واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: سازمان منافقين نماد برخورد دوگانه غرب با تروريسم/7شاكري: غربيها با حمايت از منافقان پرونده ليبرال دموكراسي را به آتش كشيدند
گروه سياسي: مستكبرين و غربيها با حمايت از منافقان، پرونده ليبرال دموكراسي را به آتش كشيدند؛ چيزي كه در حال حاضر مشاهده ميشود نوعي مكتبسوزي است كه آنان دچار آن شدهاند.
مجتبي شاكري، عضو شوراي مركزي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي در گفتوگو با خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) با اشاره به خارجشدن نام منافقين از ليست تروريسم توسط انگليس گفت: غرب در برخورد با ايران و كشورهايي كه خيزشهاي انقلابي دارند برخوردهايي دوگانه و به عبارتي صريحتر چندگانهاي را از خود نشان بروز ميدهند.
شاكري با ذكر اين مطلب كه اين برخوردها معترضيني بين فرهيختگان و دانشمندان اروپا و آمريكا دارد، توضيح داد: هويت ليبرال ـ دموكراسي غرب به همين رفتارهاي آزادانديشانه و دموكراتيك باز ميگردد و اگر چيزي آن را نقض كند از ليبرال دموكراسي چيزي باقي نميماند.
عضو شوراي مركزي جمعيت ايثارگران ادامه داد: پرونده گوانتانامو، ابوغريب، رفتارهايي كه آمريكائيها در چند روز اخير و در بمباران محافل افغاني داشتند، رفتاري كه با مردم عراق ميكنند و برخوردي كه با حزبالله لبنان دارند، همه و همه نشاندهنده آن است كه آنان به لحاظ استراتژيك و نه به لحاظ تاكتيك، دچار سردرگمي شدهاند؛ آنان استراتژي مشخصي را نميتوانند پيشه كنند چون جوهره تفكر ليبرال ـ دموكراسي به بنبست رسيده است.
اين فعال سياسي به پرونده هستهاي ايران در آژانس اشاره و تصريح كرد: در تمامي قوانين آژانس براي هستهايشدن ما راه باز است و آمريكا يكتنه در برابر آن ايستاده و حتي نميتواند مطابق دوستان اروپائيش حركت كند.
وي در توضيح اين مطلب يادآور شد: مشابه اين عمل چندگانه، در برخورد با تروريسم نيز ديده ميشود. منافقيني كه در قضاياي هفتتير، هشت شهريور و امثالهم خود اعلام كردند كه در اين فجايع دست داشتهاند و در ارتباط با قضاياي جنگ هشتساله و جاسوسي براي صدام حضور آنها مشهود است، مورد حمايت قرار ميگيرند و امكانات حقوقي و زيستي براي آنان فراهم ميشود و به اين كارها افتخار ميكنند.
شاكري در ادامه بار ديگر به خروج نام منافقين از ليست تروريسم اشاره و خاطرنشان كرد: پيش از اينكه اين عمل را رفتار كشوري مثل انگليس بشماريم بايد بدانيم جوهره تفكر ليبرال ـ دموكراسي به بنبست رسيده و مستكبرين و غربيها با اين اقدام پرونده ليبرال دموكراسي را به آتش كشيدند؛ چيزي كه در حال حاضر مشاهده ميشود نوعي مكتبسوزي است كه آنان دچار آن شدهاند.
اين فعال سياسي عكسالعملهاي دستگاههاي ديپلماسي را در برابر اين اقدامات مورد بررسي قرار داد و گفت: ما پيوندهاي حقوقي و ارتباطي با كشورهاي اروپايي و انگليس داريم كه ميتوانيم در اين پيوندها و در مسائل اقتصادي، سياسي، فرهنگي به نوعي به آنان فشار آوريم.
شاكري تاريخچه منافقين را بررسي كرد و متذكر شد: بنيانگذاران سازمان مجاهدين خلق با انديشه ضداستكباري و مبارزه ديني كار خود را شروع كردند ولي بدان دليل كه كار فكري قوي انجام نداده بودند و از طرفي ميخواستند همه چيز را از درون حزب و سازمان خود توليد كنند، خودرأييشان باعث شد نتوانند به اين خواسته دست يايند و در سير مطالعاتيشان به ماركسيستها نزديك شدند.
وي در ادامه افزود: سازمان پيكار، بخش ماركسيست مجاهدين خلق بود و بخشي از آنان هم كه باقي ماندند دچار التقاط شدند، آنان افتخارشان به مبارزه با استكبار بود ولي در حال حاضرحتي كاري با استكبار ندارند، شالوده تفكر منافقين، تفكري از همگسيخته است، لذا تبديل به دلالهايي شدند كه به كثيفترين چيزها در زندگي راضي شدهاند.
شاكري در پايان تأكيد كرد: آنان كه نظير منافقين از انديشههاي اسلام و انقلاب ميبرند بايد منتظر روزي باشند كه كشورهايي چون انگليس پس از استفاده ابزاري، آنان را رها كرده و به كشور ديگري واگذار كند.
يکشنبه 6 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]