تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):رمضان ماه خدا و شعبان ماه رسول خدا و رجب ماه من است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836249741




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

راه پيشگيري روزه‌داران از بوي بد دهان


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: يكي از مشكلات بهداشتي كه بسياري از روزه‌داران را در ماه مبارك رمضان اذيت مي‌كند، بوي بد دهان است كه گاه باعث ناراحتي فرد روزه‌دار و اطرافيانش مي‌شود
.

بوي بد دهان در ماه رمضان علل مختلفي دارد كه با شناسايي اين علل و اتخاذ تدابير بهداشتي ساده مي‌توان تا حد زيادي از آن پيشگيري كرد.

دكتر محمد فراهاني، دندانپزشك در گفتگو با «جام‌جم» مي‌گويد: التهاب لثه، استفاده از غذاهاي گوگرد‌دار مانند سير و پياز، باقي ماندن غذا بين پركردگي دندان يا بافت، از بين رفتن و شكسته شدن دندان، جمع شدن يا باقيماندن غذا در قسمت عقب زبان و بي‌توجهي به پاكيزگي و شستشوي درست آن و مصرف دخانيات از مهم‌ترين عوامل بوي بد دهان در همه طول سال و بخصوص در ماه مبارك رمضان است. همچنين مشكلات تنفسي، گوارشي و در برخي از موارد جراحي‌هاي داخل دهان از ديگر عوامل ايجاد بوي بد دهان به شمار مي‌روند.

دكتر فراهاني مي‌افزايد: بويي كه در دهان روزه‌داران ايجاد مي‌شود يا ناشي از عوامل غيرقابل پيشگيري شامل خالي بودن معده و خشكي دهان است يا مي‌تواند ناشي از عواملي همچون ماندن غذا در لابه‌لاي دندان‌ها و تخمير آن طي روز و عدم‌امكان زدن مسواك در حين روزه‌داري و تخمير مواد غذايي باشد.

اين عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي اعتقاد دارد به علت كاهش جريان بزاق دهان كه هنگام روزه‌داري پيش مي‌آيد، تخمير مواد غذايي نسبت به افراد عادي شديدتر اتفاق مي‌افتد، چراكه در اثر خوردن غذا بخشي از ميكروب‌هاي دهان شسته شده و از بين مي‌روند، اما در حالت روزه‌داري چون غذايي در طول روز مصرف نمي‌شود، تخمير مواد غذايي لابه‌لاي دندان باعث بوي بد دهان مي‌شود.

توصيه‌هاي سحري

دكتر فراهاني معتقد است تا آنجايي كه امكان دارد بايد عوامل قابل پيشگيري را كنترل كرد، از اين رو روزه‌داران بايد پس از خوردن سحري در ماه رمضان و قبل از اذان صبح بدقت دندان‌هاي خود را مسواك بزنند، سپس از نخ دندان هم استفاده كنند تا مواد غذايي در لابه‌لاي شيارهاي دندان باقي نماند.

به گفته وي، خشكي دهان به عنوان يكي از عوامل غير قابل پيشگيري در اثر كم آبي به‌وجود مي‌آيد كه باعث تجمع ميكروبي و عدم شستشوي طبيعي حفره دهان مي‌شود.

دكتر فراهاني تاكيد مي‌كند:استفاده از دهان‌شويه مي‌تواند پس از مسواك زدن در سحري به ميزان زيادي حجم ميكروب‌هايي را كه به طور طبيعي در داخل حفره دهان وجود دارند، كاهش دهد كه در نتيجه از بوي بد دهان در طول روز پيشگيري مي‌كند.

اين عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي مي‌افزايد: بيش از 70درصد بوي بد دهان در حين روزه‌داري مربوط به خالي بودن معده است، اما محيط دهان، لثه، كام و زبان نيز هر كدام به تنهايي مي‌توانند بوي بد دهان را ايجاد كنند. بنابراين علل بوي بد دهان در درجه اول بيماري‌هاي تنفسي، در درجه دوم بيماري‌هاي گوارشي و در درجه سوم بيماري‌هاي لثه و دندان هستند.

به گفته وي، توجه به اين نكته ضروري است كه در اكثر اوقات با رعايت نكات ساده مانند استفاده مناسب و منظم از مسواك در فواصل مختلف و بويژه پس از سحري و افطار، استفاده از نخ دندان و دهان‌شويه پس از سحري و افطار، تميز كردن زبان با يك مسواك داراي برس بسيار نرم مي‌توان از بوي بد دهان در ايام روزه‌داري پيشگيري كرد.

دكتر فراهاني ادامه مي‌دهد: پوسيدگي دندان‌ها هم در به وجود آمدن بوي بد دهان موثر است كه اين علت با پاك نگه داشتن دندان‌ها به وسيله دهان‌شويه‌ها و نخ دندان بعد از صرف افطار و سحر از بين مي‌رود.

اين متخصص ارتودنسي به افرادي كه دندان‌هاي مصنوعي را جايگزين دندان‌هاي طبيعي كرده‌اند، توصيه كرد دندان‌هاي مصنوعي خود را شستشو داده و به هنگام شب آنها در آب نگهداري كنند تا با بوي بد دهان در طول روز خود و ديگران ر ا اذيت نكنند.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 135]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن