تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):تقوای خدا پیشه کنید و دینتان را با ورع و تقوا حفظ کنید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860786454




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

با دوست ناباب کودک تان چه می کنید؟


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: مادری نگرانی خودش را از دوست تازه کودکش این گونه ابراز می کرد: «از وقتی ما به آپارتمان جدیدمان نقل مکان کرده ایم، بچه ای که در همسایگی ما است با دخترم دوست شده و اوقات زیادی را با هم می گذرانند. این بچه گستاخ و حرف نشنو است و من نگرانم که رفتارش تأثیر بدی روی دخترم داشته باشد. من و همسرم سعی کردیم در این مورد با مادر دختر صحبت کنیم اما فایده ای نداشت. چه کار باید بکنیم.»
دوست را برای بازی به خانه خودتان دعوت کنید
کاتلین تجربه خودش را در این مورد این گونه بیان می کند: «زمانی که فرزندم با بچه ای بی ادب و سرکشی در همسایگی مان دوست شد. من مصرانه خواستم که محل بازی بچه ها خانه ما باشد. من قوانین خانه مان را روشن و واضح برای دخترک توضیح دادم و گفتم هرکسی از این قوانین سرپیچی کند باید برود. سرانجام او متوجه شد که اگر بخواهد با دختر من بازی کند باید از قوانین ما پیروی کند.»
ابراز محبت کنید
نظر کِلی نیز در مورداین سؤال چنین است:«ممکن است این کودک در خانه توجه کافی دریافت نمی کند. ازاین فرصت استفاده کنید تا به کودکی که نیاز به توجه دارد کمک کنید، با مهر و محبت و به گونه ای با او رفتار کنید که با فرزند خودتان رفتار میکنید. شاید اگر کودک احساس کند مورد قبول واقع شده رفتارش اصلاح شود.»
نظر فرزندتان را بخواهید
پتی نیز معتقد است: «به خاطر داشته باشید که شما تأثیرگذارترین فرد بر فرزندتان هستید. توجه فرزندتان را به رفتار غیرقابل قبول دوستش معطوف کنید، و بگذارید بگوید که به نظرش چه رفتاری بهتر است. این کار به او کمک خواهد کرد بیاموزد که در آینده نیز بی طرفانه در مورد دیگران قضاوت کند.»
فرزندتان را سرمشق دوستش قرار دهید
کیم هم روش جالبی دارد:«دو فرزند من با کودکی دوست شده بودند که خیلی گستاخ وبی ادب بود. قبل از این که بچه هایم برای بازی با او بیرون بروند، به آن ها یادآوری می کردم که خوب است رفتارهای خوب شان را به او هم یادبدهند. یک بار که دورادور رفتار آن ها را زیر نظر داشتم، دیدم که وقتی بچه مزبور پسرم را دست می انداخت و مسخره می کرد پسرم به او گفت:«خوب نیست به دیگران بخندیم و دست شون بندازیم». من خیلی خوشحال شدم وقتی دیدم که پسرک قول داد دیگر فرزندم را مسخره نکند.» این روش از آن رو مؤثر است که غالباً تأثیرپذیری بچه ها از همسالان شان بیشتر از بزرگ ترها است.
ایفای نقش
همسر خانم آن هم روش خاصی برای برخورد با این جور بچه ها دارد: «بچه های من دوستی شبیه بچه ای که در بالا توصیف شده داشتند. همسرم برای این که این بچه را از رفتار درست و موردقبول ما آگاه کند یک بازی نمایشی ایفای نقش به راه انداخت. او قوانین خانه ما را برای کودک مزبور توضیح داد و بعد موقعیت هایی را توصیف کرد و از بچه ها خواست در آن موقعیت ها نقش بازی کنند و واکنش لازم را نشان دهند. این بازی ایفای نقش به بچه ها یاد می دهد که دقیقا چگونه باید رفتار کنند، ضمن این که هیچ کس فکرنمی کند همسرم در حال نصیحت و موعظه و سخنرانی برای آن ها است.»
دوستی را قطع کنید
تیفانی اما پس ازامتحان کردن راه های اولیه، به آخرین راه حل متوسل می شود: «پسر سه ساله من با پسری سرکش دوست بود که فحش می داد و بچه های دیگر را کتک می زد. ما به پدر و مادرش گفتیم اگر رفتارش تغییر نکند دوستی شان به هم خواهد خورد. وقتی برای مان روشن شد که چیزی تغییر نمی کند، دوستی و رابطه دو بچه را قطع کردیم، بعد از آن پسرمان هم شادتر وآرام تر شد.»





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 247]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن