تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 13 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نماز قلعه و دژ محکمی است که نمازگزار را از حملات شیطان نگاه می دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837288970




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ديدار غير منتظره آقازاده با البرادعي در وين


واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: ديدار غير منتظره آقازاده با البرادعي در وين
رئيس سازمان انرژي اتمي كشورمان درمذاكراتي رسمي با مديركل آژانس بين المللي انرژي اتمي درباره مسايل پادماني بين ايران و آژانس و مذاكرات ژنو بحث و تبادل نظر كرد.
مهندس غلامرضا آقازاده كه در سفري غيرمنتظره به وين رفته بود پس از ديدار با محمد البرادعي كه ظهر روز پنجشنبه در مقر آژانس بين المللي انرژي اتمي انجام شد در كنفرانسي خبري اظهارداشت : « روابط ايران با آژانس به حالت عادي برگشته است . »
آقازاده با اشاره به ملاقاتش با البرادعي تصريح كرد : « در اين ديدار بر روابط دو جانبه با آژانس در مقطع فعلي مروري داشتيم و براي ادامه همكاري ها در قالب مقررات موجود تبادل نظر كرديم . »
معاون رييس جمهور افزود : « در اين ديدار دو طرف تاكيد داشتيم كه با حل موضوعات گذشته و ورود به روند عادي همكاري ها از فضايي خوب برخوردار شده است . »
وي در پاسخ به سوالي درباره اين كه آيا موضوع ايران در نشست آينده شوراي حكام عادي خواهد بود گفت : « درحال حاضر همكاري ايران با آژانس روند عادي خود را طي مي كند و بحث « مطالعات ادعايي » خارج از وظيفه آژانس به اين سازمان محول شده است و اگر ضرورتي باشد كه در آينده به نكاتي توجه شود اين كار انجام مي شود. »
آقازاده در پاسخ به خبرنگاري كه از وي پرسيد نظر شما درباره موضوع « فريز در برابر فريز » كه در مذاكرات ژنو مطرح شده است چيست گفت : « در اين مذاكرات موضوعات زيادي مطرح شده ازجمله « فريز » اما اين موضوع براي رسانه ها جذابيت بيشتري داشته و به همين دليل برجسته شده است . »
رئيس سازمان انرژي اتمي ايران تصريح كرد : « طرفين احساس مي كنند وارد مرحله جديدي از مذاكرات شده اند كه نياز به تعهدات جمعي دارد و موضوعات مطرح شده در بسته هاي ايران و 1 +5 از اهميت زيادي برخوردارند و اگر مذاكرات شروع شود به مسايل مهمي مثل خاورميانه لبنان افغانستان و عراق و موضوعات ديگر از جمله انرژي و افزايش قيمت نفت كه مورد توجه جهان است پرداخته خواهد شد. »
آقازاده گفت : « فكر مي كنم دو طرف پيام هاي يكديگر را دريافت كرده اند و توجه لازم را نيز به آن دارند و اميدواريم كه مذاكرات در قالبي كاملا متعهدانه آغاز شود و به تهيه سندي منجر گردد.
براساس گزارش واحد مركزي خبر رئيس سازمان انرژي اتمي ايران در پاسخ به اين سوال كه برخي ايران را عامل افزايش قيمت نفت مي دانند با بيان اين كه « من دوازده سال وزير نفت بودم و متخصص مسايل نفت هستم » اظهار داشت : « اين نوع روند افزايش قيمت نفت كمكي به توسعه كشورها و به ويژه توسعه كشورهاي در حال توسعه نمي كند. افزايش قيمت نفت كمكي به كشورهاي توليد كننده نفت هم نمي كند زيرا روند غير متعارف قيمت شرايط جهاني را براي سرمايه گذاري مشكل مي كند و با اين ملاحظات است كه موضوع قيمت نفت را يكي از تعهدات هفت كشور مي دانيم . »
شامگاه چهارشنبه گذشته بود كه معاون امور بين الملل و برنامه ريزي سازمان انرژي اتمي به خبرنگار ايسنا خبرداد رضا آقازاده روز پنجشنبه براي ديدار و گفت وگو با محمد البرادعي به وين خواهد رفت .
محمد سعيدي پس از اعلام اين خبر افزود كه در اين ملاقات روابط موجود ميان ايران و آژانس مورد بحث و بررسي قرار مي گيرد.
وي گفت : « هم چنين دو طرف در اين ملاقات درباره مذاكرات ژنو و فرايند درپيش گرفته شده در اين مذاكرات نيز گفت وگو مي كنند. »
ايران و نمايندگان كشورهاي 1 +5 به همراه خاوير سولانا رييس سياست خارجي اتحاديه اروپا 29 تيرماه در ژنو با يكديگر گفت وگو كردند . طرفين در اين گفت وگوها كه نماينده آمريكا نيز در آن حضور داشت بر ادامه اين مسير توافق كردند.
هم چنين ايران و آژانس در آخرين مذاكراتشان مسايل باقي مانده در مناقشه هسته اي ايران (مداليته ) را حل و فصل كردند; با اين حال برخي كشورها با محوريت آمريكا هم چنان با طرح برخي ادعاها سعي بر بازگذاشتن پرونده هسته اي صلح آميز كشورمان دارند.
به گزارش ايسنا رئيس سازمان انرژي اتمي كشورمان جمعه شب با بازگشت به تهران سفرغير منتظره خود به وين را پايان داد.
انتشار متن پيشنهادي ايران در ژنو توسط نيويورك تايمز .
روزنامه آمريكايي نيويورك تايمز ادعا كرد متني را در دست دارد كه متن پيشنهادي نماينده جمهوري اسلامي در اجلاس ژنو بوده كه با هدف حل و فصل مساله هسته اي ايران پيشنهاد شده است .
به گزارش خبرگزاري فارس اين روزنامه آمريكايي متن سند پيشنهادي ايران را به شرح زير انتشار داده و دراين باره نوشته است : در اين متن از گروه « 1 +5 » با عنوان « 3 +3 » ياد مي شود كه به معني عضويت سه كشور عضو اتحاديه اروپا (انگليس فرانسه و آلمان ) و سه كشور (آمريكا روسيه و چين ) در اين گروه است .
مداليته براي مذاكرات جامع (سند پيشنهادي )
مرحله اول : گفتگوهاي مقدماتي .
1 ـ در اين مرحله حداكثر سه دور مذاكرات بين جليلي به نمايندگي از سوي جمهوري اسلامي ايران و سولانا به نمايندگي از سوي گروه 3 +3 برگزار مي شود.
2 ـ در پايان اين مرحله طرفين بر سر مداليته ناظر بر مذاكرات به توافق مي رسند آنان همچنين بر سر مراحل بعدي مذاكرات شامل موارد زير به توافق دست مي يابند :
الف : تعيين جدول زماني و دستور كار مذاكراتي كه در مرحله بعدي و بر وجوه مشترك دو بسته پيشنهادي (ايران و طرف مقابل ) صورت خواهد گرفت و مضافا كميته هايي تشكيل مي يابد و دستور كار آنها تعيين مي شود ب : شرايط لازم روش و تاريخ ورود به مرحله بعدي تعيين مي شود.
مرحله دوم : شروع گفتگوها
1 ـ با تكميل مرحله اول و برآورده شدن شرايط لازم گفتگوها در سطح وزيران آغاز مي شود .
2 ـ در آغاز اين مرحله هفت كشور شركت كننده به شرايط زير عمل مي كنند :
الف : گروه 3 +3 از دست زدن به هر اقدام يكجانبه يا چندجانبه يا وضع تحريم عليه ايران چه در چارچوب و چه مستقل از شوراي امنيت سازمان ملل خودداري مي كند اين گروه برخي اقدامات يكجانبه اي را كه از سوي يك يا برخي از كشورهاي عضو عليه ايران به اجرا درآمد لغو مي كند.
ب : ايران به همكاري با آژانس (بين المللي انرژي اتمي ) ادامه مي دهد.
3 ـ در اين مرحله دستكم چهار جلسه با شركت سولانا وزيران خارجه 3 +3 و جليلي (همراه با) وزير امور خارجه و رئيس سازمان انرژي اتمي به نمايندگي از سوي جمهوري اسلامي ايران برگزار مي شود.
4 ـ اين مذاكرات كه با شركت وزيران خارجه كشورهاي گروه 3 +3 و سولانا برگزار مي شود و جليلي و وزيران مربوطه از ايران نمايندگي جمهوري اسلامي را برعهده خواهند داشت و گفت و گوها براساس اصول زير صورت خواهد گرفت :
الف : طرف هاي شركت كننده از بحث يا اشاره به موضوعات فرعي كه بالقوه بتواند مانع از پيشرفت مذاكرات شود خودداري خواهند ورزيد.
ب : طرف هاي شركت كننده مذاكرات را با بحث پيرامون موضوعاتي كه زمينه هاي مشترك محسوب مي شود آغاز خواهند كرد.
ج : طرف ها بر سر جدول زماني فهرست موضوعات و اولويت هاي مذاكرات به توافق مي رسند.
5 ـ اين گفتگوها با صدور بيانيه مشتركي حاوي توافق هاي به دست آمده در اين مرحله خاتمه مي يابد .
6 ـ در پي صدور بيانيه تكميل مذاكرات سه كميته تخصصي توافق هاي به دست آمده در مورد همكاري جامع طرف ها را تهيه و نهايي مي كنند .
مرحله سوم : مذاكرات
1 ـ با تكميل مرحله دوم گفتگوها شش كشور (عضو گروه 3 +3 ) تحريم ها و قطعنامه هاي مصوب شوراي امنيت را لغو مي كنند در مقابل ايران به اقدامات مورد توافق عمل مي كند.
2 ـ در آغاز مرحله سوم هر هفت كشور شركت كننده مذاكره براي تدوين و امضاي توافق جامع راجع به تعهدات جمعي خود در زمينه همكاري هاي اقتصادي سياسي منطقه اي بين المللي هسته اي انرژي امنيتي و دفاعي را كه پيشنهادهاي مربوط به آنها توسط كميته هاي تخصصي در اختيار آنها قرار گرفته تهيه و امضا مي كنند.
3 ـ مذاكرات ظرف يك دوره سه ماهه انجام مي گيرد هرچند اين مدت مي تواند با توافق دو طرف تمديد شود .
4 ـ در پي حصول توافق جامع و بلند مدت در مورد تعهدات جمعي موضوع هسته اي ايران بايد به طور كامل و قطعي از دستور كار شوراي امنيت خارج و به آژانس (بين المللي انرژي اتمي ) عودت داده شود علاوه بر اين اين موضوع بايد از دستور كار شوراي حكام (آژانس بين المللي انرژي اتمي ) خارج شود و نظارت (بر فعاليت هاي اتمي ايران ) به وضعيت عادي بازگردد.
مخالفت روسيه با تعيين مهلت به ايران
روسيه با تعيين مهلت زماني براي ايران به منظور پاسخ دادن به بسته پيشنهادي 1 +5 مخالفت كرد .
به گزارش واحد مركزي خبر به نقل از خبرگزاري فرانسه سرگئي لاورف وزير خارجه روسيه اعلام كرد : اين كشور با تعيين مهلت پاسخگويي به تهران مخالف است .
براساس اين گزارش ايران هنوز به پيشنهاد پنج عضو دائمي شوراي امنيت سازمان ملل و آلمان درباره موضع هسته اي پاسخ نداده است .
مركل : موضوع هسته اي ايران راه حل سياسي دارد
آنگلا مركل صدر اعظم آلمان گفت موضوع هسته اي ايران مي تواند با استفاده از شيوه هاي سياسي و ديپلماتيك حل و فصل شود.
به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از هرالد تريبيون مركل طي كنفرانس مطبوعاتي خود با اشاره به اين موضوع گفت : « ما به طور روشن و مشخص در خصوص موضوع هسته اي ايران به دنبال راه حل سياسي هستيم » .
صدراعظم آلمان افزود : با توجه به اينكه اكنون سيگنالهاي گوناگوني دريافت مي كنيم اگر ايران همكاري نكند تحريم هاي شديدتر اعمال خواهيم كرد و ما بر روي اين حساب مي كنيم و نه چيز ديگر.
مركل در رابطه با وجود شكافها و اختلافات در گروه « 1 +5 » گفت اكنون كشوري وجود ندارد كه بتواند به تنهايي مشكلي بزرگ را حل كند و همه چيز بستگي به همكاري موفقيت آميز با يكديگر دارد. اگر روسيه و چين همبستگي نشان داده و در مطالبات از تهران قاطعيت نشان دهند اين مسئله را مي توان را بطور ديپلماتيك حل كرد.
توقيف بار به مقصد نيروگاه بوشهر در مرز آذربايجان تكذيب شد
سفارت ايران در باكو خبر توقيف بار روسي در گمرك آذربايجان كه براي نيروگاه اتمي ايران در بوشهر ارسال مي شد را تكذيب كرد.
به گزارش ايسنا مجيد فيض الهي دبير مطبوعاتي سفارت ايران به خبرگزاري نووستي ـ آذربايجان گفت كه بار ويژه ايران را ماموران گمرك آذربايجان توقيف نكرده اند.
در برخي از رسانه ها اخباري منتشر شده بود مبني بر اين كه ماموران آذربايجان نگذاشتند بار روسي براي نيروگاه اتمي بوشهر از مرز بگذرد و خاطرنشان كردند كه اين دومين مورد است .
در عين حال كميته دولتي گمرك آذربايجان نيز خبر توقيف بار روسي براي ايران را تكذيب كرد.
 جمعه 4 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آفرينش]
[مشاهده در: www.afarineshdaily.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 380]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن