واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس سازمان آموزش و پرورش استان اردبيل: بيش از 9 ميليارد تومان مطالبات معلمان پرداخت نشده است
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان آموزش و پرورش استان اردبيل گفت: از سال 86 بيش از 12 ميليارد و 700 ميليون تومان پرداختي در 21 مورد به معلمان وجود داشته است كه از اين ميزان مطالبه هنوز 9 ميليارد و 600 ميليون تومان به معلمان پرداخت نشده است.
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل عليرضا مجيدزاده صبح امروز در نشست شوراي معاونان و روساي آموزش و پروش استان كه با حضور اعضاي كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي انجام شد، اظهار داشت: هم اكنون بزرگترين دغدغه ما تامين حقوق و مزاياي معلمان است و با گذشت پنج ماه از سال، شبانه روز تلاش كرديم تا حقوق معلمان و نيروهاي حقالتدريس را پرداخت كنيم.
وي با بيان اينكه معلمان در خط مقدم جبهه تعليم و تربيت قرار دارند، تصريح كرد: رضايت و شوق معلمان نه تنها سبب نشاط و سرزندگي جامعه است، بلكه در تربيت صحيح نسل آينده نيز اهميت و ارزش بسزايي دارد.
وي پرداخت امور مالي، معيشتي، سرانه مدرسه و صدها مشكل ديگر را از معضلات مديريت در آموزش و پروش عنوان كرد و گفت: هم اكنون با معلمان كم انگيزه و مضطربي روبهرو هستيم كه تنها دغدغه مالي دارند و تحول بنيادي در نظام آموزش و پرورش كه در سايه حمايت نمايندگان مجلس قابل اجراست ميتواند اين دغدغه را به حداقل برساند.
مجيدزاده گفت: آموزش و پرورش استان اردبيل با دو ناحيه، 17 منطقه، بيش از 285 هزار و 685 نفر دانشآموز و 3 هزار و 71 واحد آموزشي، 42 واحد آموزش و پرورش استثنايي، دو آموزشكده فني و حرفهاي، چهار واحد استعدادهاي درخشان، 10 واحد نمونه دولتي با مجموع 22 هزار و 184 كادر آموزشي و معلم در امر تعليم و تربيت نسل آينده فعاليت ميكند.
وي پراكندگي روستاها و نبود واحدهاي آموزشي شبانه روزي را از معضلات آموزشي در استان عنوان كرد و گفت: از 37 درصد دانشآموزان روستايي بيش از نيمي از آنها به صورت تردد روزانه با مينيبوس به تحصيل مشغول هستند كه اين امر احداث مدارس شبانهروزي را ضروري كرده است.
رئيس سازمان آموزش و پروش استان با بيان اينكه 12 هزار و 528 دانشآموز در قالب طرح مينيبوس و روستاي مركزي مشغول تحصيل هستند، تصريح كرد: سالانه 9 ميليارد ريال اعتبار صرف اين كار ميشود.
مجيدزاده به مصوبات سفرهاي استاني رئيس جمهور در حوزه آموزش و پرورش اشاره كرد و گفت: احداث 11 مدرسه شبانه روزي با 2 هزار ميليون ريال، احداث چهار آموزشكده فني با 5 هزار ميليون ريال اعتبار و اهداي 37 دستگاه مينيبوس به استان اردبيل رهاورد سفر رئيس جمهور بوده است.
وي به عدم توزيع نامناسب رشتههاي فني در سطح مدارس استان اشاره كرد و گفت: به دليل عدم امكانات در تحصيل رشته فني و حرفهاي در روستاها اغلب قبولشدگان در پايه اول متوسطه به رشته علوم انساني روي ميآورند كه اين ضعف بايد با گسترش مراكز فني و حرفهاي جبران شود.
مجيدزاده ارتقاي آموزش معلمان را در مقاطع تحصيلي بالا با اهميت توصيف كرد و از رئيس كميسيون تحقيقات و آموزش مجلس خواست عنايت ويژه به اين امر صورت گيرد.
در آغاز اين نشست كاظم موسوي نماينده مردم اردبيل و عضو كميسون آموزش و تحقيقات مجلس در سخناني معلمان را سرمايه معنوي جامعه دانست و گفت: با وجود تلاش اين قشر، حقوق ناچيز معلم حتي 10 روز هم كفايت نميكند و معلمان با تواضعي كه دارند در سختترين شرايط ماههاي مالي را به سختي سپري ميكنند.
موسوي استخدام معلمان حق التدريس را يك ضرورت عنوان كرد و گفت: كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس در اين دو بعد تلاش خوبي را آغاز كرده است و اميدواريم نتيجه آن تا آغاز سال تحصيلي نمود پيدا كند.
انتهاي پيام/ص
دوشنبه 7 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]