واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: رئيس شاخه جغرافياي فرهنگستان علوم ايران: دانشگاه آزاد اسلامي بهترين ركن علمي در سطح خاورميانه است
تهران-خبرگزاري ايسكانيوز: رئيس شاخه جغرافياي فرهنگستان علوم ايران با اشاره به دستاوردهاي علمي و پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي در اقصي نقاط كشور، آن را بهترين ركن علمي در سطح خاورميانه دانست.
به گزارش روز دوشنبه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز" دكتر رحيم مشيري گفت: موفقيت هاي دانشگاه آزاد اسلامي در عرصه ملي و بين المللي مرهون مديريت بي نظير و مبتكرانه دكتر جاسبي مي باشد.
وي افزود: از سال 64 با حكم دكتر جاسبي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي، مسووليت گروه تخصصي جغرافيا و بنيان گذار اين رشته در دانشگاه آزاد را برعهده گرفتم و تا به امروز بيش از 30 گروه جغرافيا در سراسر ايران داير شده است.
اين استاد دانشگاه كه مدت 38 سال به عنوان استاديار و مديرگروه آموزشي جغرافيا با دانشگاه تهران همكاري داشته است، ادامه داد: امروز بيش از 30 هزار دانشجو و هزار استاد جغرافيا در ايران داريم كه اكثريت از شاگردان اينجانب بوده اند و همه اين ها به دليل علاقه وافر شخص دكتر جاسبي براي توسعه و گسترش اين علم در كشور است.
مشيري خاطرنشان كرد: ساختمان ها و آزمايشگاه هاي دانشگاه آزاد اسلامي به خصوص در بخش جغرافيا از نظر كيفي در سطح مطلوبي قرار دارند به طوري كه امروز بيش از 300 دانشجوي كارشناسي ارشد و 50 دانشجوي دكترا در واحد علوم و تحقيقات در اين رشته مشغول تحصيل اند.
اين استاد دانشگاه به دستاوردهاي تاسيس دانشگاه آزاد اسلامي و راه اندازي بيش از 300 واحد و مركز دانشگاهي در اقصي نقاط كشور اشاره كرد و گفت: امروز برجسته ترين و بهترين استادان دانشگاه هاي دولتي در دانشگاه آزاد اسلامي مشغول به تدريس اند كه جاي بسي افتخار است. مدير گروه تخصصي جغرافيا در واحد علوم و تحقيقات با اشاره به اينكه در سال 46 به عنوان استاديار گروه آموزشي جغرافيا وارد دانشگاه تهران شدم، گفت: تخصص اصلي من دكتراي جغرافيايي طبيعي از دانشگاه فرايگبورگ آلمان است و دروس متعددي در جغرافيا نظير جغرافياي ممالك، جغرافياي نظامي، جغرافياي سياسي و... را تدريس كرده ام و در عين حال به عنوان موسس كميته برنامه ريزي جغرافيا در ستاد انقلاب فرهنگي، به مدت 20 سال نيز در كميته برنامه ريزي جغرافيا در وزارت علوم، تحقيقات و فن آوري در برنامه ريزي جغرافيا در رشته هاي مختلف برنامه ريزي روستايي، شهري، طبيعي با دو شاخه ژئومورفولوژي و اقليم شناسي، جغرافيا و توريسم، فعاليت داشته ام.
وي كه سردبيري مجله پژوهشي موسسه جغرافيايي دانشگاه تهران و رياست اين موسسه را نيز عهده دار بوده است، گفت: در كارهاي تحقيقي و پژوهشي نظير دشت لوت و طرح اطلس شيب، نيز مشاركت داشته ام.
مشيري با بيان اين كه امروز فارغ التحصيل بيكار در مقطع كارشناسي ارشد و دكترا در رشته جغرافيا نداريم، گفت: اين رشته، رشته بسيار مهمي است كه تمامي سران نيروهاي نظامي و انتظامي بايد آن را بياموزند و خوشبختانه توانسته جاي خود را در بين تمامي ارگان ها و نهادهاي مهم كشور نظير وزارت امور خارجه، وزارت كشور، ارتش، سپاه، سازمان نقشه برداري و سازمان جغرافيا باز كند.
وي كه مدت 15 سال عضو فرهنگستان علوم ايران بوده و اخيراً رياست شاخه جغرافياي فرهنگستان را نيز عهده دار شده است، در خصوص فعاليت هاي علمي و عملي خود، گفت: با همكاري استادان برجسته كشور، طرحي با عنوان جايگاه جغرافيا در سطح كشور را طراحي كرديم كه سال 86 مراحل نهايي خود را گذراند و آماده چاپ در مجلات و نشريات علمي كشور است.
مشيري ادامه داد: قرار است يك بررسي كلي در مورد وضع جغرافيا، استادان، دانشجويان، كيفيت علمي تمامي رشته ها و دروس را در شاخه جغرافياي فرهنگستان علوم انجام دهيم كه از همكاري استادان فرهيخته و بارز كشور در علم جغرافيا استفاده خواهد شد.
رئيس شاخه جغرافياي فرهنگستان علوم ايران، ارائه طرح هايي براي استادان و دانشجويان و تجديدنظر دروس جغرافيا در آينده نزديك را از ديگر برنامه هاي شاخه جغرافياي فرهنگستان علوم دانست./د/184/120
دوشنبه 7 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 255]