم اظهار داشت: هم اكنون كميتههاي مختلفي در حزب اعتماد ملي مشغول تدوين برنامه هايي هستند كه اين كميتهها از اساتيد دانشگاههاي علامه طباطبايي، شهيد بهشتي، تهران و چند دانشگاه ديگر تشكيل شده اند.
وي گفت: حزب اعتماد ملي يك حزب فصلي نيست كه فقط براي زمان انتخابات برنامه ارايه كند.
وي در پاسخ به اين پرسش كه چشم انداز آينده نظام و كشور را چطور ميبينيد ، گفت : اميدواريم چشم انداز نظام به گونهاي باشد كه رشد مردم را به دنبال داشته باشد و بتوانيم با تدبير از بحرانها عبور كنيم و به نقاط پرثبات برسيم.
عضو شوراي مركزي حزب اعتماد ملي بيان كرد: ما نبايد هميشه منتظر تلاطم باشيم، بشر مديون تجربيات يكديگر است و بايد از تجربيات كشورهاي ديگر در همه زمينهها استفاده كنيم.
وي گفت: اگر نتوانيم با شعار عدالت در ذهن، چشمان و چهره مردم شادماني و رضايت مندي را ببينيم، شكست خورده ايم، و اين شكست به شعارها بر نميگردد ، ضعف كشور ما در مديريت است و اگر اين ضعف را نپذيريم، راه حل پيدا نمي شود.
جمعه 11 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]