واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: خانواده و سلامت جنسي/ 28عضو كميسيون بهداشت مجلس:تسهيل شرايط ازدواج مهمترين اقدام در راستاي سلامت جنسي خانوادههاست
گروه اجتماعي: خانوادهها و مسئولان دولتي بايد در انديشه اتخاذ راهكارهايي براي كاهش سن ازدواج و تسهيل شرايط اين امر پسنديده باشند زيرا با اندكي تأمل متوجه ميشويم كه بيتوجهي به اين مقوله سلامت جنسي خانواده و جامعه را تهديد ميكند.
«علياصغر حسني» عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي در گفتوگو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، با تأكيد بر اين مطلب كه آموزش مباني مرتبط با سلامت جنسي يكي از رسالتهاي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به ويژه در سنين قبل از ازدواج است، گفت: البته اين وزارتخانه برنامههايي را در اين راستا تدوين كرده است كه از جمله اين برنامهها ميتوان به انتشار و توزيع كتاب «اصول تشكيل خانواده و مسائل زناشويي» اشاره كرد.
در اين بخش از گفتوگو خبرنگار ايكنا با طرح اين موضوع كه اين كتاب در آستانه ازدواج در اختيار جوانان قرار ميگيرد، نظر اين نماينده مجلس درباره نحوه توجه به تربيت جنسي در فاصله سن بلوغ و ازدواج را جويا شد كه وي در پاسخ تصريح كرد: از آنجا كه فرهنگ حاكم بر خانوادهها مانع از اين شده كه والدين به آموزش فرزندانشان بپردازند لازم است مباني جنسي از طريق جزوههاي آموزشي و در قالب يكي از واحدهاي درسي در مدارس به نوجوانان آموزش داده شود.
حسني با مخالفت طرح مستقيم مسائل جنسي تا پيش از مقطع دانشگاه افزود: اينگونه مسائل بايد در ذيل آموزش بهداشت خانواده و به صورت غيرمستقيم در مقطع متوسطه به نوجوانان آموزش داده شود زيرا صراحت و تعجيل در طرح اين مسائل مشكلات متعددي را به دنبال دارد. طرح مستقيم اين مسايل در دوران پيش از دانشگاه درست نيست.
عضو كميسيون بهداشت مجلس شوراي اسلامي در ادامه اظهار كرد: سلامت جنسي بسياري از خانوادهها در شرايط كنوني با دسترسي به اينترنت و تماشاي فيلمهاي خارجي به مخاطره افتاده است. از سوي ديگر گروهي نيز با مسكوت نگهداشتن اين مسائل شرايطي را فراهم ميكنند كه ارائه كوچكترين اطلاعات به ضرر فرد تمام ميشود لذا توجه نسبي به تربيت جنسي و پرهيز از افراط و تفريط در اين زمينه راهگشاي بسياري از آسيبها و مشكلات است.
به عقيده نماينده لارستان طرح مسائل جنسي در محيطهاي عمومي همچون مساجد و دورههاي آموزشي كه انواع گروههاي سني در آن حضور دارند امري اشتباه است از همينرو توجه به تربيت جنسي و مباني مرتبط با آن بايد در محيطهاي آموزشي صرف صورت گيرد.
نحوه دخالت دولت در دستيابي به سلامت جنسي از ديگر موضوعات طرحشده در اين گفتوگو بود كه اين نماينده مجلس با اشاره به افزايش سن ازدواج در كشور گفت: خانوادهها و مسئولان دولتي بايد در انديشه اتخاذ راهكارهايي براي كاهش سن ازدواج و تشويق جوانان به اين امر پسنديده باشند زيرا با اندكي تأمل متوجه ميشويم كه بيتوجهي به اين مقوله سلامت جنسي خانواده و جامعه را تهديد ميكند.
حسني در پايان ارائه خدمات، كمك هزينه و تسهيلات به جواناني كه در آستانه ازدواج آنهم در سن بين 20 تا 25 سال هستند را از جمله اقدامات مؤثر در اين مهم دانست و اظهار كرد: توجه به اين امر بسياري از معضلات و بحرانهاي كنوني جامعه را كنترل ميكند.
شنبه 5 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 223]