تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس چهل روز خود را براى خدا خالص كند چشمه هاى حكمت از قلب وى بر زبانش جارى مى شو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837999206




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اختلاف نظر كشورهاي عضو اتحاديه اروپا درباره پيشنهادهاي سازمان تجارت جهاني


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: اختلاف نظر كشورهاي عضو اتحاديه اروپا درباره پيشنهادهاي سازمان تجارت جهاني
تهران / واحد مركزي خبر / سياسي 87/5/5
كشورهاي عضو اتحاديه اروپا امروز اختلاف نظرهاي خود را در برابر پيشنهادهاي جديد سازمان تجارت جهاني بروز دادند به گونه اي كه برخي از كشورها و در راس انها فرانسه كاملا با اين پيشنهادها كه در راستاي دستيابي به سازش و تفاهم ارائه شده بود مخالفت كردند.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از ژنو/ ان ماري ايدراك وزير مشاور در امور بازرگاني فرانسه كه كشورش رياست دوره اي اتحاديه اروپا رابر عهده دارد گفت در پايان جلسه اي كه بيش از سه ساعت به طول انجاميد وزراي تجارت اتحاديه اروپا/ كميسيون اروپايي را كه به نام اين اتحاديه مذاكره مي كند ترغيب كردند تا به تلاش هاي خود براي دستيابي به تفاهم با سازمان تجارت جهاني ادامه دهند.
پاسكال لامي مدير كل سازمان تجارت جهاني روز جمعه به هفت قدرت تجاري جهان شامل امريكا/ اتحاديه اروپا/ برزيل / هند/ چين/ استراليا و ژاپن اعداد و ارقامي را درباره دو بخش كليدي مذاكرات دور دوحه براي ازاد سازي تجارت يعني كشاورزي و محصولات صنعتي ارائه كرد تا بلكه بتواند مذاكرات مربوط به ازاد سازي تجارت را در چارچوب اين سازمان بين المللي به پيش ببرد.
منابع اگاه گفتند لامي پيشنهاد كرده است يارانه هايي كه امريكا در اختيار كشاورزان خود قرار مي دهد سالانه چهارده ميليارد و پانصد ميليون دلار كاهش يابد.
سوزان شواب نماينده تجاري امريكا اواخر هفته گذشته اعلام كرده بود واشنگتن اماده است ميزان يارانه هاي اختصاص يافته به كشاورزان را تا سقف پانزده ميليارد دلار كم كند.
در رابطه با محصولات ويژه اي كه احتمالا كشورهاي در حال توسعه خواستار حمايت از انها در برابر فرايند ازاد سازي تبادلات تجاري در جهان خواهند شد، مدير كل سازمان تجارت جهاني پيشنهاد كرد دوازده درصد از محصولاتي كه تعرفه هاي تجاري در تجارت انها اعمال مي شود مشمول اين استثنا قرار گيرند.
در مورد پنج درصد از اين محصولات هيچ گونه كاهش حقوق گمركي صورت نخواهد گرفت.
كشورهاي در حال توسعه با استفاده از ساز و كار ويژه حمايت از محصولات مي توانند در صورت افزايش بي رويه واردات يك محصول كشاورزي به اعمال تعرفه بر اين گونه محصولات روي اورند تا از محصولات توليدي خود حمايت كنند. اين سازوكار زماني فعال خواهد شد كه حجم واردات يك محصول به يكباره به يكصد و چهل درصد افزايش پيدا كند.
اين در حالي است كه اين امار و ارقام نتوانست رضايت اعضاي هفت قدرت تجاري جهان را جلب كند و برخي از كشورهاي اعلام كردند اين اعداد جازه دستيابي به توافق نامه اي متعادل و موزون را نخواهند داد.
كشورهاي اروپايي از قدرت هاي نوظهور اقتصادي جهان مانند برزيل و هند انتظار دارند بازارهاي خود را بيش از پيش بر روي محصولات صنعتي و محصولات خدماتي باز كنند و در قبال ان كشورهاي اروپايي نيز تلاش مي كنند بازارهاي كشاورزي خود را باز كنند.
ميشل بارنيه وزير كشاورزي فرانسه گفت هنوز مسائل بسياري در زمينه كشاورزي وجود دارد كه باعث نگراني ماست.
از سوي ديگر ايدارك افزود بسياري از كشورهاي عضو اتحاديه اروپا بويژه با اشاره به ويژگي نامتعادل اين تفاهم نامه/ در اين زمينه ابزار ترديد و يا حتي اظهار مخالفت كرده اند / اين در حالي است كه براساس ماموريتي كه اين اتحاديه به كميسيون اروپايي براي ادامه مذاكرات داده است اين كميسيون بايد به تفاهم نامه اي متعادل و موزون دست يابد.
بنابه اعلام يك منبع اروپايي / فرانسه مجارستان و ليتواني و پس از ان ايتاليا و ايرلند به اين پيشنهاد جديد سازمان تجارت جهاني مخالفت كردند.
فرانسه در برابر ديگر اعضاي اتحاديه اروپا با اعلام اينكه اين متن تاثيري منفي در زمينه كشاورزي خواهد داشت و پيشنهادهاي ارائه شده در زمينه محصولات صنعتي امكان دسترسي واقعي به بازار كشورهاي نوظهور اقتصادي را فراهم نخواهد كرد افزود اين كشور در شرايطي نيست كه بتواند متن را در حالت كنوني بپذيرد.
ايتاليا نيز از سوي ديگر بويژه از فقدان تضمين هاي لازم در زمينه محصولات كشاورزي اظهار تاسف شديد كرد.
سيلويو برلوسكني نخست وزير ايتاليا با منعكس كردن نگراني هاي وزراي اتحاديه اروپا در ژنو / در گفتگو با نيكلا ساركوزي رئيس جمهور فرانسه نگراني شديد خود را از اينكه در اين طرح پيشنهادي به منافع ايتاليا انچنان اهميتي داده نشده است به شدت اظهار نگراني كرد.
ساركوزي روز پنج شنبه و پيش از ارائه پيشنهادهاي جديد سازمان تجارت جهاني اعلام كرده بود فرانسه كه نخستين هدف يارانه هاي كشاورزي در اتحاديه اروپا به شمار مي رود در شرايط كنوني نمي تواند توافق نامه سازمان تجارت جهاني را امضا كند.
از سوي ديگر برخي ديگر از كشورهاي عضو اتحاديه اروپا مانند انگليس / هلند/ المان و اتريش امروز شنبه از پيشنهادهاي جديد پاسكال لامي حمايت كردند.
با اين حال پيتر ماندلسون كميسر تجاري اتحاديه اروپا روز جمعه اعلام كرد همچنان اميدواري زيادي به حصول توافق در سازمان تجارت جهاني درباره مذاكرات ازاد سازي تجاري در جهان موسوم به دور دوحه وجود دارد.
ماندلسون خاطر نشان كرد به عقيده من شرايط مناسب است و ما مي توانيم به انقعاد توافق درباره مذاكرات سازمان تجارت جهاني اميدوار باشيم.
وي افزود نتيجه اي كه حاصل مي شود توافق نامه اي است كه كامل و عالي نيست اما براي اينده اقتصاد و توسعه جهاني مفيد است.
به علت اختلاف نظر هاي زياد بين كشورهاي در حال توسعه و كشورهاي صنعتي روند مذاكرات يادشده در ژوييه سال دو هزار و شش به بن بست رسيد. اما ضرب الاجل اين مذاكرات تا كنون چندين بار تمديد شده است. مشكل اصلي كه در مسير اين مذاكرات وجود دارد، تعيين ميزان كاهش يارانه هاي كشاورزي كشورهاي ثروتمند جهان است . كشورهاي عضو سازمان تجارت جهاني انتظار داشتند در سال دو هزار و پنج و دو هزار و شش به توافقي در اين خصوص برسند اما تاكيد گروههاي اصلي شركت كننده در اين مذاكرات بر منافع خود مانع از تحقق اين هدف شد.
154/106/0003/1013/10101
 شنبه 5 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن