تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):سخن نیک را از هر کسی ، هر چند به آن عمل نکند ، فرا گیرید .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834908879




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

60 درصد ترياك افغانستان سال قبل به هرويين تبديل شده است


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: 60 درصد ترياك افغانستان سال قبل به هرويين تبديل شده است
تهران-خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): كابل ـ رييس دفتر مبارزه با جرم ومواد مخدر سازمان ملل متحد در افغانستان اعلام كرد : در سال 2007 ميلادي 60 درصد از هشتهزار و 200 تن ترياك برداشت شده از 193 هزار هكتار مزارع خشخاش اين كشور به هرويين تبديل شده است .


به گزارش ايرنا، "كريستينااوگز" روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: بر پايه اطلاعات اين دفتر براي توليد اين مقدار ترياك به 13 هزار تن مواد شيميايي نياز است .
وي چين ،روسيه ، كره جنوبي و حتي اروپا را از جمله توليد كنندگان مواد شيميايي براي مصارف صنعتي و دارويي ياد كرد كه اين مواد در ساخت هرويين نيز كاربري دارند.
خانم اوگز اضافه كرد: مواد مورد نياز كارگاه هاي فراوري هرويين افغانستان از اين كشورها به صورت غيرقانوني به مناطق مورد نظر حمل مي شود.
وي گفت : قبلا ترياك خام افغانستان قاچاق مي شد، اما در سال هاي اخير با استفاده از پيشرفت هاي علمي و افزودن مواد شيميايي پس از تغييراتي ترياك به هرويين تبديل مي شود.
اين مقام سازمان ملل اظهار داشت كه شواهد نشان مي دهد، شماري از مشاوران و متخصصين خارجي نيز در مراكز عمده توليد هرويين افغانستان كه در مناطق مرزي ولايت هاي ننگرهار ، قندهار، هلمند و فراه واقع است ، فعاليت دارند.
اوگز يادآور شد: صادرات مواد شيميايي در بسياري موارد قانوني است ، اما در برخي مناطق از اين مسير منحرف و قاچاق مي شود.
وي تاكيد كرد: اصلا افغانستان نياز به اين مواد ندارد در حاليكه گروه هاي تبهكار عمدتا از طريق پاكستان ،ايران و تاجيكستان ، مواد شيميايي را به اين كشور قاچاق مي كنند.
اين مقام سازمان ملل از تدوين پروژه اي كه هدف آن مبارزه با واردات مواد شيميايي براي توليد هرويين در افغانستان خبر داد و گفت : در اجراي اين پروژه پليس مبارزه با مواد مخدر، مرزبانان و پليس گمرك نيز با نحوه كنترل اين مواد آشنا خواهند شد.
وي از كشف بيش از 200 تن اين مواد در سال 2008 ميلادي در افغانستان خبر داد و گفت : كوشش داريم با همكاري منطقه اي در رديابي و نحوه ضبط آن روش كنترل را شدت ببخشيم كه نتيجه خوبي خواهد داشت .
رييس دفتر مبارزه با جرم و مواد مخدر سازمان ملل در افغانستان با اشاره به ايجاد راه هاي قاچاق مواد مخدر در گذشته در جنوب ، جنوب شرق و جنوب غرب اين كشور گفت : بخش اعظم مواد كشف شده در ولايت ننگرهار در مجاورت با مرز پاكستان به دست آمد.
وي در ادامه افزود: پليس ايران ماه آوريل امسال پنج تن مواد شيميايي كه از يك كشتي در كره جنوبي به مقصد افغانستان حمل مي شد در خاك آن كشور ضبط كرد.
اين مقام سازمان ملل از كمبود اين مواد براي توليد هرويين در افغانستان خبر داد و گفت : اين امر باعث افزايش قيمت مواد مخدر در سطح بين المللي شده است .
اوگز در عين حال خواهان مبادله اطلاعات در مورد قاچاقچيان بين المللي از جمله در افغانستان شد و تصريح كرد: تنها راه مبارزه با مضرات مواد مخدر آگاه ساختن فرد، خانواده و جامعه است .
وي از فعاليت هاي وزارت مبارزه با مواد مخدر افغانستان در طرح نابودي مزارع خشخاس در 18 ولايت تقدير نمود و بر تغيير ذهنيت كشاورزان خشخاش كار افغان تاكيد كرد.
خانم اوگز در مورد نظارت بر حمل مواد شيميايي تصريح كرد كه برخي مواد تحت كنترل هستند و برخي مواد هم در خارج از كنترل قرار دارند.
وي افزود:مشكل اين است وقتي كه مواد از راه قانوني حمل مي گردد، بعضا از مسير خود منحرف و به كشوري كه اصلا به آن نياز ندارد، انتقال مي يابد.
اوگز در رابطه با نقش و كمك مشاورين و متخصصين خارجي در توليد هرويين گفت : در آمريكاي لاتين مشاورين آمريكايي فعاليت داشتند و در افغانستان آنان از كشورهاي نزديك به اين كشور هستند كه در كارگاه هاي توليد هرويين قندهار ، نيمروز، هلمند و ننگرهار فعاليت دارند.
اين مقام سازمان ملل خاطر نشان كرد كه در اروپا يك مركز مهم توليد ماده روان گردان وجود دارد كه برخي افراد شاغل در آن تجارب خود نيز را در ديگر نقاط اروپا ترويج مي كنند.
وي در ادامه افزود: در افغانستان خشخاش در مناطق خارج از كنترل دولت كشت مي شود و از منابع مهم مالي شورشيان (طالبان) است .
اين مقام سازمان ملل دخالت شورشيان در كشت و توليد مواد مخدر در هر ولايت افغانستان را متفاوت دانست و گفت : شورشيان در ننگرهار در خريد و فروش مواد افيوني فعاليت دارند در حاليكه در هلمند از محصول خشخاش عشر (ده يك ) دريافت مي كنند.
Christina ogoz
آساق **332**1443**1459
 دوشنبه 7 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 142]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن