واضح آرشیو وب فارسی:مهر: علي احمدي:نخبگان بسيجي بايد در پژوهش سراهاي دانش آموزي حضور يابند
مشهد - خبرگزاري مهر: وزير آموزش و پرورش با اشاره به راه اندازي پژوهش سراهاي دانش آموزي گفت: يكي از كارهايي كه بسيج دانش آموزي مي تواند دنبال كند حضور نخبگان در پژوهش سراهاست.
به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، عليرضا علي احمدي ظهر امروز در افتتاحيه طرح ولايت دانش آموزان نخبه بسيجي دوره متوسطه پسر سراسر كشور در مشهد افزود: با توجه به نامگذاري سال نوآوري و شكوفايي از سوي رهبر يكي از ايده هاي نوآورانه سازمان آموزش و پرورش تاسيس مدارس به سبك تيز هوشان با تفاوتهايي در حوزه فني و حرفه اي است.
علي احمدي افزود: در راستاي تحقق سند چشم انداز 20 ساله كشور ما به نخبگان نيازمنديم كه اين چشم انداز را به تحقق برسانند و همچنين در حوزه هاي نوآوري داشته باشند.
وي اظهار داشت: بايد دبيرستانهايي در حوزه هاي تخصصي، IT ، نانو تكنولوژي و ... در دوره دبيرستان با رويكرد فني و مهندسي پايه ريزي و در كنارش دانش و فناوري نوين را در يك يا چندين رشته تحصيلي آموزش دهيم.
علي احمدي در رابطه با طرحهاي جديد آموزش و پرورش گفت: طرح كانون و مدرسه يكي از طرحهايي است كه در آن از كانونهاي پرورش فكري كودكان براي فعاليتهايي كه منشا هنري دارند و باعث شكوفايي استعدادها مي شود را بتوان در طرحهاي مشترك بين كانون و مدرسه شكل داد و به ثمر رساند.
وي راه اندازي پژوهش سراي دانش آموزي را از ديگر طرحهاي سازمان آموزش و پرورش عنوان كرد و ادامه داد: يكي از كارهايي كه بسيج دانش آموزي مي تواند دنبال كند حضور نخبگان در پژوهش سراهاست.
علي احمدي گفت: سازمان آموزش و پرورش داراي چشم انداز آرماني است كه در آن تربيت تخصصي، بهداشت روح، تربيت فرهنگي و هنري، سياسي و اجتماعي طراحي شده است.
وي با بيان اين مطلب كه متاسفانه هنوز موفق نشده ايم آموزش ها را مبتني بر آموزه هاي ديني بگذاريم اظهار داشت: متاسفانه امروزه دانشگاه هاي ما در رشته هاي علوم اجتماعي و علوم انساني و علوم سياسي مبتني بر آموزشهاي خارج از كشور دارد اداره مي شود.
وي اذعان داشت: متاسفانه آموزش و پرورش ما از نسل جديد خودمان خيلي عقب است و معلمان ما تا كنون نتوانسته اند پاسخ گوي نسل جديد باشند.
در ادامه اين مراسم رئيس سازمان بسيج دانش آموزي ادامه داد: 12 دوره طرح ولايت نخبگان در سراسر كشور در حال اجراست كه دو دوره آن ويژه نخبگان است.
سردار محمد صالح جوكار افزود: هدف طرح ولايت نخبگان، پرورش استعدادهاي آنها براي ارائه طرحهاي موفق و همچنين تربيت نيروهاي انساني براي مديريت آينده كشور است.
وي با بيان اين مطلب كه نخبگان شركت كننده بعضا داراي اختراع، نخبگان فرهنگي، قرآني و ورزش هستند اظهار داشت: بايد محيطي ايمن ايجاد كنيم تا دانش آموزان بتوانند خلاقانه و مبتكرانه در مسير چشم انداز 20 ساله حركت كنند.
سه شنبه 8 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]