تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعايى كه با بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم شروع شود، رد نمى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833195772




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سرطان ‌مری، ارمغان نوشیدنی‌های ‌داغ


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: جام جم آنلاین ـ فاخره بهبهانی: امروزه به بررسی مواد غذایی مصرفی پس از ورود به بدن و اثرات مفید یا مضر آن بسیار پرداخته می‌شود، اما موضوعی كه كمتر به آن توجه می‌شود عادات غذایی نادرست برخی افراد هنگام صرف غذاست.

یكی از این عادات غلط، خوردن غذاها و نوشیدنی‌های داغ است كه می‌تواند روی ارگان‌های مهم بدن نظیر گلو، نای و مری اثرات نامطلوبی بر جای گذاشته و فرد را به بیماری‌های خطرناكی دچار كند. از آنجا كه بافت‌های بدن با غذاهای داغ هماهنگ نیستند، به همین دلیل خوردن غذاهای داغ سرعت تعویض و تولید سلول‌های بدن را افزایش داده و افزایش سرعت تولید سلول‌ها می‌تواند احتمال سرطانی شدن آنها را زیاد‌تر كرده و به تولید تومور منجر شود.

یكی از شایع‌ترین بیماری‌ها در این زمینه «سرطان مری» است كه طبق تحقیقی گسترده هر ساله تعداد زیادی از افراد را درگیر می‌كند.این سرطان همانند سایر سرطان‌ها بر اثر رشد بی‌رویه سلو‌ل‌ها و بیشتر در افراد بالای 40 سال بروز می‌كند و به دلیل آن كه نشانه‌ای ندارد تا مرحله پیشرفته، تشخیص داده نمی‌شود.

معمولا سرطان مری در طبقات اجتماعی پایین جامعه بیشتر مشاهده می‌شود و در مردان شیوع بالاتری دارد. همچنین در افراد كهنسال به دلیل ضعیف شدن سیستم ایمنی بیشتر از افراد جوان و كودكان دیده می‌شود.

شایع‌ترین علامت سرطان مری احساس‌ گیركردن غذا در مری است كه به طور پیشرونده‌ای شدت آن افزایش می‌یابد، به طوری كه در ابتدا این نشانه گاهی بروز می‌كند و منحصر به مصرف غذاهای جامد و سفت مانند نان، میوه و گوشت است، اما با پیشرفت بیماری، بلع غذا سخت‌تر شده و در نهایت، فرد حتی در خوردن مایعات نیز دچار اشكال می‌شود.

در این زمان دست‌كم در حدود 60 درصد فضای مری به وسیله تومور اشغال شده است.

بی‌اشتهایی و كاهش وزن در این بیماران شایع است و در صورت پیشرفت بیماری، سرطان به نقاط دیگر حمله كرده و باعث بروز فلج تارهای صوتی حنجره، اختلال در صحبت كردن، سرفه و... می‌شود.

در مورد آسیب‌پذیری بافت مری نیز باید گفت كه این بافت برخلاف سایر بافت‌های دستگاه گوارش یك لایه مخاطی كمتر داشته و باعث صدمه و ایجاد زودهنگام سلول‌های سرطانی در این ناحیه می‌شود.

چند توصیه

براساس نتایج یك پژوهش نوشیدن یك فنجان چای در مدتی كمتر از 2 دقیقه پس از ریختن آن از قوری، در مقایسه با چای كه 4 تا 5 دقیقه پس از ریختن نوشیده می‌شود، خطر سرطان مری را 5 برابر افزایش می‌دهد و نوشیدن چای داغ حداقل سبب 20 تا 30 درصد مرگ و میر سلول‌های بدن می‌شود.مایعات و غذاهای داغ همان‌گونه كه می‌توانند منجر به سرطانی‌شدن سلول‌های بدن شوند، در صورتی كه در ظروف پلاستیكی ریخته شوند می‌توانند سموم شیمیایی این ظروف را آزاد و در خود حل كنند و با ورود به بدن با تحریك و تاثیر بر آنزیم و سلول‌ها منجر به بروز عوارض مضاعف و ناگوار‌تری شوند.

هنگام تهیه آب قند یا شیر (برای نوزادانی كه از شیر خشك استفاده می‌كنند)‌ از آب جوشیده داغ استفاده نكنید. كودكان را به خوردن شیر با دمای معمولی عادت دهید و این را بدانید كه غذاهای خیلی داغ موجب ترس و بی‌میلی كودك نسبت به صرف غذا خواهد شد.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 135]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن