تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 27 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):دعاى شخص روزه دار هنگام افطار مستجاب مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865742521




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

افشين قطبي: از حالا قول قهرماني نمي‌دهم حس كاملي نسبت به شرايط فعلي ندارم اردوي دوبي پـاداشـي بـراي بـازيكنـان بـود


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: افشين قطبي: از حالا قول قهرماني نمي‌دهم حس كاملي نسبت به شرايط فعلي ندارم اردوي دوبي پـاداشـي بـراي بـازيكنـان بـود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هنوز احساس كاملي نسبت به پرسپوليس ندارم و نمي‌توانم از هم اكنون بگويم كه پرسپوليس قهرمان مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افشين قطبي در پاسخ به اين سوال كه آيا امسال هم مانند سال گذشته قول قهرماني پرسپوليس را مي‌دهيد يا خير؟ گفت: اگر خاطرتان باشد سال قبل هم از ابتدا قول قهرماني ندادم و پس از شناختي كه از تيم پيدا كردم به هواداران اطمينان دادم كه پرسپوليس مي‌تواند قهرمان ايران شود. در حال حاضر هم نمي‌خواهم پيش از اينكه تيم را به خوبي بشناسم و شناخت خوبي از كيفيت‌اش پيدا كنم، نسبت به قهرماني‌اش صحبت كنم. قول خالي خوب نيست هنوز احساس كاملي نسبت به تيم ندارم. من در سه جلسه‌ي تمريني تيم حاضر بودم بنابراين نمي‌توانم از هم اكنون درباره‌ي قهرماني پرسپوليس صحبت كنم.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا فوتبال ايران حرفه‌اي شده است؟ گفت: بايد ببينيم درمورد چه نوع فوتبال حرفه‌اي صحبت مي‌كنيم. اگر منظورمان ليگ برتر انگليس يا بوندسليگاي آلمان است كه فاصله‌ي زيادي با آنها داريم. با اين حال بايد توجه داشته باشيم كه شخصيت در فوتبال حرفه‌اي مهمترين اصل است. من زماني كه به اينجا آمدم تنها براي خدمت به فوتبال ايران بازگشتم و هم اكنون هم خودم را سرباز فوتبال كشور مي‌دانم.

قطبي در پاسخ به اين سوال كه شما گفته بوديد قطعا به ايران برنمي‌گرديد، گفت: من هيچ وقت با قطعيت در اين باره صحبت نكرده بودم و گفته بودم تنها براي پرسپوليس و تيم ملي حاضرم به ايران بازگردم. وقتي با "علي‌آبادي" صحبت كردم و او گفت كه تمام شرايط را براي موفقيت پرسپوليس فراهم مي‌كند، تصميم گرفتم به ايران بازگردم. من در اين چند وقت به بسياري از كشورهاي دنيا سفر كردم و وقتي اشك‌هاي هواداران پرسپوليس را در نقاط مختلف جهان ديدم، انگيزه پيدا كردم كه بار ديگر به عنوان سرباز به پرسپوليس برگردم.

وي افزود: فكر مي‌كنم سال قبل نسبت به امسال كار دشوارتري پيش رو داشتيم. من سال گذشته هيچ شناختي نسبت به پرسپوليس نداشتم و ولي هم اكنون شناخت كافي پيدا كرده‌ام.

قطبي در پاسخ به اين سوال كه آيا قرار است كه در طول فصل مدام به دبي سفر كنيد يا خير؟ گفت: من پر ندارم كه پرواز كنم. زماني كه تيم تمرين و بازي داشته باشد، من در ايران هستم. برنامه‌هايم در روزهاي تعطيل هم مساله‌اي شخصي است.

سرمربي پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه چرا با توجه به گرماي دبي اين شهر را براي اردوي پرسپوليس انتخاب كرديد؟ گفت: هواي تهران در اين روزها فوق‌العاده گرم است. خوشحالم در جايي تمرين كرديم كه آب و هوايش نزديك به تهران است. نمي‌توانستيم در اين شرايط شهري سرد را براي اردوي پرسپوليس انتخاب كنيم. ضمن آن كه برنامه‌مان اين بود كه به اسپانيا برويم اما، زماني كه اين اردو لغو شد، چاره‌اي نداشتيم جز اينكه دبي را انتخاب كنيم. اين پاداشي براي بازيكنان بود كه آنها هم بتوانند فضاي خود را عوض كنند.

قطبي در پايان درباره‌ي ديدار دوشنبه‌ي پرسپوليس برابر سايپا گفت: خوشبختانه وضعيت خوبي داريم و من از شرايط تيم راضي هستم. بين بازيكنان هم تعادل خوبي به وجود آمده و بازي اول در چنين تورنمنت‌هايي بسيار اهميت دارد.

انتهاي پيام
 جمعه 11 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن