تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 24 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عمل اندک و بادوام که بر پایه یقین باشد و در نزد خداوند از عمل زیاد که بدون یقین ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865172727




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بروجردي: حضور آمريكا در نشست ژنو نشان عقب نشيني اين كشور است


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: بروجردي: حضور آمريكا در نشست ژنو نشان عقب نشيني اين كشور است
تهران-خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): رييس كميسيون امنيت ملي وسياست خارجي مجلس، نشست ژنو را يك تحول مهم و مثبت براي ايران ارزيابي كرد و گفت: بدون ترديد حضور معاون وزير خارجه آمريكا در اين نشست، نشانه عقب نشيني واشنگتن است.


به گزارش خبرنگار سياسي ايرنا، "علاء الدين بروجردي" عصر يكشنبه در نشست انصار حزب الله تهران، با بيان اينكه ‌نشست ژنو يك مرحله از تحولات هسته اي است و خط پايان نيست، تصريح كرد: جمهوري اسلامي ايران از مواضع اصولي خود عقب نشيني نمي كند و به لحاظ همين اصل طرف هاي مذاكره ناگزير شده اند با ما مذاكره كنند.
رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با بيان اينكه مذاكرات دبير شوراي عالي امنيت ملي با گروه 1+5 يك پيش مذاكره بود، خاطر نشان كرد: بايد به تفاهمي برسيم كه منافع ملي ايران محفوظ باشد و تهديدها و تحريم ها كاهش يابد.
بروجردي با تاكيد بر اينكه هم اكنون تعامل منطقي ميان طرفين حاكم است، افزود: با اين تعامل در كنار مذاكرات مي توان قطعنامه ها را متوقف و تحريم ها را رفع كرد.
وي تصريح كرد: آنچه مهم است اينكه وضعيت فعلي را مديريت و در يك تعامل منطقي از حق و توانمندي خود نيز حراست كنيم .
نماينده مردم بروجرد در مجلس با تصريح اين نكته كه از موضع ضعف نمي توان پاي ميز مذاكره نشست اظهار داشت: ايران در موضعي قرار دارد كه مي تواند در يك تعامل منطقي با شرط حفظ حق و توانمندي خود با كشور هاي پيشرفته مذاكره كند.
رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با تمجيد از شوراي عالي امنيت ملي براي ارائه بسته پيشنهادي به گروه 1+5 گفت: اكنون در پاي ميز مذاكره دو بسته قرار دارد و يك تعادل و توازن در داد و ستد طرفين ايجاد شده است.
وي در ادامه به فصول مشترك پيشنهادات دو بسته ايران و غرب اشاره كرد و افزود : تنها ما به نيروگاه و سوخت هسته اي نياز نداريم بلكه اين غربي ها هستند كه به منابع سرشار انرژي و قدرت ايران در عرصه بحران عراق ، افغانستان ، لبنان و فلسطين نيازمندند.
بروجردي با بيان اينكه در مذاكرات صورت گرفته، جاده يكطرفه را به دو طرفه تبديل كرده ايم تصريح كرد: اكنون يك تعريف منطقي در پاي ميز مذاكره قرار دارد.
بروجردي در پاسخ به پرسشي مبني بر اينكه آيا شما به اين جاده دو طرفه بيش از حد خوشبين نيستيد، اظهار داشت : هيچگاه نسبت به بيگانه و دشمن خوشبين نيستيم.
وي اظهارداشت: فرض بر اين است كه نيروهاي مسلح ما در آمادگي كامل باشند زيرا همه ما مي دانيم كه آرزوي صهيونيست ها حمله به مراكز حساس ايران است.
وي با بيان اينكه در درون حركتمان بدبيني وجود دارد، خاطرنشان كرد: كياست مومن حكم مي كند كه فشارها را كم كند.
وي همچنين در ادامه به مصوبه مجلس هفتم مبني بر الزام دولت به ساخت 20 هزار مگاوات نيروگاه هسته اي تاكيد كرد و گفت: آمريكا و غرب اصرار دارند كه براي ما نيروگاه بسازند و سوخت آن را تامين كنند تا غني سازي را تعليق كنيم .
رييس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با بيان اينكه ايرانيان تجربه تلخي از غرب دارند، تصريح كرد: بنابه تجريه تاريخي ملت ايران ،‌نمي توانيم به غرب اعتماد كنيم .
وي از اصرار غرب مبني بر توقف غني سازي توسط كشورمان به عنوان انحصار گرايي قرون وسطايي ياد كرد و گفت: امروز كه غربي ها نيازمند ايران هستند زور مي گويند و فردا كه ما به آنها نيازمند باشيم معلوم نيست كه چه خواهند كرد.
بروجردي با اشاره به اينكه غرب چند سال پيش اصرا ر داشت كه ايران حتي 20 سانتريفيوژ هم نداشته باشد، خاطر نشان كرد: با عنايت خداوند و هدايت رهبري به نقطه مطلوب رسيده و قله را فتح كرده ايم .
وي با بيان اينكه آمريكا براي مذاكره با ايران همواره پيش شرط تعليق غني سازي را مطرح مي كرد، اظهارداشت: واشنگتن مجبور شد كه سياست غلط گذشته خود را كنار بگذارد و در مذاكرات حضور پيدا كرد لذا عقبه چنين تحولي ايستادگي و مقاومت ملت و دولت با هدايت رهبري است.
رييس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس همچنين در پاسخ به پرسشي در خصوص علت حضور آمريكايي ها در مذاكرات ژنو اظهار داشت: بدون ترديد حضور معاون وزيز خارجه آمريكا در اين نشست نشانه عقب نشيني آمريكاست.
رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در پاسخ به پرسش ديگري درباره اخبار مربوط به بررسي گشايش دفتر حافظ منافع آمريكا در ايران اظهار داشت: ايران در آمريكا چنين دفتري دارد كه اداره كنندگان آن ايراني هستند و آمريكايي ها مي خواهند كار مشابهي را در ايران انجام دهند.
بروجردي در عين حال افزود : آمريكا تاكنون درخواستي ارائه نكرده و اين موضوع در حد خبر مطبوعاتي است.
وي با بيان اينكه اين موضوع براي ايران چندان اهميتي ندارد، افزود: اينگونه نيست كه ما اين موضوع را دنبال كنيم.
وي همچنين در پاسخ به پرسشي در خصوص اظهارات يكي از چهره هاي اصلاح طلب كه حضور خاتمي را در انتخابات رياست جمهوري يك فرصت تاريخي دانسته است، اظهار داشت: بديهي است كساني كه با اراده ملت، مجلس و دولت را از دست داده اند چنين مطالبي را بيان كنند.
رييس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس خاطر نشان كرد: اگر يك جريان سياسي در مقابل تحولات سكوت كند عجييب است اما ملت كار خود را انجام مي دهد.
وي در ارزيابي خود از عملكرد منوچهر متكي به عنوان وزير امورخارجه نيز اظهار داشت : متكي از تمامي ظرفيت خود براي سياست خارجي كشور استفاده كرده است.
وي برگزاري اجلاس وزراي عضو كشورهاي عدم تعهد در ايران را نمونه اي از تلاشهاي وزير امور خارجه عنوان كرد و گفت : انجام اين كار به سادگي امكان پذير نبود.
رئيس كميسيون امنيت ملي و سياسيت خارجي مجلس شوراي اسلامي همچنين راه خروج از واقعيت هاي تحميلي بر جمهوري اسلامي ايران را مذاكره دانست و گفت : براي حل مسايل مربوط به برنامه صلح آميز هسته اي ايران وارد مرحله جديدي شده ايم .
شبد**سيام **7432 **1113**1011**1647
 يکشنبه 6 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 232]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن