تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس سه روز آخر ماه شعبان را روزه بگيرد و به روزه ماه رمضان وصل كند خداوند ثواب روزه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862497079




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سربازان تحت پوشش بيمه تكميلي قرار مي گيرند


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: سربازان تحت پوشش بيمه تكميلي قرار مي گيرند
تهران-خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): رييس سازمان نظام وظيفه عمومي نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران روز دوشنبه به خبرنگاران گفت : سربازان با كسر 10 هزار ريال از فيش حقوقي تحت پوشش بيمه تكميلي قرار مي گيرند .


به گزارش خبرنگار ايرنا، سرتيپ دوم پاسدار "محمد جواد زاده كمند " كه در مركز ارتباط مستقيم مسوولان ناجا با مردم "197 " سخن مي گفت ، افزود : بر اساس ابلاغ وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح و حمايت هاي ستاد كل نيروهاي مسلح اين طرح از خرداد ماه سال جاري عملياتي شده و سربازان نيروهاي مسلح تحت پوشش اين بيمه قرار خواهند گرفت .
زاده كمند ادامه داد : با كسر 10 هزار ريال سربازان و 17 هزار ريال خانوداه هايشان تحت پوشش بيمه قرار گرفته و مي توانند از خدمات رايگان بيمارستان هاي نيروهاي مسلح و با پرداخت فرانشيز از خدمات ساير بيمارستانها بهره مند شوند .
وي همچنين از شناسايي و دستگيري 10 باند جعل معافيت و پايان خدمت خبر داد و گفت : در اين ارتباط 30 نفر دستگير و به مراجع قضايي تحويل شدند .
زاده كمند تصريح كرد : وقوع اين موارد به دليل اعتماد بيش از حد پزشكان به اطرافيان و به خصوص منشي دفاتر شان اتفاق افتاده است كه موجبات برخورد با پزشكان نيز خواهد شد .
رييس سازمان وظيفه عمومي ناجا در مورد ارتباط آنلاين اين سازمان با ادراه گذرنامه گفت: با برقراري اين ارتباط از ارايه مدارك جعلي جلوگيري شده و رسيدگي به مشكلات افراد مراجعه كننده به اداره صدور گذرنامه سهل تر شده است .
زاده كمند ايجاد شرايط مطلوب براي افرادي كه قصد سفر به عتبات عاليات و اماكن زيارتي دارند را از اهداف اين سازمان در سال جاري اعلام كرد و گفت : مشكل خروج از كشور اين افراد به همراه افرادي كه قصد سفر با كاروانهاي ورزشي دارند با توجه به هماهنگي هاي به عمل آمده با فدراسيونهاي ورزشي رفع شده است .
رييس سازمان نظام وظيفه عمومي ناجا ادامه داد : چنانچه مدارك دانشجوياني كه براي تحقيق و سفر علمي قصد خروج از كشور را دارند فراهم باشد كار انتقال مدارك به اداره گذرنامه يك روزه انجام خواهد شد .
وي كاهش مبلغ ضمانت خروج اين افراد از 150 ميليون ريال به 50 ميليون ريال را از ديگر اقدامات سازمان وظيفه عمومي ناجا اعلام كرد .
زاده كمند از تحت پوشش قرار گرفتن سازمان نظام وظيفه در 65 مركز استان به سيستم مكانيزه خبر داد و گفت كه مابقي شهرستانها تا پايان سال 87 به اين سيستم مجهز خواهند شد .
وي بهبود در شرايط اماكن سازمان نظام وظيفه در شهرستانها را از ديگر اقدامات سال جاري اين سازمان بر شمرد و گفت :تقويت رده هاي وظبفه عمومي در تمامي كشور از سال 86 برنامه ريزي شده و توسعه و رفع مشكلات اين مراكز در دستور كار قرار گرفت .
رييس سازمان نظام وظيفه عمومي ناجا توسعه خدمات به مشمولان را از ديگر اهداف اين سازمان اعلام كرد و گفت كه با واگذاري بخشي از ارايه خدمات به دفاتر پليس به اضافه 10مدت زمان رسيدگي به وضعيت مشمولان 15 روز كاهش يافت .
وي با اشاره به اجرايي شدن اين طرح از 20 تيرماه سال جاري درتهران ادامه داد : با اجرايي شدن اين طرح مشمولان براي تشكيل پرونده به اين دفاتر مراجعه كرده و مدت زمان رسيدگي به پرونده ها كاهش خواهد يافت .
زاده كمند به ارايه خدمات بيش از هراز دفتر پليس به اضافه 10 در تهران گفت كه بنابر پيش بيني هاي صورت گرفته ظرف دو ماه زمينه سازي براي آموزش كاربران در مراكز استانها و شهرستانها اقدام و ارايه خدمات از اين طريق عملياتي خواهد شد .
وي ارتقاء سطح علمي و رفتار كارشناسان سازمان نظام وظيفه را از اهداف اين سازمان در سال 87 اعلام كرد و گفت : با برگزاري دوره هايي ضمن ارتقاي سطح علمي كارشناسان سازمان وظيفه عمومي ناجا استاندارد سازي رفتار مديران نيز در دستور كار قرار گرفت .
زاده كمند ساماندهي وضعيت مشمولان و ايجاد برنامه هاي فرهنگي براي مشمولان را از ديگر برنامه هاي اين سازمان در سال جاري اعلام كرد و ادامه داد : با اجرا شدن اين برنامه ها مشمولان براي اعزام انتظار نخواهند كشيد .
رييس سازمان نظام وظيفه عمومي ناجا با اشاره به ايجاد انگيزه در پزشكان عضو شوراي پزشكي گفت : بنابر برنامه ريزي هاي صورت گرفته اعضاي شوراي پزشكان تكميل و حق الزحمه پزشكان عضو در اين شورا پرداخت خواهد شد .
زاده كمند با تشريح سيستم مكانيزه سازمان نظام وظيفه عمومي ناجا گفت : اين سيستم از سال 82 برنامه ريزي شده و ورود اطلاعات از ابتداي سال 87 با فرايندي آغاز شده است .
رييس سازمان نظام وظيفه عمومي ناجا ادامه داد: 70 نفر از كاركنان اين سازمان كار ورود اين اطلاعات را ادامه مي دهند كه با ورود اين اطلاعات نحوه پاسخگويي مطلوب و جلوگيري از سوء استفاده هاي احتمالي فراهم خواهد شد .
وي همچنين اجراي طرح توسعه آگاه سازي مردم و مشمولان از طريق مدارس را از برنامه هاي سازمان نظام وظيفه اعلام كرد كه در سال 87 به اجرا گذاشته شده است .
 دوشنبه 31 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 2972]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن