واضح آرشیو وب فارسی:قدس: جزئيات طرح استتار و شاداب سازي مدارس تشريح شد
كارشناس امور بانوان سازمان آموزش و پرورش شهر تهران جزئيات طرح استتار و شاداب سازي مدارس را از ابتداي تدوين طرح تاكنون تشريح كرد.
افسانه فروزان فر در گفتگو با مهر با بيان اينكه اين طرح در ابتدا با عنوان طرح استتار در مدارس دخترانه در سال 87 مطرح شد، گفت: هدف از اين طرح تحكيم بنيادهاي اعتقادي دختران، التزام منطقي آنها به حجاب و ارتقاي سطح جسماني و رواني دانش آموزان به منظور افزايش كيفيت آموزشي مدارس عنوان شد.
وي درخصوص تحكيم بنيادهاي اعتقادي دختران دانش آموز و التزام منطقي آنها به حجاب افزود: دانش آموزان ملزم به حفظ حجاب در مدرسه به خاطر مدير و معاون هستند در حالي كه بيرون از مدرسه برخلاف اين عمل مي كنند و اعتقاد صحيحي نسبت به حجاب ندارند، بنابراين بايد بدانند كه كجا اين مقوله را رعايت كنند.
كارشناس امور بانوان سازمان آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: بخش زيادي از ساعات زندگي دانش آموزان در مدرسه مي گذرد و با وجود اينكه نامحرمي در مدارس وجود ندارد بايد حجاب خود را به طور كامل بدون هيچ منطق و دليلي رعايت كند.
فروزان فر ارتقاي سطح جسمي و رواني دانش آموزان را از ديگر اهداف اين طرح خواند و گفت: نظارت بر بهداشت موي دانش آموزان دختر نيز مطرح شد چرا كه آنها دائماً مقنعه به سر دارند و مي توانند بدون رعايت بهداشت موهاي خود را بپوشانند.
وي با بيان اينكه تأمين نيازهاي روحي و رواني دختران دانش آموز از ديگر اهداف طرح استتار بود، افزود: دختران دوست دارند كه در محيط ديده شوند پس بايد به اين نياز آنها توجه كرد.
كارشناس امور بانوان سازمان آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به اينكه طرح استتار مدارس دخترانه هزينه بر است، افزود: پوشاندن محيط كلاسها از مقوله هاي اوليه طرح استتار بود، اما به شرطي كه تهويه كلاس و نور آن دچار آسيب نشود ضمن اينكه ديد دانش آموزان به فضاي بيروني نيز حفظ شود چرا كه عدم ارتباط با فضاي خارجي خستگي و كسالت مي آورد.
فروزان فر درخصوص تغيير نام طرح استتار گفت: در سالهاي گذشته اين طرح به عنوانهاي بهينه سازي فضاهاي آموزشي، محرم سازي، مدرسه بانشاط، اتاق مراجعين و شاداب سازي مدارس تغيير نام داد.
وي علت اين تغيير نام را برداشت منفي و عدم استقبال از نام استتار خواند و تصريح كرد: البته با تغيير نام اهداف طرح روشن تر شد و مشكلي براي اصل آن ايجاد نكرد.
كارشناس امور بانوان سازمان آموزش و پرورش شهر تهران در پاسخ به اينكه استتار با شاداب سازي تفاوتهاي معنايي زيادي دارند، اظهار داشت: در راستاي تكميل طرح به شاداب سازي مي رسيم.
فروزان فر فرهنگ سازي طرح را از ديگر اهداف آن خواند و افزود: بايد مسؤولان، مديران، اوليا و در نهايت خود دانش آموزان نسبت به طرح آگاه و توجيه مي شدند كه اين مسأله زمان زيادي را طلب مي كرد.
وي با بيان اينكه عده اي بعد از توجيه طرح باز هم با آن مخالف بودند، گفت: استتار مدارس در مناطقي كه موافق آن بودند و فضاي مناسب را هم در اختيار داشتند انجام شد.كارشناس امور بانوان سازمان آموزش و پرورش شهر تهران با اظهار بي اطلاعي نسبت به تعداد مدرسه هاي تحت پوشش طرح، تأكيد كرد: در ابتدا هدف اين بود كه در هر منطقه يك مدرسه استتار پيدا كند تا براي مدارس ديگر نيز الگو شود.فروزان فر اظهار كرد: بعد از اجراي طرح در تعدادي از مدارس، وسايل ورزشي گوناگون مانند اسكيت و دوچرخه در اختيار آنها گذاشتيم.
وي از شاداب سازي 40 مدرسه در تهران توسط شهرداري خبر داد و گفت: البته شهرداري تهران بايد با سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس در اين زمينه به توافق برسند چرا كه هيچ كار عمراني بدون موافقت اين سازمان نمي تواند انجام شود.
كارشناس امور بانوان سازمان آموزش و پرورش شهر تهران خاطرنشان ساخت: البته سازمان نوسازي مدارس نيز در طرح شاداب سازي شركت مي كند به طوري كه در سال گذشته 500 ميليون تومان در اين زمينه هزينه كرد.
فروزان فر رقم دقيقي را از اعتبار شهرداري براي شاداب سازي 40 مدرسه عنوان نكرد و افزود: بعد از برآورد اوليه شهرداري از مدارس اعتبار اين طرح مشخص مي شود.
سه شنبه 1 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: قدس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 287]