تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خوبى و بدى در روز جمعه چند برابر (حساب) مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829219187




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سالروز نفي هولوكاست از سوي محقق انگليسي


واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: سالروز نفي هولوكاست از سوي محقق انگليسي


انديشه‌سياسي- آتش تبليغات غرب در مورد پرونده هسته‌اي ايران حرارت هميشگي خود را داشت.

نظام بين‌الملل كه مي‌كوشيد تا قطعنامه‌اي را در دل خاكستر اين آتش به جاي بگذارد و محدوديت‌ها را عليه كشورمان افزايش دهد، دستاويزي جديد يافت و صحبت‌هاي رئيس‌جمهوري ايران در كنفرانس جهان بدون صهيونيسم، در مورد افسانه بودن هولوكاست و لزوم از بين رفتن اسرائيل را همچون هيزمي خشك در ميان اين آتش بر افروخته پرتاب كرد و آن گفته احمدي‌نژاد را مصداقي از خواسته‌هاي ايران عنوان كرد.

افسانه خواندن هولوكاست در سميناري كه در آبان ماه سال 84 از سوي اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانش آموزي برگزار مي‌شد، در ماه‌هاي نخست رياست‌جمهوري محمود احمدي‌نژاد، گفتماني چالش‌برانگيز را به‌دنبال داشت.

هرچند توجه افكار عمومي كشور به موضوع حقيقت يا افسانه بودن كشتار يهوديان در جريان جنگ جهاني دوم از سوي هيتلر به سخنان رئيس‌جمهوري در زمستان سال84، معطوف مي‌شود، اما اين نخستين باري نبود كه بحث در مورد هولوكاست در سطح بين‌المللي بحران‌ساز مي‌شد. بارها اين مسئله از سوي مورخان و انديشمندان كشورهاي مختلف مطرح شده و هر بار با واكنش تند و غير‌منطقي نظام بين‌الملل مواجه شده است.

فردا (23 جولاي) مصادف با روزي است كه دكتر ديويد اورينگ در كتاب خود با عنوان«جنگ هيتلر» در 21سال پيش و سخنراني‌اش، كشتار بيش از 6 ميليون يهودي از سوي هيتلر را افسانه خواند. اين محقق انگليسي در اولين واكنش و به درخواست شوراي جهاني يهوديان به اين بهانه كه صحبت‌هايش بر احساسات ضد‌يهود دامن مي‌زند، از ورود به كشورهاي كانادا، استراليا، آلمان، ايتاليا، جمهوري فدرال آفريقاي جنوبي و نيوزلند منع شد.

اين تاريخ‌نويس انگليسي كه به خاطر انكار اتاق‌هاي گاز هولوكاست و آمار و ارقام كشتار يهوديان، در سال 2005 از سوي دادگاهي در وين به 3سال زندان محكوم شد، اتريش را دولتي نازيست خواند و قوانين سخت اين كشور عليه كساني كه هولوكاست را انكار مي‌كنند بسيار احمقانه عنوان كرد. مورخ انگليسي راست‌گرا كه يك ماه پيش از برگزاري دادگاهش در اتريش زنداني شده بود، هر هفته 200 تا 300 نامه از سوي طرفدارانش دريافت مي‌كرد.ديويد اورينگ تنها محققي نيست كه به واسطه چنين اظهار نظري با محدوديت مواجه شده است.

طي سال‌هاي اخير و بعد از آنكه صحبت‌هاي احمدي‌نژاد بار ديگر تنور اين بحث را داغ كرد، محققان ديگري نيز به جرم افسانه خواندن هولوكاست مجازات شده‌اند. اين محدوديت تا بدانجا پيش رفت كه كنيست رژيم صهيونيستي(پارلمان) قانوني را به تصويب رساند كه براساس آن، تكذيب هولوكاست در هرجاي دنيا از سوي قضات رژيم صهيونيستي به‌عنوان يك جرم شناخته مي‌شود و عوامل آن محاكمه شوند.

براساس همين قانون نيز دادگاهي در پاريس، به دستور ژاك شيراك رئيس‌جمهوري و فيليپ دوست بلازي وزير امور خارجه وقت اين كشور، «رابرت فوريسون»، استاد سابق ادبيات در دانشگاه ليون فرانسه، را به جرم نفي هولوكاست در جريان مصاحبه با يك شبكه ماهواره‌اي ايراني، به 3ماه زندان و اخراج از دانشگاه محكوم كرد.

«جورج تايل» ديگر محقق فرانسوي است كه پس از اعلام نتيجه تحقيقش در مورد كذب بودن هولوكاست به 10 هزار دلار هم جريمه شده است. تايل در جريان تحقيقي كه از سوي دولت فرانسه به وي تكليف شده بود به اين نتيجه رسيد.

«روژه گارودي» يا رجاء فيلسوف و تازه‌مسلمان فرانسوي نيز به‌خاطر نوشته‌هايش و موضع‌گيري‌هاي سياسي‌اش به‌عنوان يك منكر هولوكاست به زندان محكوم شد.
«جان گوندنوس»، يكي از اعضاي راست‌گراي سابق پارلمان اتريش نيز به‌دليل نفي هولوكاست به يك سال حبس تعليقي محكوم شده است. وي در سال 2005 و بعد از پايان دوره حضور در پارلمان اين كشور، موضوع هولوكاست، به آن صورت كه از سوي صهيونيست‌ها مطرح مي‌شود را كذب دانست.

يك استاد ضدصهيونيستي كه در كتابي هولوكاست را بهانه‌اي براي اخاذي از جهان توسط رژيم صهيونيستي دانسته بود، از تدريس در يك دانشگاه بزرگ آمريكا محروم شد.

پروفسور«ارنست زاندل»، محقق آمريكايي- آلماني، ديگر فردي بود كه به‌علت مردود دانستن افسانه هولوكاست و با تلاش لابي يهودي در زندان تحت فشارهاي روحي و رواني قرار گرفته است. وي در آخرين نامه‌اش به دوستان خود از سختگيري‌هاي شديدتر عوامل زندان عليه خود خبر داد. ارنست زاندل، منكر آلماني هولوكاست از سوي يك دادگاه در اين كشور به 5سال زندان محكوم شد. «زيگفرد وربك»، رئيس مركز تحقيقات آزاد تاريخي بلژيك هم به همين اتهام بازداشت شده است.

«وربك» 63 ساله كه از سال 1983 ميلادي رياست مركز تحقيقات آزاد تاريخي بلژيك را در دست دارد، به اتهام رد پديده يهودي‌سوزي محكوم شد.
واكنش صهيونيست‌ها براي مقابله با فرضيه افسانه بودن هولوكاست به برخورد قهري با محققان و تاريخدانان ختم نشد و اين كشور با اعمال نفوذ و فشار در شوراي امنيت خواستار نامگذاري روز 27 ژانويه به‌عنوان روز جهاني هولوكاست شده است.

يهوديان مدعي هستند كه در اين روز اردوگاه آشويتس نازي‌ها توسط نيروهاي روسيه از دست آلمان خارج شد. اين پيشنهاد با 104 راي مثبت از 191 عضو مجمع عمومي سازمان ملل به تصويب رسيد و اين روز به‌عنوان روز يادبود هولوكاست تعيين شد.

پافشاري رژيم صهيونيستي در ممانعت از مخالفت با هولوكاست از سوي محمد علي رامين، مشاور رئيس‌جمهوري كه به تئوري پرداز اصلي هولوكاست در دولت نهم شناخته مي‌شود با 4 فرضيه تشريح شده است؛ فرضيه اول خواسته انگليس و آمريكا براي جلوگيري از به قدرت رسيدن آلماني‌ها در اروپاست. فرض دوم بر اين است كه آمريكا و انگليس با موافقت و همكاري صهيونيست‌ها اين موضوع را مطرح كردند تا از اين طريق اسرائيل را در وسط جهان اسلام ايجاد كنند و به بهانه هولوكاست، جهان اسلام را تحت كنترل قرار دهند و يهودي‌ها را از اروپا و آمريكا كوچ بدهند و به اين سرزمين بكشانند.

فرضيه سوم به اين مضمون است كه آمريكا و انگليس با همكاري فرانسه و شوروي و آلمان و به‌دليل گرايش مسيحي خود و كينه‌اي كه از يهوديان به دل دارند، بعد از جنگ جهاني دوم به وسيله طرح موضوع هولوكاست، يهوديان را ترساندند و براي پاكسازي اروپا و آمريكا آنها را به محل كنوني اسرائيل فرستادند و آخرين فرضيه، مربوط به سرپوش گذاشتن جنايت‌هاي آمريكا و انگليس است.

صرف‌نظر از ديدگاه دولت‌ها به هولوكاست براي بهره برداري سياسي در جهت منافع آنها، مخالفت با تحقيق و بررسي محققان و انديشمندان درخصوص اين پديده تاريخي با تمام مباني آزادي تفكر و انديشه در تعارض است؛ موضوعي كه ريشه در زمين‌هاي اشغالي فلسطين و جايي كه آن را اسرائيل مي‌خوانند، دارد.

تاريخ درج: 1 مرداد 1387 ساعت 13:16 تاريخ تاييد: 1 مرداد 1387 ساعت 14:23 تاريخ به روز رساني: 1 مرداد 1387 ساعت 14:32
 سه شنبه 1 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 228]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن