واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: عضو كميته توسعه اشتغال روستايي ILO: * اشتغال روستايي بايد در خدمت احيا صنايع سنتي باشد * نمايندگان كارفرمايان كشور مانند پلاك خانه يك شماره ثبت دارند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: كار و اشتغال
عضو ايراني كميته توسعه اشتغال روستايي اجلاس امسال سازمان بينالمللي كار (ILO) با تاكيد بر برنامهريزي فرهنگي در زمينه توسعه اشتغال روستايي، در اين مورد عنوان كرد: بايد با در نظر گرفتن فرآوردههاي فرهنگي در اين زمينه اقدام كرد و اشتغال روستايي را در خدمت احيا صنايع سنتي به كار گرفت.
وليالله داودآبادي ـ نماينده كارفرمايان ايران در سازمان بينالمللي كار (ILO) ـ در گفتوگو با خبرنگار كار و اشتغال خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با اشاره به حضور خود در كميته توسعه اشتغالي روستايي در اجلاس امسال ILO گفت: در اين كميته آنچه مدنظر قرار گرفتند و در مورد آن بحثهايي شد، دو مقوله كمآبي و كمبود مواد غذايي كه مسائلي جهاني هستند، بود.
وي با تاكيد بر برنامهريزي فرهنگي قبل از انجام هر كاري افزود: زماني روستاييان ميتوانند با اشتغال روستايي مشكل فقر را حل كنند كه بعد از يك برنامهريزي فرهنگي، توانايي خود را افزايش دهند.
به گفته عضو ايراني كميته توسعه اشتغال روستايي اجلاس امسال ILO، روستاييان ايراني بايد اين فرهنگ را در نظر بگيرند كه با همان فرآوردههاي فرهنگي و سنتي خود مانند قالي و صنايع دستي ميتوانند پيشرفت كنند و فقر را از بين ببرند.
وي با بيان اينكه اشتغال روستايي بايد در خدمت احيا صنايع سنتي باشد، اظهار كرد: با اين موضوع بايد فرهنگ قومي كشور ما نيز احيا شود و علاوه بر اين، با توجه به آثارهاي باستاني موجود در روستاها، صنعت گردشگري كشور نيز رونق يابد.
داودآبادي با اشاره به ظرفيتهاي فوقالعاده طبيعت و گستردگي كشور اذعان كرد: بايد در روستاها خود اشتغاليها را جدي بگيرند تا با توجه به مزيت خوب روستاها، اين برنامهها به نتيجه برسند.
او در ادامه در پاسخ به سوالي مبني بر صحت راهاندازي مركزي به نمايندگي سازمان بينالمللي كارفرمايان (IOE) در ايران عنوان كرد: صحبتهايي با اين سازمان داشتيم و آنها نيز بدشان نميآمد كه در ايران شعبهاي راهاندازي كنند اما چون درگير كمبود بودجه هستند و ايجاد چنين دفتري هزينهبر است، بنابراين اين كار را انجام ندادهاند.
نماينده كارفرمايان ايران در ILO تصريح كرد: اين چنين اتفاقي براي كشور ايران نيز موقعيت خوبي ايجاد ميكند و براي اين كار بايد گفتوگوهايي در سطح ديپلماسي صورت بگيرد و وزارت كار اين موضوع را پيگيري كند.
وي در مورد كانون عالي انجمنهاي صنفي كارفرمايي كشور (كانون سابق و منحل اعلام شده) با اشاره به روند انتخابات هيات مديره اين كانون عالي كه موجب انحلال آن شد، بيان كرد: زماني كه يك كانون منحل اعلام ميشود، اگر عضو هر گروهي باشد، آن عضويت منتفي است و دنبال كردن اين قضيه تنها كشدار كردن موضوع است.
داودآبادي در پايان در پاسخ به اين سوال كه آيا كانون جديد با شماره ثبت كانون قديم در اجلاس امسال ILO شركت كرده است، نيز خاطرنشان كرد: استدلال وزارت كار از اين موضوع اين است كه نمايندگان كارفرمايان كشور يك شماره ثبت دارند، مانند پلاك يك خانه كه بعد از فروخته شدن ديگر تغييري نميكند و حتي بعد از اتمام دوره نمايندگي ما به عنوان نمايندگي كارفرمايان ايران، گروه بعدي هم با اين شماره ثبت فعاليت خواهند كرد.
انتهاي پيام
سه شنبه 1 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 163]