واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون عمراني استاندار خوزستان: * حدود 100 درصد اعتبارات عمراني سال گذشته خوزستان جذب شد * وزارت امور خارجه براي رفع مشكل گرد و غبار استان در حال پيگيريست
خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: انرژي و صنعت
معاون عمراني استانداري خوزستان گفت: تاكنون حدود 100 درصد اعتبارات عمراني خوزستان جذب استان شده است.
به گزارش خبرنگار انرژي و صنعت خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خوزستان - سيد عباس طباطبايي در نشست خبري با نمايندگان رسانه هاي گروهي پيرامون عملكرد ستاد خشكسالي خوزستان، توضيح داد: پايان سال مالي دولت 31 تيرماه هر سال است. در سال گذشته مالي ميزان جذب اعتبارات عمراني استان خوزستان در اختلافي زياد نسبت به ساير استانهاي كشور بيشترين ميزان بود و مقام نخست كشور را به خود اختصاص داد. سال گذشته اعتبارات عمراني خوزستان بسيار بيشتر از ساير استانهاي بزرگ كشور بوده است.
وي افزود: با تلاشهاي انجام شده توسط مديران و دستگاههاي اجرايي تا 17 تيرماه بيش از 5/97 درصد اعتبارات عمراني جذب استان شده است. هم اينك براي جذب بيش از يك هزار ميلياردتومان اعتبار عمراني خوزستان در سال جاري خود را آماده كردهايم.
طباطبايي عنوان كرد:مديريت كيفيت و هزينه پروژه از مسائلي است كه سال جاري در اجراي پروژههاي عمراني بدنبال آن خواهيم بود.
وي خاطرنشان كرد: بسياري از دستگاههاي اجرايي در خوزستان از نظر عملكرد رتبههاي اول تا سوم در كشور را بدست آوردند. سازمان صدا و سيماي مركز خوزستان، شركت آب و فاضلاب خوزستان، اداره كل راه و ترابري استان و اداره كل نوسازي مدارس خوزستان از جمله دستگاههاي اجرايي هستند كه عنوان برترين دستگاههاي اجرايي را در سطح كشور به خود اختصاص دادند.
معاون عمراني استاندار خوزستان در تشريح عملكرد ستاد خشكسالي خوزستان، تصريح كرد: اين پديده هم اينك بيشتر نقاط جهان را فرا گرفته است و مختص به شهر، استان و يا كشور ما نيست. پديده خشكسالي را نبايد بحران تلقي كرد. بايد به عنوان فرايندي طبيعي به پديده خشكسالي توجه شود و در تمام مواقع در مقابل وقوع آن آمادگي داشته باشيم.
طباطبايي اظهار داشت: اولين نشست ستاد خشكسالي خوزستان در هفتم اسفندماه سال گذشته برگزار شد. كميته مديريت منابع آب، كميته مديريت مصرف برق، كميته كشاورزي و محيط زيست، كميته بهداشت، كميته اطلاع رساني، امنيتي و انتظامي كميتههايي بودند كه در ستاد خشكسالي خوزستان به صورت تخصصي به پيگيري مسائل پرداختند.
وي عنوان كرد: صرفه جويي و مديريت مصرف بايد بسيار پيش از وقوع خشكسالي توسط مسئولان پيگيري ميشد. همچنين بايد به اين نكته نيز توجه داشت كه نبايد مديريت مصرف را پس از گذر از خشكسالي بي اهميت جلوه دهيم و آن را به دست فراموشي بسپاريم. بايد صرفه جويي و مديريت مصرف در استان نهادينه شود.
وي با اشاره به وقوع پديده گرد و غبار و سخت تر شدن شرايط زندگي مردم در خوزستان تاكيد كرد: وقوع پديده گرد و غبار در خوزستان وابسته به خشكسالي است. تاكنون تلاشهاي زيادي در رابطه با اين موضوع انجام شده و مكاتبات زيادي با رئيس جمهور، رئيس سازمان محيط زيست و وزارت امور خارجه انجام شده است. بايد دانست پديده گرد و غبار فرا ملي است و بايد از سوي سازمانهاي بين المللي پيگيري شود.
طباطبايي بيان كرد: نتيجه تلاشهاي مسئولان در اين رابطه تشكيل كارگروهي در رابطه با پيگيري مسائل گرد و غبار به دبيري استانداري خوزستان بود. اين كارگروه اقداماتي در رابطه با مهار پديده گرد و غبار از طريق سازمانهاي بينالمللي انجام خواهد داد. هم اينك وزارت امور خارجه از استان خوزستان مستنداتي درخواست كرده است كه در حال جمعآوري اين مستندات هستيم.
وي تصريح كرد: در خشكسالي سال جاري بيشترين تنشها به كشاورزان وارد شده است و هم اينك نيز محدوديت شديدي در كشت محصولات اعمال شده است.
طباطبايي تصريح كرد: دولت كمكهاي زيادي براي كشاورزان در نظر گرفته است. دولت خسارت ناشي از محصولات بيمه شده را پرداخت ميكند. همچنين با تدابير انديشيده شده دولت به محصولات كشاورزي كه به دلايل گوناگون توسط كشاورزان بيمه نشدهاند كمك ميكند.
وي بيان كرد: اعتبارات ويژهاي براي استمهال وام كشاورزان مصوب و ابلاغ شده است كه به كشاورزان در آينده نزديك پرداخت خواهد شد. براساس مديريت انجام شده، آب كشاورزي كشت پاييزه امسال به صورت 100 درصد تامين خواهد شد و كشاورزان در اين زمينه مشكلي نخواهند داشت.
طباطبايي بر لزوم صرفه جويي و بهينه مصرف كردن آب در خوزستان تاكيد كرد و گفت: هم اينك برخي از فضاهاي سبز در شهرداريها توسط آب شرب در حال آبياري است. اميدواريم تا پايان سال 87 ديگر مشكلي از نظر آبياري اين فضاها نداشته باشيم.
وي ادامه داد: بايد با انديشيدن تدابيري در جهت كاهش هر چه بيشتر هدر رفت آبهاي شبكههاي فرسوده تلاش كنيم و به نوسازي شبكههاي توزيع آب بپردازيم.
معاون عمراني استانداري خوزستان يادآور شد: هم اينك حدود هفت هزار انشعاب غير مجاز در بخش آب خوزستان جمعآوري شده است. استفاده از آب شرب در ساخت بتن از جمله موارد استفاده نادرست از آب است.
طباطبايي تصريح كرد: هم اينك بدليل كمي آب جاري در رودخانه كارون فرصت طلايي براي لايروبي اين رودخانه به وجود آمده است. اميدواريم با اختصاص اعتبارات ويژه به لايروبي و ساماندهي كارون، عمليات اجرايي اين پروژه هر چه سريعتر پيش رود.
انتهاي پيام
چهارشنبه 2 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 204]