واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: 471 ميليارد تومان تسهيلات در طرح آمايش صنعتي و معدني به استان كرمانشاه اختصاص يافت استاندار: دستگاهها نهايت تلاش خود را براي جذب سريع اين تسهيلات بكار گيرند
خبرگزاري دانشجويان ايران - كرمانشاه
سرويس: شهرستانها
استاندار كرمانشاه گفت: درخصوص اجراي طرحهاي آمايش صنعتي و معدني در سطح كشور فرصت مناسبي براي تمامي استانها جهت بهرهمندي از اين تسهيلات به منظور سرعت بخشيدن و توسعه طرحهاي صنعتي آنها ايجاد شده كه سهم استان كرمانشاه در اين زمينه 471 ميليارد تومان است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه كرمانشاه - مهندس مجيد غفوري در جلسه آمايش طرحهاي صنعت و معدن استان افزود: مديران بايد تلاش كنند تا از اين فرصت كه در استان جهت اشتغالزايي، كارآفريني و توسعه بخش صنعتي فراهم شده، استفاده كرده و نهايت تلاش و جديت خود را براي جذب سريع و بموقع آن را بكار گيرند.
وي با بيان اين كه مسوولان و مديران بايد از تسهيلات در نظر گرفته شده به عنوان يك فرصت استفاده كنند، به تخصيص تسهيلات بنگاههاي اقتصادي به استان در سالهاي 58 و 86 اشاره كرد و گفت: با تخصيص تسهيلات بنگاههاي اقتصادي كوچك زودبازده فضاي مثبت و مطلوبي براي استان فراهم و حدود 600 ميليارد تومان هم به متقاضيان پرداخت شد و عليرغم اين كه استان كرمانشاه يك استان مولد و اقتصادي نيست، اما با اين وجود، استان در جذب تسهيلات مذكور معدل و رتبه خوبي نيز در سطح كشور كسب كرد؛ اگرچه بايد توجه داشت كه شرايط و زمينههاي لازم براي استفاده بيشتر از آن تسهيلات وجود داشت.
استاندار كرمانشاه تصريح كرد: بايد توجه داشت كه در زمينه تخصيص تسهيلات طرحهاي آمايش صنعتي و معدني هم فرصت خوبي نصيب استان شده كه از يكسو سرمايهگذاران و صنعتگران بايد نسبت به استفاده از تسهيلات اختصاص يافته تلاش كنند و از سوي ديگر دستگاههاي ذيربط موظف به فراهم كردن زمينههاي لازم براي حضور و مشاركت گسترده سرمايهگذاران در اجراي طرحهاي صنعتي هستند و بايد با ايجاد امكانات و تسهيلات ويژهاي، رغبت و انگيزه را نزد آنان براي اجراي طرحهاي صنعتي ايجاد كنند، زيرا سرمايهگذار به لحاظ داشتن تفكر اقتصادي در جايي اقدام به سرمايهگذاري ميكند كه سرمايه و سود بيشتري براي آن وجود داشته باشد.
وي با بيان اين كه كارشناسان و مديران دستگاهها بايد بر ضوابط سرمايهگذاري احاطه كامل داشته باشند، گفت: به لحاظ اين كه كارشناسان و مسوولان هر استان در كانون كارهاي اجرايي قرار دارند و بر محيط پيراموني خود آشنايي بيشتري دارند، قادر به ارايه راهكارها و اتخاذ تصميمات براي تسريع در حل مشكلات و اجراي طرحهاي مورد نظر در استان خود هستند.
كيومرث فروتني، رييس سازمان صنايع و معادن استان كرمانشاه نيز گفت: در سطح كشور 47 هزار ميليارد تومان براي اجراي طرحهاي آمايش صنعتي و معدني در نظر گرفته شده كه سهم استان كرمانشاه 471 ميليارد تومان است.
وي افزود: براي جذب اين تسهيلات تاكنون 21 طرح صنعتي بزرگ و متوسط تعريف شده و 15 سرمايهگذار براي استفاده از تسهيلات مذكور اعلام آمادگي كردهاند.
همچنين محسن رستمي، معاون امور صنايع سازمان صنايع و معادن استان نيز در خصوص فرايند كاري اين تسهيلات گفت: تسهيلات به صورت وجوه اداره شده (كمكهاي فني اعتباري) توسط وزارت صنايع و معادن، يارانه تسهيلات ارزي از محل حساب صندوق ذخيره ارزي و تسهيلات ريالي از طريق بانكهاي صنعت و معدن و ملت تخصيص مييابد.
به گفته رستمي، تسهيلات اعطايي براي اجراي طرحهاي ايجادي و توسعهاي، طرحهاي نيمهتمام، طرحهاي بازسازي و نوسازي، طرحهاي بزرگ و پايهاي و سرمايه در گردش اختصاص مييابد.
وي نحوه انتخاب و پذيرش شرايط سرمايهگذاران را در نظر گرفتن توانمنديهاي فني و مديريتي متقاضيان و سوابق مالي و تخصص و تجارب آنان برشمرد.
انتهاي پيام
دوشنبه 7 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]