تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837557634




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كواكبيان در جمع دانشجويان: به روش تحول اقتصادي منتقديم برخي خط امام را طوري تفسير كرده‌اند كه مردم در آن هيچ ‌كاره‌اند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: كواكبيان در جمع دانشجويان: به روش تحول اقتصادي منتقديم برخي خط امام را طوري تفسير كرده‌اند كه مردم در آن هيچ ‌كاره‌اند


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي

«مصطفي كواكبيان» با تاكيد بر اين ‌كه «ديپلماسي كشور در تورم تاثير دارد» نسبت به روش طرح تحول اقتصادي انتقاد كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نماينده‌ مردم سمنان در مجلس شوراي اسلامي و دبير كل حزب مردم‌سالاري كه به همراه حميدرضا ترقي در هفتمين اردوي آموزش سياسي دانشجويان دانشگاه‌هاي كشور كه از سوي معاونت سياسي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها و در دانشگاه شهيد عباس‌پور برگزار شد، سخن مي‌گفت، در ارزيابي از طرح تحول اقتصادي گفت: اين‌ را كه اقتصاد ما به جراحي نياز دارد، كسي نمي‌تواند منكر شود، بايد اقتصاد را نجات داد، ولي در اين‌كه كدام پزشك حاذق و كدام دارو مي‌تواند شفابخش باشد، بحث است؛ اما روش اخير اين بيمار را بيمارتر مي‌كند، به گونه‌اي كه بايد بلند گفت لا‌اله‌الاالله.

وي در ادامه با بيان اين كه در دولت نهم رشد بي‌سابقه نقدينگي را شاهد بوديم، گفت: در حال حاضر 160 هزار ميليارد تومان نقدينگي در جامعه وجود دارد و در صورت اجراي طرح تحول اقتصادي طبق نظر كارشناسان 90 هزار ميليارد تومان ديگر نقدينگي به جامعه تزريق مي‌شود.

كواكبيان هم‌چنين با اشاره به برخي اظهارات، گفت كه عده‌اي معتقدند اهداف هدفمندكردن يارانه‌ها سياسي است.

نماينده‌ي مردم سمنان اظهار عقيده كرد كه اداره اقتصاد به روشي كه كميته امدادي خواند روش مهلكي براي كشور است.

كواكبيان با بيان اين كه در حال حاضر مهم‌تر از هر مساله‌اي، وابستگي شديد به نفت است، گفت: اي كاش ما نفت نداشتيم، آن گاه مي‌توانستيم بگوييم عرضه‌ي مديريت يعني چه. اكنون ذخيره‌ي ارزي به گونه‌اي است كه همچون قلك هر وقت كم مي‌آوريم از آن استفاده مي‌كنيم. وابستگي به بودجه‌ي نفتي بزرگ‌ترين ضربه به اقتصاد كشور است، از اين رو مي‌توان به طور كلي گفت، اشكال اصلي طرح تحول اقتصادي وابستگي به نفت و افزايش نقدينگي در جامعه است.

وي در ادامه در واكنش به سخنان يكي از دانشجويان گفت: بنده نگفتم دولت نهم كاري نكرده، بلكه بسياري از كارها را درست انجام نداده. اظهارات بنده مبتني بر دفاع از عملكرد هشت ساله‌ي دولت سازندگي يا اصلاحات نيست، آنها خود بايد دفاع كنند. نظر بنده تنها راجع به طرح تحول اقتصادي دولت عنوان شد. همه يك سال ديگر مي‌توانيد نتايج اين طرح را ببينيد، آنگاه در رابطه با سخنان بنده نظر دهيد.

كواكبيان ابراز عقيده كرد: اگر قرار است عدالت براي ما فقر آورد، چنين عدالتي را نمي‌خواهيم، همه بايد روي پاي خود بايستند.

وي ابراز عقيده كرد: دولت نهم در بحث هسته‌اي از لحاظ فني و حقوقي پيشرفت داشته اما از لحاظ ديپلماسي عقب‌گرد كرده است كه نمود آن را مي‌توان در صدور چند قطع‌نامه مشاهده كرد. اين در حالي است كه در زمان خاتمي يك قطع‌نامه نيز عليه كشور صادر نشد و كل سايت نطنز در دولت خاتمي ايجاد شد. درست است كه دستيابي به فناوري هسته‌اي حق مسلم ماست، اما ما مي‌توانيم اين حق را بدون برخي چالش‌ها به دست آوريم.

كواكبيان با تاكيد بر اين‌كه «هيچ كاري در اين زمينه در زمان خاتمي بدون اجازه‌ي مقام معظم رهبري انجام نشد» گفت: هر كاري در شوراي عالي امنيت ملي انجام مي‌شود و تمام مصوبات آن بر اساس قانون اساسي بايد به تاييد رهبر معظم انقلاب برسد. در آن زمان و هم‌اكنون نيز همه‌ي كارها با اجازه‌ي ايشان انجام مي‌شود. بحث ما بر سر اين نيست كه بايد قطع‌نامه‌ها را پذيرفت، بحث سر آن است كه آن‌ها اكنون قطع‌نامه‌ها را صادر كرده‌اند ولي مي‌شد شرايط را به گونه‌اي فراهم كرد كه قطع‌نامه‌ها صادر نشود.

وي هم‌چنين از طرح موضوع هولوكاست انتقاد كرد و گفت: حرف بنده آن است كه هزينه را براي كشور زياد نكنيم، بحث و مذاكره همان‌طور كه چند روز گذشته آقاي جليلي مذاكره كرد، انجام شود، از سوي ديگر بايد از منافع ملي و حقوق مسلمانان در فلسطين نيز دفاع كرد.

دبير كل حزب مردم‌سالاري در ادامه با اشاره به برخي سخنان ترقي خطاب به وي گفت: همان‌طور كه نسبت به بحث‌هاي مربوط به ارزش‌هاي انقلاب حساس هستيد، اين موضوع كه يك بسيجي و سپاهي نبايد عضو حزبي باشد، نيز يك ارزش است. اين‌كه كسي بگويد سپاهي و بسيجي نبايد در سياست دخالت كند يك اشتباه است، چرا كه سياست عين ديانت است، اما اگر سپاهي براي حزبي كار كند، كار بدي است و خلاف فرمايش امام و اصول اعتقادي است.

وي خاطرنشان كرد: در آن زمان منظور نوه‌ي امام آن بود كه يك بسيجي و سپاهي وارد حزب نشود و با اين وجود ورود به سياست اشكال ندارد، اما ورود آنها به احزاب اشكال دارد.

به گزارش ايسنا، كواكبيان در بخش ديگري از سخنانش اظهار كرد: همه‌ي احزاب از دانشجويان براي يارگيري استفاده مي‌كنند، اما مشكل اصلي در اينجاست كه دانشگاه‌هاي ما پاتوق احزاب سياسي مي‌شود؛ چنان كه بعد از انقلاب حضور چريك‌هاي فدائيان خلق، مجاهدين و ماركسيست‌ها در دانشگاه باعث شد كه آنها از دانشگاه به عنوان يك پاتوق استفاده كنند.

دبير كل حزب مردم‌سالاري در ادامه تاكيد كرد: احزاب نبايد تصور كنند دانشگاه پايگاه حزبي آنهاست. آنها بايد در نهادهاي خود به فعاليت‌هاي حزبي‌شان بپردازند.

كواكبيان ادامه داد: بعضي از مسوولان دانشگاه يك نوع نگراني نسبت به سياسي و حزبي شدن دانشجويان دارند كه اين يك اشتباه است، چرا كه دانشجويان بايد نظراتشان را بدون هيچ ترسي بيان و فعاليت كنند. از اين رو رشد سياسي دانشجويان را نبايد محدود كرد، بنابراين به باور بنده، بايد عرصه‌ي فعاليت سياسي براي دانشجويان باز باشد.

وي در ادامه اظهار كرد: زماني كه اصلاح‌طلبان روي كار بودند، اصول‌گرايان را در بحث‌هاي خود راه نمي‌دادند و اكنون نيز شرايط برعكس است. اين يك حركت اشتباه است، همه بايد در بحث‌هاي سياسي و علمي در دانشگاه‌ها شركت كنند.

كواكبيان با بيان اين‌كه «نياز جامعه‌ي ما براي بالا رفتن شعور سياسي، انجام مناظره است» گفت: بنده به درك بالا و فهم سياسي دانشجويان معتقدم، اما براي فعاليت‌هاي آنها محدوديت‌هايي وجود دارد كه نگران‌كننده است كه بايد از بين برود.

وي درباره تفاوت فكري اصول‌گرايان و اصلاح‌طلبان نيز گفت: هركدام از اين دو جريان به يك سري مباني معتقدند و براساس آن‌ها پيش مي‌روند، اما با وجود اين كه در بحث خط امام تفسيرهاي مختلفي وجود دارد، ولايت فقيه جزء خط امام است. با اين وجود برخي متاسفانه خط امام را طوري تفسير كرده‌اند كه مردم در آن هيچ ‌كاره‌اند.

اين نمانيده مجلس هم‌چنين با تاكيد بر اين‌كه «در نظام مردم‌سالاري ديني راي مردم بسيار مهم است» گفت: تا زماني كه مردم راي ندهند هيچ‌كدام از مسوولان مشروعيت حكومتي ندارند.

كواكبيان در واكنش به اظهار نظر يكي از دانشجويان مبني بر اين‌كه در گذشته شاهد عملكرد اصلاح‌طلبان بوديم به گونه‌اي كه بوش براي آنها نامه نوشته است، گفت: اصلاح‌طلبان بايد تعريف شوند. بوش براي بنده كه نامه نفرستاده. بايد ببينيم به چه جايي و چه كسي فرستاده است.

دبيركل حزب مردم‌سالاري تاكيد كرد: طبق فرمايش مقام معظم رهبري، وابستگي دو جريان اصول‌گرا و اصلاح‌طلب به اصل نظام تثبيت شده است، به گونه‌اي كه در منشور برادري مجمع روحانيون مبارز و جامعه روحانيت مبارز، هر دو به طرفداري از نظام تاكيد كرده‌اند. بحث ما مربوط به آن افرادي نيست كه در راديوهاي آمريكا حرف مي‌زنند و سپس ادعا مي‌كنند كه اصلاح‌طلبند، ما آنها را قبول نداريم و محكوم مي‌كنيم، چرا كه اگر عرضه داشتند در داخل فعاليت مي‌كردند و حرف مي‌زدند، نه اين‌كه در خارج چرنديات بگويند.

كواكبيان ادامه داد: بنده منكر اين قضيه نيستم كه اساسا افرادي در هر دو جناح وجود دارند كه مباني اصيل رهبري و امام را رعايت نمي‌كنند، بنده در اينجا تنها نظر خود را بيان مي‌كنم، بنابراين بايد مصاديق و معيارهاي اصلاح‌طلبي تعريف و براساس آن اظهارنظر شود.

انتهاي پيام
 چهارشنبه 2 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 118]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن