واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: محمد علي باشه آهنگر در گفت و گوي اختصاصي با ايسكانيوز: مخاطبين ما تنها به ديدن فيلم هاي كمدي نمي روند//پيدا كردن لوكيشن براي فيلم جنگي دشوار شده است
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: محمد علي باشه آهنگر گفت: هميشه فصل تابستان فصل خوبي براي فيلم ديدن بوده، هست و خواهد بود و با توجه به رويكرد مخاطبين سينماي ايران كه ثابت كرده اند تنها به ديدن فيلم هاي كمدي نمي روند مطمئن هستم "فرزند خاك" با استقبال روبرو خواهد شد.
كارگردان فيلم"فرزند خاك"در گفت و گو با خبرنگار سينمايي باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، در مورد اكران اين فيلم از تاريخ نهم مرداد افزود: با توجه به اينكه فيلم هم در جشنواره فجر و هم در جندين نمايشي كه پس از جشنواره داشته است مورد توجه قرار گرفته است پيش بيني مي كنم تا اكران موفقي را داشته باشد و با شرايطي كه حوزه هنري براي اكران موفق فيلم ايجاد كرده است مطمئن هستم تماشاگران از فيلم استقبال خوبي خواهند داشت.
وي با اشاره به ايده اوليه ساخت "فرزند خاك" گفت: در سال 78 به همراه محمدرضا گوهري 10 متن را براي كار اپيزودي ارائه كرديم كه هركدام داستاني مستقل اما در ارتباط با همديگر را روايت مي كردند و از بين آنها 9 طرح رد شد و تنها طرحي به نام صادق پذيرفته شد كه در نهايت زمينه ساخت فيلمي به نام "تلخ عين عسل" يا "فرزند خاك" پس از يك دهه فراهم شد.
آهنگر در خصوص استقبال خانواده شهدا از فيلم خود گفت: متاسفانه حقيقت سينماي جنگ را هنوز نشناخته ايم و آنهايي كه تصميم مي گيرند واكنش هاي بعدي يك فيلم را پيش بيني كنند روح خانواده شهدا را هنوز نشناخته اند.
وي ادامه داد: چرا خانواده شهدا خيلي از وقت ها در فيلم هايي كه مربوط به جنگ و دفاع مقدس است اعلام نمي كنند كه ما اين آدم ها را باور داريم چرا هيچ وقت ( من خودم هم فيلم جنگي ساخته ام فيلم نيروي گمشده كه فيلم بدي هم نبود و در آن سال جايزه گرفت) ولي چرا خانواده شهدا نمي گويند ما اين رزمنده را باور مي كنيم؟ چرا بعضي از رزمندگان براي بعضي از جوان هاي 15 و 16 ساله ما بدون اينكه از جنگ مطلع باشند باور پذيرند. چرا زن شهيد را باورش مي كنيم اينها چه علتي مي تواند داشته باشد؟ و چرا اول دوستان نگران بودند آنها با پيش فرض هاي ذهني خودشان كه حقيقت اين سينما را هم طبيعتا نمي دانند ناباورانه با فيلم ها برخورد مي كنند اما من اصلا نگران خانواده شهدا نبودم چراكه پنج سال مستقيم در جنگ زندگي مي كردم.
كارگردان فيلم "فرزند خاك" تصريح كرد : حقيقت جنگ را بايد شناخت ، واقعا مرواريد هاي عجيبي در اين دريا وجود دارند . در جنگ مساله مهم تقدس بخشيدن به شهدا است ، نبايد آنها را از زندگي عادي جدا كرد و اين كار در واقع تقدس زدايي از آنهاست. آنها بال نداشتند و پايشان رو زمين است و مثل آدم هاي معمولي روي زمين زندگي مي كنند اما متفاوت از آدم هاي ديگر بودند و اين ويژگي است كه آنها را متفاوت مي كند.
آهنگر كه در حال حاضر براي تحقيق در مورد پروژه جديد خود به همراه محمدرضا گوهري در آبادن به سر مي برد در اين باره به خبرنگار ايسكانيوز گفت: در حدود 20 روز است كه به همراه محمدرضا گوهري براي تحقيق در مرود پروژه جديدم به آبادان آمده ايم كه بنا به وظيفه ام بازهم فيلمي در مورد جنگ و مسايل آن است كه پس از پايان تحقيقات ميداني كار نگارش فيلمنامه را شروع خواهيم كرد.
وي افزود: فكر مي كنم با توجه به اينكه نگارش فيلمنامه اينكار زمان زيادي را خواهد برد تا حدود 6 ماه نگارش آن طول بكشد اما مساله مهمي كه در مورد سينماي جنگ و دفاع مقدس وجود دارد اين است كه متاسفانه در طي سال هاي اخير براثر سازندگي تمامي مظاهر جنگ را از بين كرده ايم به طوريكه براي پيدا كردن لوكيشني مناسب با حال و هواي جنگ در شهر هاي جنوبي واقاع دچار مشكل هستيم.
محمد علي باشه آهنگر در خاتمه اظهار داشت: همه جا از ميراث خود نگهداري مي كنند و جنگ نيز با وجود تمامي خسارت هايي كه داشت اما جزو ميراث گران بهاي ما به حساب مي آيد اما متاسفانه با ساخت و ساز هاي غلط و غير اصولي هر نمادي را كه مربوط به مي شود نابود كرده اند درحاليكه مي توانست تبديل به موزه شود تا جوانان ما بيشتر با مساله جنگ آشنا شوند./120
شنبه 5 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]