تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 29 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرکس نماز را سبک بشمارد ، بشفاعت ما دست نخواهد یافت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866353356




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

فیتیله‌ای ها در سرزمین وحی + عکس


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: جمعی از هنرمندان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی دوشنبه شب 17 آبان با حضور در بعثه مقام معظم رهبری در مکه مکرمه دیداری صمیمانه با نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی داشتند.
به گزارش مشرق به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، در این مراسم که دوشنبه شب 17 آبان برگزار شد جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و هنرمندان اعزامی به حج حضور داشتند و در فضایی صمیمی با حجت الاسلام و المسلمین سید علی قاضی عسکر دیدار کردند.
در ابتدای این دیدار پس از تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم توسط یکی از قاریان بین المللی کشورمان یکی از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت به مناسبت سالروز پیوند آسمانی حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام و حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها به مدیحه سرایی پرداخت.
بر اساس این گزارش از هنرمندان حاضر در جمع فوق آقای هوشنگ توکلی بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون دقایقی پشت تریبون قرار گرفت و در سخنانی تاکید کرد که حج تمتع عشق به معنای زمینی و آسمانی در آن نهفته است.
دکتر علیرضا منادی نماینده تبریز سخنران بعدی این دیدار بود که خواستار ثبت و انتشار خاطرات حج شد.
محرم زینال زاده دیگر بازیگر توانمند عرصه تئاتر و سینمای کشورمان بود که با جملاتی عارفانه احساسات خود را از حضور در سرزمین وحی بیان کرد.
حسن جوهرچی بازیگر سریال فاصله ها و مجری برنامه ماه عسل که هر روز قبل از افطار از شبکه سوم سیما پخش می شد از نوع دعوت شدن خود به این سفر روحانی گفت: حج با وجود آنکه نوعی دعوت است اما پیش از آن یک تمنای قلبی و نیاز است.
خانم نرگس مشایخی نیز با بهره گیری از روایات ائمه معصومین به نمایندگی از هنرمندان متنی زیبا را در رسای مراسم معنوی حج قرائت کرد.
آخرین هنرمندی که برای انجام سخنرانی پشت تریبون قرار گرفت خانم آزاده آل ایوب (خاله نرگس) با خواندن شعری عرفانی جمع را تحت تاثیر قرار داد و گفت که سفر حج تمتع را در سالروز میلاد امام هشتم علیه السلام از ایشان عیدی گرفته است.
بر پایه این گزارش پس از سخنرانی هنرمندان حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر ضمن عرض خوش آمد به جمع فوق تاکید کرد که آمادگی دارد تا در دیدارهایی دیگر باز هم با هنرمندان به گفتگو بنشیند.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با بیان اینکه هنرمندان روحی لطیف دارند و براحتی می توانند احساس خود را منتقل کنند گفت: هنرمندان نعمتی خدادادی در اختیار دارند و باید از هنرمند برای تبلیغ دین بهره برد.
سرپرست حجاج ایرانی در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم حضور هنرمندان در سفرهای حج عمره و تمتع تاکید کرد: هنرمندان باید به حج بیایند تا بتوانند هنرنمایی های خداوند بزرگ را برای مردم تبیین کنند و به تصویر بکشند و این کار یک انسان عادی نیست.
امیرالحاج ایران همچنین با اشاره به اینکه سهمیه های حج باید سمت و سوی فرهنگی داشته باشد تاکید کرد: در عمره سال آینده باید سهمیه هنرمندان را زیادتر کنیم تا این فضای معنوی بیشتر در آنان تاثیر بگذارد.
در پایان این دیدار صمیمانه هنرمندان شام را به اتفاق حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر در بعثه مقام معظم رهبری صرف کردند.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 148]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن