واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: آيت الله جنتي:حادثه بعثت از بزرگترين حادثه هاي تاريخ دنياست
جبرئيل امين باري را به دوش پيامبر نهاد كه جزو سنگين ترين بارها بود و مقابله با زمان جاهليت آن دوران مكه و حجاز را آغاز كرد...
خطيب نماز جمعه تهران با بيان اينكه حادثه بعثت از بزرگترين حوادث تاريخ دنياست، اظهار داشت: بعد از بعثت حادثه اي به اين عظمت به وجود نخواهد آمد.
آيت الله جنتي دبير شوراي نگهبان در خطبه اول نماز جمعه اين هفته تهران با تبريك مبعث پيامبر اسلام و تسليت شهادت حضرت موسي بن جعفر (ع) تمامي نمازگزاران به تقوا و پرهيزگاري و رعايت حريم خدا و پاسداري از احكام اسلام دعوت كرد.
وي با اشاره به بعثت پيامبر اظهار داشت: پيامبر اسلام در سن 40 سالگي مدتي كوتاه دل به خدا سپرده بود كه در آن زمان جبرئيل امين سوره علق ( اولين سوره قرآن مجيد ) را نازل و دستور خواندن به نام خدا را داد.
خطيب نماز جمعه اين هفته اظهار داشت: حادثه بعثت از بزرگترين حادثه هاي تاريخ دنياست كه بعد از آن حادثه اي به اين عظمت به وجود نخواهد آمد.
وي افزود: در اين روز بزرگترين انساني كه ممكن است از نسل آدم به وجود بيايد به برترين رسالت عالم مبعوث شد و بالاترين كتاب آسماني را خدا بر او نازل كرد.
آيت الله جنتي عنوان كرد: جبرئيل امين باري را به دوش پيامبر نهاد كه جزو سنگين ترين بارها بود و مقابله با زمان جاهليت آن دوران مكه و حجاز را آغاز كرد.
وي با اشاره به شرايط موجود آن زمان اظهار داشت: در آن دوران مردم از شدت گرسنگي از هيچ جانداري نمي گذشتند و به دليل فقر و بيچارگي عريان زندگي مي كردند.
ظلم ها و ستم ها در حد اعلاي حاكم آن زمان بود و زورگويي و بي بندو باري و غارتگري به عنوان يك شغل در آن زمان به حساب مي آمد.
دبير شوراي نگهبان تاكيد كرد: با اين وضعيت پيامبر اسلام براي تزكيه نفس انسان ها به پيامبري مبعوث شد و هدف اول خود يعني پاك كردن قلب و مغز و دل آن ها را از سر گرفت و بقيه مشكلات نيز به صورت خودكار اصلاح شود.
وي با بيان اينكه هيچ نقطه روشني در تاريكي آن زمان نبود اظهار داشت: خداوند پيامبر اسلام را فرستاد تا انسان هاي آن دوران را از ظلمات نجات دهد.
خطيب نماز جمعه اين هفته تهران اضافه كرد: انجام اين عمل در طي 23 سال از عجايب عالم بود. در طي 23 سال تحولي به وجود آمد كه از همان انسان هاي سقوط كرده، انسان هايي به وجود آمد كه با گذشته خود قابل قياس نبوده اند، گويي آن ها را نوسازي كرده بودند.
وي ادامه داد: عفت و پاكدامني آن انسان ها به جايي رسيد كه حتي به نامحرمان نگاه نمي كردند و جز براي خدا احترام قائل نبودند و هر چيزي را در پرتو عظمت الهي مي ديدند.
دبير شوراي نگهبان در ادامه خطبه اين هفته نماز جمعه تهران حضرت موسي بن جعفر را از مظلوم ترين اهل بيت پيامبر اسلام دانست كه در سن 20 سالگي در محاصره جدي مسووليت امامت را پيدا كرد ولي امكان اظهار امامت خود را نداشت.
وي گفت: حادثه كربلا حركتي را به نفع اهل بيت ايجاد كرده بود كه هر روز بر مشتاقان اين خاندان اضافه مي كرد و روز به روز بر تعداد شيعيان افزوده مي شد و تحقق اين امر براي عباسيان آن زمان وحشتي را ايجاد كرده بود چون آن ها براي پست و قدرت خود احساس خطر مي كردند.
وي افزود: اين فشارها به قدري بود كه عباسيان نتوانستند وجود حضرت موسي بن جعفر را تحمل كنند و در سال 179 ايشان را دستگير و به بصره و از آنجا به بغداد فرستادند و به مدت چهار سال آن حضرت را به زنداني تاريك و تنگ فرستادند و با همين وضعيت حضرت موسي بن جعفر(ع) را با مسمويتي كه دل سنگ را از شنيدن آن آب مي كند به شهادت رساندند و غريبانه در مقابر قريش در كاظمين دفن كردند.
جمعه 11 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: هموطن سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]