تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804065871




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

زنان مبلغ؛ احياگران معنويت و اخلاق در خانواده و جامعه / 3معاون تبليغ دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم: فعاليت زنان مبلغ نقش بسزايي در كنترل انحرافات اخلاقي و عقيدتي جامعه دارد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: زنان مبلغ؛ احياگران معنويت و اخلاق در خانواده و جامعه / 3معاون تبليغ دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم: فعاليت زنان مبلغ نقش بسزايي در كنترل انحرافات اخلاقي و عقيدتي جامعه دارد
گروه اجتماعي: توانايي زنان مبلغ نقش بسزايي در كنترل انحرافات اخلاقي و عقيدتي جامعه دارد كه فعاليت صحيح آنان در محيط خانواده و جامعه مي‌تواند به كاهش آسيب‌هاي اجتماعي و گسترش معنويت در جامعه بينجامد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمين «رضا اسكندري» معاون تبليغ دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم در گفت‌وگو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، گفت: تبليغ تأثيرات عميقي در رشد فكري، سياسي، اخلاقي و اجتماعي افراد جامعه دارد به‌ويژه شيوه چهره به چهره آنكه نسبت به ساير تبليغات رسانه‌اي، مكتوب و ... از قوت بيشتري در انتقال مباني ديني برخوردار است.

وي با اشاره به حضور فعال بانوان در جامعه افزود: برخي از مسائل همچون آموزش روخواني و تجويد قرآن و مسائل شرعي اگر توسط مبلغان بانو به زنان ارائه شود تأثير بيشتري را در ارتقاي دانش ديني زنان دارد كه اين موضوع بيانگر ضرورت وجود مبلغان زن در جامعه است.

معاون تبليغ دفتر تبليغات اسلامي در پاسخ به پرسشي مبني بر نقش مبلغان زن در ارتقاي اخلاق و معنويت در سطح جامعه اظهار كرد: از آنجا كه بانوان در امور تربيتي و اخلافي فرزندان و خانواده نقش دارند از اين‌رو اگر مباحث اسلامي نيز توسط مبلغان زن به آنان انتقال يابد علاوه بر تأثيرات مثبتي كه بر روند امور خانواده دارد به رشد و تعالي جامعه نيز كمك مي‌كند.

اسكندري معتقد است كه اگر بانوان در مسير صحيح الهي قرار گيرند با توانايي بالقوه خود مي‌توانند خانواده و جامعه را از انحرافات اخلاقي و عقيدتي نجات دهند، همانطور كه اگر بانوان نسبت به گوهر وجود خود بي‌تفاوت باشند زمينه بروز بسياري از آسيب‌هاي اجتماعي را در جامعه فراهم مي‌كنند.

بررسي موانع موجود در امر تبليغات مبلغان زن در جامعه عنوان مبحث ديگر اين گفت‌وگو بود كه معاون تبليغ دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم در پاسخ به آن گفت: متأسفانه برخي از مبلغان بانو به دليل نداشتن تحصيلات جامع در زمينه معارف اسلامي تسلطي بر مسائل مختلف مذهبي ندارند از اين‌رو موجب بروز مشكلات و آسيبب‌هايي در زمينه تبليغ را فراهم مي‌كنند.

وي با اشاره به نياز جامعه به اين افراد و علاقه‌مندي مبلغان به امر تبليغ ديني خواستار تشكيل تشكلاتي به‌منظور رشد و توانمندكردن اين افراد شد و تصريح كرد: متأسفانه نبود تسلط برخي از بانوان مبلغ در امر تبليغ و روحيه احساسي زنان موجب بروز برخي خرافات و شبهات به دين اسلام شده از اين‌رو لازم است اين جلسات مذهبي از لحاظ محتوايي ساماندهي شوند.

اسكندري برگراري دوره‌هاي آموزشي ويژه بانوان مبلغ را از جمله راهكارهاي مناسب در زمينه كاهش خرافات در امور ديني دانست و گفت: با وجود اينكه برخي از زنان مبلغ در حوزه‌هاي علميه تحصيل كرد‌ه‌اند اما اطلاعات كافي در زمينه مسائل ديني ندارند از اين‌رو لازم است تا در نظام آموزشي آنان به موضو‌ع‌هاي كاربردي همچون معارف قرآني، مباحث اعتقادي و اخلاقي مبتلا به جامعه، مباحث مهدويت و تسلط بر سيره اهل‌بيت‌(ع) توجه ويژه شود.

معاون تبليغ دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم با انتقاد از كم‌توجهي نظام آموزشي حوزه علميه خواهران و مركز جامعه الزهرا به اين مباحث افزود: اگرچه بانوان در اين مراكز درباره مباحث قرآني، اعتقادي و اسلامي دوره‌هاي را سپري كرد‌‌ه‌اند اما به دليل كم‌توجهي به محتواي آموزشي مرتبط با امور تبليغي، مبلغان در اين زمينه ناكارآمد عمل مي‌كنند.

وي درباره ويژگي‌هاي مورد نياز براي انتخاب زنان مبلغ به خبرنگار ايكنا اظهار كرد: توانايي ابلاغ مباني اعتقادي و اسلامي به مخاطبان مهم‌ترين شاخصه ما در انتخاب مبلغان بانو است چراكه تسلط همزمان به مفاهيم قرآن، نهج‌البلاغه، صحيفه سجاديه و ساير منابع اصيل به‌منظور استناد به گفته‌هاي خود از ويژگي‌هاي انتخاب مبلغ قوي است.

اسكندري تسلط مبلغ بر مباحث تربيتي، سياسي و اجتماعي و پايبندي به اخلاقيات را از ديگر ويژگي‌هاي مبلغ بانو عنوان كرد و افزود: سيره عملي مبلغ بانو در حوزه تبليغات نقش مؤثري در باورپذيري مخاطب نسبت به امر تبليغ دارد چراكه اگر فردي بتواند به خوبي مفاهيم ديني را به افراد منتقل كند اما در رفتار خود به هيچ كدام از مباحث اسلامي پاي‌بند نباشد در زمينه تبليغ نيز موفق نخواهد بود.

اين مقام مسئول در دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم درباره چگونگي آموزش مبلغان بانو افزود: ما در زمينه آموزش اين افراد از دوره‌هاي پودماني استفاده مي‌كنيم تا علاوه بر آموزش علوم مختلف در زمينه نحوه ارتباط با مخاطب، در زمينه چگونگي انتخاب شيوه مناسب تبليغ و نحوه برقراري ارتباط مؤثر و جذاب با مخاطب نيز آنان را توانمند كنيم.

وي در پاسخ به پرسشي مبني بر اينكه «معاون تبليغ دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم به طور متوسط سالانه چند مبلغ زن را تربيت مي‌كند؟» اظهار كرد: در حال حاضر در اين زمينه محدود عمل مي‌كنيم اما در نظر داريم با توجه به نياز جامعه تعداد آنان را افزايش دهيم.

معاون تبليغ دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم در پايان از ساماندهي بانوان مبلغ در سيستمي باعنوان «سمپاد» (سازمان ملي پرورش استعدادهاي درخشان) خبر داد و گفت: تاكنون كنترل مستقيمي بر عملكرد بانوان مبلغ نداشتيم و تنها از دستگاه‌هاي مرتبط در اين زمينه براي نظارت بر عملكرد اين افراد استفاده مي‌كرديم.
 سه شنبه 8 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن