واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که رنگ ها می توانند شخصیت شما را تغییر دهند؟
رنگ ها نقش بسیار مهمی را در زندگی روزانه ما ایفا می کنند. آنها می توانند بسیاری از بیماری ها و اختلالات فیزیولوژیکی ما را درمان کنند. همچنین می توانند شخصیت ما را بالا برده یا حتی خوشبختی را برای زندگی ما به ارمغان بیاورند.
این موضوع ارتباطی به انواع مختلف طیف های رنگ ندارد بلکه پدیده ای را به شما معرفی می کند که <رنگ درمانی> نام دارد.دانشمندان سال هاست که در خصوص تاثیرات رنگ ها روی رفتار، سلامت و روش اندیشیدن ما تحقیق می کنند. رنگ ها نورهایی مرئی از طول موج های واقعی هستند که وارد بدن انسان شده و غدد <هیپوفیز>، <صنوبری> و <تیموس> را تحریک کرده و هورمون هایی را تحت تاثیر قرار می دهند که در پروسه روانی ما بسیار متفاوت عمل می کنند. این موضوع نشان می دهد که رنگ ها چگونه روی ذهن، افکار و رفتار ما تاثیر مستقیمی دارند.
رنگ ها می توانند افراد مبتلا به بیمارهای آسم یا تب زرد را درمان کنند. استفاده از رنگ های نیلی و نارنجی ملایم می تواند در درمان آلرژی ها بسیار موثر باشد. فرد مبتلا به بیماری حصبه می تواند با استفاده از رنگ سبز، بیماری خود را بهبود بخشد. آخرین یافته ها نشانگر این موضوع است که رنگ ها می توانند بیماری های بسیار دیگری را نیز درمان کنند.تحقیقات نشان می دهد کسانی که به رنگ های ارغوانی، قرمز، بنفش و آبی علاقه مند هستند و رنگ های مذکور را در زندگی روزمره خود مورد استفاده قرار می دهند، طبیعتا افرادی دلسوز هستند و تلاش می کنند رابطه موفقیت آمیزی بعد از ازدواج با همسر خود داشته باشند. این افراد عاشق همسران خود بوده و تلاش می کنند که به آنها در زندگی روزانه خود کمک کنند و از لحاظ شخصیتی افراد فداکاری هستند.
افرادی که علاقه مند به رنگ سیاه هستند، همیشه احساس تنهایی می کنند حتی زمانی که در بین جمع زیادی از دوستان و آشنایان قرار گیرند. آنها دارای افکاری با درونمایه فلسفی بوده و تمایل زیادی به تنها ماندن دارند، اما اگر تنهایی این افراد، ادامه پیدا کند باید از استفاده از رنگ سیاه پرهیز کرده و در عوض به استفاده از رنگ های روشن روی آورند.
افرادی که دوستدار رنگ آبی هستند، غالبا افراد مطمئن و رقیق القلبی می باشند و همیشه منتظر فرصت های تازه ای در زندگی خود هستند تا موثر واقع شوند.
رنگ قرمز، رنگ بسیار مرتعشی است و کسانی که این رنگ را به رنگ های دیگر ترجیح می دهند، از لحاظ شخصیتی افرادی لجباز بوده که همیشه با شرایط پیش روی خود می جنگند و برای غلبه بر اوضاع، دست به هر کاری می زنند. آنها از انتقاد و غیبت بسیار بیزارند، اما افرادی که متمایل به رنگ های روشن هستند غالبا تغییرات را دوست نداشته و نمی پذیرند. این افراد بسیار پرکار بوده و زندگی خود را وقف کار کردن می کنند.
آنها بیشتر، موفقیت خود را به صورت تصادفی به دست می آورند. استفاده از رنگ های متنوع برای افرادی که بیشتر اوقات از رنگ خاصی استفاده می کنند، می تواند بسیار مفید باشد. رنگ ها اگر به صورت درست و اصولی در زندگی روزمره ما مورد استفاده قرار بگیرند، می توانند خوشبختی را به زندگی ما بیاورند. هر کس باید راه درست تاثیرگذاری رنگ ها را در ابعاد مختلف زندگی روزانه خود بیاموزد و از آنها برای درمان بیماری های جسمی و آشفتگی های روانی خود بهره گیرد.
اثرات فیزیکی رنگ
برای شروع می خواهیم ببینیم که رنگ ها چطور می توانند روی بخش فیزیکی ما تاثیر بگذارند. هر رنگ دارای ویژگی های خاص خودش است. بنابراین رنگ های متفاوت می توانند اثرات مختلفی در بخش معینی از بدن بگذارند که تمام این اثرات از ویژگی های خاص رنگ ها سرچشمه می گیرد. به عنوان مثال رنگ سبز، تعادل فرد را افزایش می دهد و اگر به غده <تیموس> تابیده شود به تنظیم تولید سلول های T کمک شایانی می کند، حال آن که اگر بر غده سرطانی تابیده شود، اثری معکوس داشته و باعث رشد آن می شود.
رنگ ها واسطه های درمانی بسیار نیرومندی هستند، مخصوصا اگر به صورت پرتو از آنها استفاده شود. در این صورت می توان نتایج بسیار شگفت انگیزی از آنها دید البته به شرط آن که در مسیر خاص خود، مورد استفاده قرار بگیرند، اما اگر از آنها درست و بجا استفاده نشود، می توانند اثرات زیانباری به دنبال داشته باشند. از دیگر مثال های ساده و روشن درخصوص اثر درمانی رنگ ها بر بخش فیزیکی بدن، می توان به درمان ماهیچه های پرکار در بدن اشاره کرد.
این امری بسیار طبیعی است که ماهیچه برای منقبض شدن، نیازمند انرژی است تا با تولید فشار باعت ایجاد حرکت شود. همچنین ماهیچه های رشته ای در حالت انقباضی نیز به انرژی مولکولی بدن احتیاج دارند تا حالت فشاری را که روی آن وجود دارد، تحمل کرده و به آرامش برسد. در این حالت تمام انرژی دریافتی ماهیچه پرکار، مصرف و ماهیچه در شرایطی که خالی از هرگونه انرژی است قرار می گیرد.
این شرایط معمولا در زمان پرکاری ماهیچه اتفاق می افتد. تاباندن نور نارنجی به ماهیچه مذکور باعث افزایش فشار خون در قسمت فوق شده و انرژی تازه ای به ماهیچه داده تا بتواند به حالت قبل بازگشته و کار معمول خود را ادامه دهد. اگرچه باقی ماندن ماهیچه در این حالت برای طولانی مدت، باعث ایجاد تورم های موضعی در آن شده و در حالت شدید ادامه تاباندن رنگ نارنجی به آن، باعث بروز علائم بدتری مثل افزایش تورم و درد در آن خواهد شد. در حالت درد، پرتو رنگ ارغوانی بر موضع تورم و درد، می تواند برای رهایی از وضعیت پیش آمده بسیار مفید باشد.
منبع:سايت روزنامه آفتاب یزد
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 239]