واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: تغيير ساختار توليد نان در كشور كند است
تهران – خبرگزاري ايسكانيوز: يك مقام آگاه در وزارت بازرگاني گفت: توسعه و تغيير ساختار توليد نان در كشور نياز جاري چه از لحاظ حجم و چه از جهت كيفيت و بهداشت متاسفانه روند كندي را تا زمان اجراي كامل در پيش گرفته است.
يك مقام آگاه در وزارت بازرگاني روز سه شنبه در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، از كندي اجراي طرح توليد نان هاي صنعتي خبر داد و گفت: برقراري استاندارد توليد آرد در كارخانجات با تعيين شاخص و رتبه بندي كيفي آن ها براي بهبود آرد توليدي و ايجاد انگيزه براي سرمايه گذاري جديد و پاسخ گويي نيازهاي متنوع بخش صنعت است.
وي ادامه داد: براي نخستين بار در كشور پس از شناسايي كمبود آهن در تركيب مواد غذايي و به منظور جبران آن با نصب ميكرو فيدر در كليه كارخانجات آرد سازي امر غني سازي آرد به شكل برنامه ريزي شده اجرا شده است.
اين مقام آگاه در خصوص ارتقاي سطح كيفي و بهداشتي نان اظهار داشت: براي ارتقاي سطح كيفي و بهداشتي نان بيش از 10 هزار واحد نانوايي با اعطاء تسهيلات ارزان قيمت بهسازي شده است.
وي اشاره داشت: براي توسعه و تغيير ساختار توليد نان در كشور كه نياز جاري است چه از لحاظ حجم و چه از جهت كيفيت و بهداشت، پاسخگوي حوادث غير مترقبه با استفاده از تسهيلات ارزان قيمت و با استفاده از حساب ذخيره ارزي بخش خصوصي نسبت به سرمايه گذاري كرده است.
اين مقام آگاه اعلام داشت: تا به حال براي دو هزار و 333 مجوز احداث صادر شده است و 417 طرح از وزارت صنايع مجوز دريافت كرده است.
وي تصريح كرد: پنج طرح توليد نان كه توان حداقل توليد 20 تن نان در روز را خواهند داشت به بانك معرفي شده اند.
وي به توزيع آرد نيز اشاره داشت و گفت: توزيع آرد خبازي تحت شبكه كه هر خباز از طريق كارت خبازي و از طريق شبكه بانكي عمل كرده و همزمان با صدور حواله، برنامه ريزي حمل نيز در شبكه صورت مي گيرد.
اين مقام به ايجاد كنترل سيستماتيك از طريق خريد مكانيزه گندم و توزيع مكانيزه آرد اشاره داشت و گفت: راهكار ارايه شده به اين ترتيب است كه بر اساس سهميه بندي مصرف هر نانوايي، سهم ماهانه به بانك ها اعلام مي شود و در سيستم بانكي قرار مي گيرد.
وي تصريح كرد: سپس با مراجعه نانوا به بانك و واريز بهاي آرد سهميه اي نسبت به توزيع آرد در شبكه اقدام مي شود.
وي به كندي حركت ارتقاي سطح كيفي نان در كشور اشاره داشت و گفت: با اين توضيحات هنوز راه زيادي تا رسيدن به كيفيت بالاي نان و جلوگيري از ضايعات نان باقي مانده است.
اين مقام آگاه اشاره داشت: طي برنامه هاي به عمل آمده در ماه هاي اول سال جاري بايد طرح جايگزيني نانوايي هاي سنتي به صنعتي اجرايي مي شد و تنها در چند مورد اين امر محقق شده است./02/120
سه شنبه 1 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 189]