تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 29 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):كوتاه كردن ناخن، از آن رو لازم است كه پناهگاه شيطان است و فراموشى مى آورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866353943




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دانشجويان معترض اعلام كردند:هشدار به مصر نسبت به عواقب توهين به مقدسات انقلاب اسلامي


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: دانشجويان معترض اعلام كردند:هشدار به مصر نسبت به عواقب توهين به مقدسات انقلاب اسلامي
فعالان دانشجويي و دانشجويان دانشگاههاي تهران عصر امروز در اعتراض به مواضع اخير مقامات مصري مقابل دفتر حافظ منافع مصر در تهران تجمع كردند و نسبت به عواقب هرگونه توهين به ايران و مقدسات انقلاب اسلامي به مسئولان مصري هشدار دادند.

به گزارش خبرنگار مهر،‌ در اين تجمع كه به دعوت اعضاي جنبش عدالتخواه دانشجويي و ستاد پاسداشت شهداي جهان اسلام برگزار شد، صادق شهبازي از فعالان دانشجويي ضمن فاسد خواندن رژيم مصر اظهار داشت: اين رژيم اولين شكننده عزت اسلامي است كه راه اسرائيل را در جهان اسلام باز كرده است.

وي با بيان اينكه رژيم مصر عزت و مجد اسلامي شكسته است گفت: دير يا زود مصر سكوت را خواهد شكست و تكليف رژيم اين كشور را مشخص خواهد كرد.

وي با بيان اينكه خالد اسلامبولي نماينده مقاومت مردم مصر و مسلمانان جهان است گفت: رژيم مصر كار را به آنجا رسانده است كه به خود اجازه مي دهد به يك مستند ساده كه بازگو كننده حقايق تاريخي 30 سال قبل است اعتراض كند. فيلم اعدام فرعون صداي يك يك مردم ايران به سازشكاري مقابل اسرائيل است.

وي خطاب به مسئولين مصري گفت : دعواي ما با شما دعواي شيعه و سني نيست اعتراض ما صداي برائت امت اسلامي است.

براساس اين گزارش در ادامه اين تجمع ، محمدعلي صمدي يكي از سازندگان مستند اعدام فرعون در سخناني گفت: مجموعه ستاد پاسداشت شهداي جهان اسلام با هدف تجليل از شهيد خالد اسلامبولي تصميم به ساخت اين مستند گرفت و امروز جا دارد گله كنيم از كساني كه به تبعيت فضاسازي مسموم توسط رژيم ديكتاتوري مصر اعلام مي كنند كه اين مستند موضع رسمي جمهوري اسلامي نيست.

صمدي با بيان اينكه آنچه در فيلم اعدام فرعون آمده است ملحم از انديشه هاي امام ( ره ) است، گفت: امام (ره) بيشترين شماتت و برخوردها را با خاندان سادات داشته اند وامروز فرزندان آن خميني كه صندلي هاي خود را مديون وي هستند مي گويند ساخت اين مستند موضع جمهوري اسلامي نيست.وي در عين حال افزود: اين جمع تابع نظرات ولايت هستند و اگر قرار است به هر دليلي ارتباط مجدد كشورمان با مصر برقرار شود از اختيارات ولايت فقيه است نه گروههاي سياسي كه منافع خود را در اين ارتباط مي جويند.

وي در پايان سخنان خود با اعلام اينكه فيلم "33 گلوله براي فرعون" از طرف ستاد پاسداشت شهداي نهضت جهان اسلام در حال ساخت است گفت: اين فيلم را همچون سند اعدام فرعون براي همبستگي با آرمانهاي امام خميني و خون پاك شهيد اسلامبولي در دستور ساخت داريم.

بر اساس اين گزارش اسلامي نماينده دانشجويان دانشگاه تهران نيز در سخناني ضمن اعلام حمايت از عمليات شهادت طلبانه خالد اسلامبولي به دولت مصر هشدار داد هرگونه توهين به امام خميني (ره) عواقبي خواهد داشت كه در صورت اتفاق افتادن مسئولين مصري قادر به جمع كردن آن نخواهند بود.

همچنين نماينده دانشگاه علم و صنعت نيز سخنان كوتاهي را ايراد كرد و پس از آن وصيت نامه خالد اسلامبولي از سوي نماينده دانشجويان دانشگاه علم و صنعت قرائت شد ، سپس نماينده دانشجويان دانشگاه آزاد بيانيه پاياني تجمع را قرائت كرد.

به گزارش خبرنگارمهر در بخشي از بيانيه دانشجويان آمده است: دولت مصر پيشگام خيانت به جبهه مبارزه با استكبار و خالي كردن عقبه ملت هاي مسلمان در مقابله با صهيونيست و استكبار است و به همين خاطر رژيم فاسد مصر همواره مورد غضب مسلمانان منطقه و حتي ملت مصر بوده است.

امضا كنندگان اين بيانيه انورسادات را اولين خائن به جهان اسلام معرفي مي كنند و ادامه مي دهند: انورسادات كه دست در آغوش سربازان صهيونيست كرد ومانند فرعون سركشي نمود وملت خود را تحت فشار موج جديد غربگرايي قرار داد، خشم ملت مسلمان را برانگيخت و سرداررشيد اسلام خالد شوقي اسلامبولي نماد اعتراض ملت مظلوم ومستضعف مصر وصداي اعتراض مسلمانان جهان و آزاديخواهان شد.

همچنين امضا كنندگان اين بيانيه در بخش ديگري از آن تاكيد كردند نزاع امت اسلام با سازشكاران نه نزاع عرب و عجم است و نه شيعه و سني . مسلمانان متحد در مقابل سازشكاران از هر مذهب و فرقه اي ايستاده اند و امت اسلامي تكليف سازشكاران را همانند مجاهد شهيد خالد اسلامبولي معين خواهد كرد و زود باشد كه رژيم فاسد مصر كه با حمايت آمريكا و اسرايل سخت ترين ضربه ها را به امت اسلامي و ملت مصر وارد كرده است نتيجه اقدامات خود را ببينيد.

بر اساس اين گزارش تجمع كنندگان اين تظاهرات دهها نفر بودند كه در عين حال حضور نيروهاي امنيتي درهنگام برگزاري اين تجمع به صورت وسيع قابل مشاهده بود.

شعارهاي مطرح شده در اين تجمع "مرگ بر اسرائيل ، مرگ بر سازشكار، مرگ بر مبارك و يا ايها المسلمون ، اتحدو اتحدو بود.عكاسان و خبرنگاران در حاشيه اين برنامه حضوري چشمگير و گسترده داشتند.
 سه شنبه 1 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 161]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن