تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 21 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس حقيقت را از طريق قرآن نشناسد، از فتنه ها بركنار نمى ماند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864620715




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

حضور فرآورده‌هاي سفال و سراميك لا‌لجين در بازار هاي جهاني‌


واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: حضور فرآورده‌هاي سفال و سراميك لا‌لجين در بازار هاي جهاني‌


سرويس شهرستانها: رنگِ خاكِ سرخ است و طرح در طرح تا چشم كار مي‌كند در دو سوي بازارها سفال است و سفال، پايتخت سفالينه كشور، آنقدر غرق در هنر سفالينه است كه گويي مردمانش هويت خود را در سفالينه مي‌بينند.

لالجين كه به شهر گل و سفال معروف شده است با جمعيتي بالغ بر 15 هزار نفر در 23 كيلومتري مركز استان همدان واقع شده و بيش از 950 واحد خرد، كوچك و متوسط توليد، تكميل و فروش سفال و سراميك را با اشتغالي بالغ بر پنج هزار نفر، در خود جاي داده است. به گونه‌اي كه بيش از 60 درصد مردم اين شهر با صنعت سفال و سراميك اعم از توليد، تكميل، فروش، صادرات، حمل و نقل ارتباط دارند.

به گزارش ، سفال و سراميك لالجين با بيش از 750 سال سابقه توليد سفالينه و صادرات به بيش از 44 كشور دنيا، يكي از مهم‌ترين نقاط توليد سفال در كشور به شمار مي‌رود.

سفال و سراميك‌هاي زيباي لالجين به گونه‌اي توسط هنرمندان و صنعتگران لالجيني توليد و تزيين مي‌شوند كه گردشگران داخلي و خارجي، لالجين را به عنوان دومين قطب گردشگري استان همدان، انتخاب مي‌كنند.

ساختار منحصر به فرد توليد سفالينه در اين شهر به گونه‌اي توسط دست توانمند طبيعت رقم خورده است كه از تهيه انواع مختلف مواد اوليه تا توليد، تكميل، توزيع و در نهايت صادرات سفال و سراميك همگي يا در لالجين انجام مي‌شود يا قابليت انجام آن در اين شهر وجود دارد.

از سوي ديگر ديرينه تاريخي سفال اين خطه از سرزمين بزرگ ايران و حضور بيشماري از هنرمندان خوش‌ذوق، اين شهر را به پايتخت سفال كشور تبديل كرده و ايام نوروز و تابستان، لالجين شاهد سيل بيشماري از گردشگران داخلي و خارجي است كه از اقصي نقاط كشور و دنيا جهت ديدن شهري كه مردمانش هويت خود را در سفالينه مي‌بينند، لحظه‌شماري مي‌كنند.

مي‌توان گفت كه از شهرهاي چشم‌نواز داخل كشور، شهري بدين زيبايي كه از آغاز ورود تا انتهاي خروج، راست و چپ آن به شكل طبيعي توسط فروشگاه‌هاي سفالينه تزيين شده باشد، نادر است و اين نكته در مورد هيچكدام از 13 نقطه توليدي سفال و سراميك دركشور تعميم ندارد.

در مجموع توانايي‌هاي بالا و هم پيوندي نهادهاي مختلف توليدي و توزيعي سفال و سراميك اين شهر به گونه‌اي قوام يافته است كه سازمان توسعه صنعتي ملل متحد، يونيدو و سازمان صنايع كوچك و شهرك‌هاي صنعتي كشور را بر آن داشت تا با اجراي يكي از بهترين الگوهاي توسعه صنعتي دنيا يعني الگوي توسعه خوشه‌اي، توانمندي‌هاي كم‌نظير مردم و نهادهاي اين خطه را با كمك ساير مجموعه‌هاي استان و همت بالاي سفالگران و صنعتگران لالجيني، جمع كند و اين شهر را به جايگاه شايسته آن در سطح كشور و دنيا نزديك سازد.

مجموعه توليدات خوشه صادراتي سفال و سراميك لالجين شامل محصولات تزئيني، 45 درصد، مصرفي 30 درصد و بهداشتي 25 درصد است كه در محصولات تزييني، قابليت توسعه صادرات بين 30 تا 50 درصد، محصولات بهداشتي بين 25 تا 30 درصد و محصولات مصرفي بين 15 تا 20 درصد وجود دارد.

محصولات اين خوشه صادراتي تاكنون بيش از 44 كشور دنيا از جمله آمريكا، كانادا، انگلستان، فرانسه، آلمان، هلند و كشورهاي عربي منطقه صادر شده و بررسي روند صادرات برخي از بنگاه‌ها در حوزه محصولات بهداشتي،‌ نشان‌دهنده صادرات صد درصدي توليدات بوده است.

مجموع صادرات سفال استان همدان كه از مبادي گمرك همدان صورت گرفته 6 ميليون دلار است كه در صورت حمايتهاي منسجم و در قالب بسته‌هاي مناسب سياستي، افزايش صادرات اين خوشه را تا بيش از سه برابر در چند سال آينده مي‌توان مدنظر قرار داد.

در حال حاضر بيش از 950 كارگاه توليدي و تكميلي خرد، كوچك و متوسط سفال در لالجين وجود دارد كه با بهره‌گيري از رهيافت نوين توسعه خوشه‌اي و گسترش تعاملات ميان بنگاهي نقش مهمي در افزايش رقابت‌پذيري بنگاه‌هاي فعال در اين خوشه به خصوص در حوزه صادرات دارد.

معاون توسعه و تجارت خارجي سازمان بازرگاني استان همدان در اين باره گفت: خوشه سفال و سراميك لالجين به مجموعه‌اي از واحدهاي تهيه‌كننده مواد اوليه همانند خاك، گل، لعاب، رنگ و كارگاه‌هاي توليد سفال و سراميك همانند توليد محصولات تزييني، مصرفي و بهداشتي واحدهاي تكميل، بسته‌بندي،‌ فروش و صادرات سفال و سراميك لالجين گفته مي‌شود كه علاوه بر همكاري‌ با يكديگر،‌ با مشكلات و فرصتهاي مشتركي نيز مواجهند.

بكايي افزود: اين مجموعه كه از تهيه مواد اوليه تا توليد، فروش و صادرات را شامل مي‌شود در شهر لالجين واقع شده و با ايجاد پيوند ميان تهيه‌كنندگان مواد اوليه، توليدكنندگان، فروشندگان و صادركنندگان سفال و سراميك‌، انجام خريد و فروش مشترك در اين راستا فعاليت مي‌كند.

وي تصريح كرد: افزايش قدرت چانه‌زني در مقابل نهادهاي ديگر، ايجاد آزمايشگاه تست مواد اوليه، لعاب،‌ كيفيت مواد و مقاومت بدنه،‌ ايجاد كوره‌هاي مشترك، حضور در نمايشگاه و فروشگاه‌هاي خارجي‌‌، كمك به توسعه افراد كارآفرين و كاهش هزينه توليد سفال و سراميك از طريق برگزاري كارگاه‌هاي آموزشي و عملي و مشاوره به گروه‌هاي توليدي فعال از ديگر اهداف راه‌اندازي خوشه سفال و سراميك است.

وي ايجاد مركز توسعه منطقه‌اي را مورد تأكيد قرار داد و تصريح كرد: خوشه سفال و سراميك لالجين در افق سال 1394، با نام تجاري مشترك شناخته شده و در سطح بازارهاي جهاني حضور خواهد داشت.

بكايي بهبود در كيفيت و افزايش در حاشيه سود توليدكنندگان از طريق 40 درصد افزايش در ارزش و حجم صادرات محصولات تزييني، صد در صد افزايش در حجم فروش محصولات مصرفي با تأكيد بر بازار داخل و صددرصد افزايش در حجم فروش محصولات بهداشتي در بازار داخل و كشورهاي منطقه را از مزاياي ايجاد خوشه صادراتي سفال عنوان كرد.

به گفته وي يكي از تنگناهاي كليدي خوشه صادراتي سفال و سراميك،‌ نبود برخي مهارتها و كمبود دانش لازم براي بهبود كيفيت، ارتقاي بهره‌وري و كاهش تلفات توليد است كه در اين زمينه برگزاري كارگاه‌هاي آموزشي و مختلف براي ارتقاء سطح مهارتهاي انساني مدنظر قرار دارد.

معاون توسعه و تجارت خارجي سازمان بازرگاني استان همدان افزود: در نخستين دوره آموزشي تخصصي سفال و سراميك بيش از 60 نفر از صادركنندگان، فروشندگان و توليدكنندگان شركت داشتند.

بكايي تصريح كرد: در سه ماهه نخست سال جاري 259 تن سفال از استان همدان به كشورهاي هدف صادر شد كه اين ميزان صادرات سه ميليارد و 587 ميليون ريال ارزش داشت.




 دوشنبه 31 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در: www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1657]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن