تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):ميان حق و باطل جز كم عقلى فاصله نيست. عرض شد: چگونه، اى فرزند رسول خدا؟ فرمود...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834936123




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بسته تشويقي «بورس» براي كارگزاران7 استان را دريابيد


واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: بسته تشويقي «بورس» براي كارگزاران7 استان را دريابيد
گروه بورس- بورس تهران براي پوشش خدمات كارگزاري در 7استان كشور يك بسته تشويقي چهار محوري را در حدود يكصد كارگزاري در كشور قرار داد كه به اين صورت پوشش خدمات كارگزاران در گستره ملي افزايش يابد.
به گزارش خبرنگار ما، اين بسته مالي در مسير تشويق كارگزاران به منظور ارائه خدمات در گستره ملي كه از آن به عنوان «آمايش ملي مالي» ياد كرده در موقعيتي ارائه مي‌شود كه از فعاليت 21تالار منطقه‌اي عملكرد 13 تالار همراه با سوددهي نيست، اما شركت بورس در مسير تقبل وظايف حاكميتي جهت توسعه فرهنگ مالي و افزايش سرانه دارايي مالي، اين هدف را در چارچوب يك سياست راهبردي دنبال مي‌كند.
ظاهرا مقامات بورس تهران بر اين عقيده‌اند همزمان با توزيع سراسري سهام عدالت در كشور كه منجر به توزيع اوراق مالي در اكثر استان‌هاي كشور شده، اجراي اصل 44 در ابعاد ملي نيازمند نهادسازي از جمله حضور فعال تالارهاي منطقه‌اي و گسترش فعاليت كارگزاران به عنوان نهاد مشاور است.
هيات‌مديره بورس تهران در اين بسته به كارگزاران پيشنهاد داد كه به منظور فراهم كردن دسترسي عموم مردم به شبكه بازار سرمايه در استان‌هاي خراسان شمالي، كردستان، ايلام، لرستان، چهارمحال و بختياري، كهكيلويه و بوير احمد و خراسان جنوبي چهار مشوق را در نظر بگيرند.
1 -براي ايجاد يك دفتر معاملاتي يا تالار معاملاتي در مراكز استان‌هاي فوق، ايستگاه معاملاتي به رايگان در اختيار شركت‌هاي كارگزاري قرار خواهد گرفت. همچنين به اولين كارگزاري كه تالار يا دفتر معاملاتي در اين مراكز به استثناي بيرجند راه اندازي كند، براي مدت دو سال در سقف كارمزد حق دسترسي براي تالار 100‌ميليون ريال و براي دفتر 50‌ميليون ريال كاهش خواهد يافت.
2 - در استان خراسان جنوبي (بيرجند) بورس راسا اقدام به تجهيز ساختمان خريداري شده از سازمان خواهد نمود و با كارگزاراني كه تقاضاي اجاره دفتر در آن تالار را دارند، قرارداد اجاره دو ساله و با اجاره ماهانه 100 (يكصد) هزار ريال منعقد خواهد كرد.
3‌‌ -در صورت عدم دسترسي به دارندگان گواهينامه اصول مقدماتي در شهر هاي فوق، معامله گراني كه براي كار در ايستگاه معاملاتي اين مراكز استخدام مي‌شوند از داشتن گواهينامه معاف خواهند شد. به هر حال شركت كارگزاري بايد حداكثر طي مدت 18 ماه نسبت به جايگزيني اين افراد با دارندگان گواهينامه يا فراهم كردن زمينه اخذ گواهينامه توسط اين افراد اقدام كند.
4 - در صورت ايجاد صندوق سرمايه گذاري در مراكز استان‌هاي فوق و فروش حداقل 70‌درصد واحد‌هاي سرمايه گذاري آن به اهالي بومي آن استان‌ها، كل كارمزدهاي شركت بورس طي سال اول فعاليت به صندوق برگردانده خواهد شد.
در همين حال برخي از كارشناسان بر اين باورند كه چنانچه فعاليت شبكه بازار سرمايه و نهادهاي مالي در استان‌هاي كشور افزايش يابد و شركت‌هاي سرمايه‌گذاري استاني در كنار كارگزاران، بتوانند فرهنگ مالي در استان‌هاي كشور را ارتقا دهند، شانس برنامه افزايش ضريب نفوذ دارايي مالي در سبد دارايي خانوارها افزايش خواهد يافت. در همين شرايط در خلاء نبود نهادهاي فعال در بورس بروز برخي از نارسايي‌ها گزارش مي‌شود.
مديركل تعاون گلستان مي‌گويد: متاسفانه بسياري از مردم هنوز از ارزش سهام عدالت توزيع شده آگاه نيستند كه اين امر باعث شده عده‌اي دلال سهام مردم را با قيمت ناچيز بخرند.
به گزارش«ايسنا»،حامد رضايي در جمع خبرنگاران با بيان اينكه ارتقاي فرهنگ سهامداري در كشور يكي از موضوعات مورد اشاره در برنامه چهارم توسعه است، افزود: رييس‌جمهور نيز به دليل اهميت بورس در اقتصاد كشور، سازمان بورس و اوراق‌بهادار را موظف به تلاش براي ترويج فرهنگ سهامداري كرده است.
وي با اشاره به نوپا بودن بورس در كشور و عدم اطلاع‌رساني در اين زمينه تصريح كرد: اطلاع‌رساني درست و به موقع و آموزش مردم براي مشاركت در بورس و خريد سهام، از راهكارهاي موثر در تقويت و گسترش فرهنگ سهامداري است.
رضايي ادامه داد: همايش طرح ملي ارتقاي فرهنگ سهامداري با حضور سه‌هزار نفر از علاقه‌مندان از سوي شركت تجارت نوين پايندگان و با همكاري اداره كل تعاون، نياز توسعه و كارآفريني تعاون دانشگاه آزاد، دانشگاه علوم پزشكي و چند دستگاه ديگر استان به مدت شش روز در استان گيلان برگزار مي‌شود.
مدير كل تعاون استان يادآور شد:‌ در زمان حاضر بيشتر مردم از نحوه فعاليت و عملكرد بازار بورس و شيوه مشاركت در آن اطلاع ندارند.
وي خاطرنشان كرد:‌ در دنياي توسعه يافته امروز سهامدار حرف اول را مي‌زند و در ايران نيز براي تحقق اهداف چشم‌انداز20 ساله توجه جدي به بورس و سهامداري از طريق آموزش‌ها و نهادينه شدن فرهنگ بورس و سهامداري امري مهم و ضروري است.
رضايي اظهار كرد: برگزاري طرح ملي ارتقاي فرهنگ سهامداري در اين استان اقدامي ارزشمند در راستاي برنامه چهارم توسعه است.
اقدامي مناسب در راستاي توسعه بازار
در همين رابطه عباسعلي حقاني نسب، كارگزار بورس اوراق بهادار ايجاد مشوق براي كارگزاران را جزو مناسب‌ترين اقدامات در جهت توسعه جغرافيايي بازار سرمايه دانست و گفت: شركت بورس بايد قبل از اينها توسعه بازار را جزو استراتژي‌هاي خود قرار مي‌داد و شرايطي ايجاد مي‌كرد كه فعاليت كارگزاران در شهرستان‌ها توجيه اقتصادي داشته باشند.
وي افزود: در صورت تسهيل شرايط، كارگزاران مي‌توانند حوزه فعاليت خود را در كل كشور توسعه دهند.
حقاني نسب پيشنهاد كرد: تسهيلات ايجاد شده در جهت توسعه فعاليت كارگزاران موثر است؛ اما در صورتي كه به ازاي هر دفتر نمايندگي كه كارگزاران در هر شهر ايجاد مي‌كنند، اجازه دريافت يك ايستگاه معاملاتي نيز به آنها داده شود، در آينده شاهد توسعه سرمايه‌گذاري در بورس خواهيم بود.
اين كارگزار بورس سپس گفت: هنگامي كه بانك‌ها، بيمه‌ها، مخابرات و ساير شركت‌هايي كه پرسنل كارمند و كارگر آنها در سراسر كشور حضور دارند، به بورس وارد شوند، سهامداري توسعه مي‌يابد و زمينه ايجاد دفاتر كارگزاري در همه شهرها و مراكز استان‌ها فراهم مي‌شود و لازم است حداقل يك دفتر نمايندگي كارگزاري در هر منطقه فعال شود.
گرايش اندك به بورس در شهرستان‌ها
شاهين چراغي يكي ديگر از كارگزاران بورس در اين باره به خبرنگار ما گفت: تصميم اخير شركت بورس مبني بر ايجاد مشوق براي كارگزاران فعال در 7 استان كشور و استان‌هاي محروم اقدام مثبتي به شمار مي‌رود و اگرچه هزينه‌هاي موجود در شهرستان‌ها براي اداره كردن دفاتر زياد نيست، اما به دليل نبود فرهنگ سرمايه‌گذاري در بورس در شهرستان‌ها فعاليت در اين مناطق بسيار مشكل است.وي افزود: متاسفانه آغاز فعاليت كارگزاران در شهرستان‌ها در وضعيت ركود بورس بود كه اين امر به ايجاد خسارت براي سرمايه‌گذاران و كارگزاران منجر شد.
چراغي سپس گفت: ايجاد مشوق براي كارگزاران به كارگزاران تحرك لازم را مي‌دهد؛ اما بايد پتانسيل سهامداري نيز در منطقه وجود داشته باشد. البته در برخي از شهرهاي كوچك كه چند شركت بورسي در آنجا فعاليت مي‌كنند، فرهنگ سهامداري بيشتر جا افتاده اما ممكن است حتي در برخي از مراكز استان‌ها كه از اين مزيت برخوردار نيستند، فرهنگ لازم وجود نداشته باشد.
همكاري رسانه‌ها براي توسعه فرهنگ سهامداري
وي پيشنهاد كرد: توسعه فرهنگ سهامداري و سرمايه‌گذاري در بورس نيازمند همكاري همه رسانه‌ها است و تنها اقدامات سازمان و شركت بورس نمي‌تواند موثر واقع شود. چراغي سپس با بيان يك مثال توضيح داد: در سفري به آلمان شاهد بودم كه خانم‌هاي خانه‌دار ساكن در يك مجتمع، يك «فاند» تشكيل داده و يك نفر از آنها كه معلومات بيشتري دارد، مديريت فاند را برعهده گرفته و كار سرمايه‌گذاري در بورس را دنبال مي‌كنند؛ در حالي كه بسياري از منابع مالي كلان در كشور ما در راه‌هاي غير ضروري و راكد به كار گرفته مي‌شود.
 چهارشنبه 2 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 154]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن