تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع): با علما معاشرت كن تا علمت زياد، ادبت نيكو و جانت پاك شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828684021




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

وقتی تهیه‌کنندگان "مهم" می‌شوند


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: مدیرکل اداره نظارت و ارزشیابی جمعه‌شب با حضور در رسانه ملی به صحبت درباره روال صدور پروانه ساخت‌های صادر‌شده، تعداد زیاد کارگردانان وتهیه‌کنندگان فیلم اولی، تأثیر هدفمندی یارانه‌ها بر سینما و تشکیل صنف واحد تهیه‌کنندگان سینما پرداخت.

سجادپور که در برنامه «هفت» حاضر شده بود بخش عمده صحبت‌هایش را به ماجرای تهیه‌کنندگان اختصاص داد و از تشکیل اتحادیه واحدی خبر داد؛ اتحادیه‌ای که همه تهیه‌کنندگان سینمای ایران را زیر یک سقف جمع خواهد کرد. او با راهگشا توصیف کردن 2جلسه‌ای که با تهیه‌کنندگان داشته، ابراز امیدواری کرد که تشتت سلایق اعضای این صنف جای خود را به وحدت و همدلی دهد؛

اتفاقی که اگر رخ دهد بسیار خوشایند خواهد بود و از آن به‌عنوان دستاوردهای مثبت شمقدری و همراهانش یاد خواهد شد. منتها نکته در اینجاست که درباره همین تشکل صنفی واحد نیز اختلاف‌نظرهای گسترده‌ای وجود دارد و چهره‌های شاخص برخی تشکل‌های صنفی تهیه‌کنندگی هنوز حاضر به پذیرش این تشکل تازه، با شمایلی که مدیران سینمایی توصیفش کرده‌اند، نشده‌اند.

اگر معاونت سینمایی بتواند این دسته از تهیه‌کنندگان را در خصوص ایجاد صنفی واحد متقاعد کند، می‌توان به پایان یافتن اختلاف‌های ریشه‌داری که دودش بیش از هر چیز به چشم سینمای ایران رفته امیدوار بود. لحن کلام سرشار از اعتمادبه‌نفس سجادپور نیز از چنین اتفاقی حکایت می‌کرد به‌طوری که حتی حاضر نشد به اختلاف‌نظرها در خصوص تشکیل صنف واحد و یکپارچه تهیه‌کنندگان پرداخته شود.

اهمیت دادن به این صنف نیز در صحبت‌های مدیرکل اداره نظارت و ارزشیابی تا آنجا برجسته شد که او از ظهور دوران تهیه‌کننده سالاری خبر داد. در همه جای دنیا میان اصناف سینمایی، تهیه‌کنندگان اعتبار و اقتدار ویژه‌ای دارند و یکی از راهکارهای اعتلای صنعت سینما در ایران جدی گرفتن جایگاه این صنف است؛ درحالی‌که چند سالی است اختلاف میان تهیه‌کنندگان به شدت جایگاه این صنف را تضعیف کرده‌‌است، نه معاون سابق سینمایی توانست با تشکیل شورای عالی تهیه‌کنندگان این مشکل را حل کند و نه مدیران خانه سینما توانستند میان تشکل‌ها وحدت ایجاد کنند.

اختلاف اصلی هم میان اتحادیه تهیه‌کنندگان و 3 تشکل دیگر شامل کانون تهیه‌کنندگان، انجمن تهیه‌کنندگان مستقل و مجمع فیلمسازان بود که البته اعضای اتحادیه ریزش قابل‌توجهی داشت و بسیاری از آنها به تشکل‌های دیگر پیوستند.

آیا طرح تشکیل تشکل صنفی واحد می‌تواند برای ماجرای فرساینده تشتت آرا میان تهیه‌کنندگان فرجامی خوش رقم زند؟
اگر پاسخ این سؤال مثبت است چه راهکارهایی برای جذب تهیه‌کنندگان شاخص، مهم و تأثیرگذاری که این روزها موافقتی با تشکیل این تشکل نشان نداده‌اند اتخاذ خواهد شد؟

آیا صرفاً خود تهیه‌کنندگان دور هم گرد آمده و به حل مشکلات خواهند پرداخت و نقش دولت صرفاً نظارتی است یا مدیران سینما سهم پررنگ‌تری را ایفا خواهند کرد؟ سجادپور به صنفی بودن تشکلی که در آستانه تأسیس قرار دارد تأکید چند باره کرد و از تهیه‌کنندگان خواست تا فارغ از دلبستگی‌های گروهی در جلسات حضور یابند.

او البته تشکیل فراکسیون‌های مختلف در دل این تشکل صنفی واحد را رد نکرد؛ اتفاقی که با توجه به شرایط، گریزناپذیر می‌نماید اما در آن صورت بر سر این اتحادیه همان نخواهد آمد که بر سر شورای عالی تهیه‌کنندگان آمد؟

اما مهم‌تر از تمام این موارد، اشاره‌ گذرای مدیرکل اداره نظارت و ارزشیابی به نکته‌ای بود که در روزهای آتی محل بحث گسترده‌ای خواهد شد. سجادپور گفت: «پس از تشکیل یک صنف واحد، ساماندهی دیگر صنوف سینمایی هم برعهده این صنف قرار خواهد گرفت؛ یعنی خانه سینمای اصلاح شده‌ای که در آن زمان وجود خواهد داشت به واسطه این شورا ساماندهی خواهد شد.»

با این اظهارات، مشخص شد که تشکیل صنف واحد تهیه‌کنندگی اهدافی فراتر از حل اختلافات صنفی دارد و این مقدمه‌ای بر تحولاتی گسترده در خانه سینماست. اینکه آیا مقررات موجود اجازه چنین کاری را به معاونت سینمایی می‌دهد یا خیر یک نکته است و عزم شمقدری و همراهانش در ایجاد تغییرات، نکته‌ای دیگر.

مدیران سینمایی معمولا از تکنیک غافلگیری زیاد استفاده می‌کنند و تک جمله کلیدی سجادپور را هم باید به حساب همین غافلگیری‌هایی گذاشت که اهالی سینما کم‌کم باید به آن عادت کنند.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن