تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):با علما معاشرت كن تا علمت زياد، ادبت نيكو و جانت پاك شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826759415




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سرانه درآمد جمعيت روستايي در كرمانشاه 450 هزار تومان است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: سرانه درآمد جمعيت روستايي در كرمانشاه 450 هزار تومان است
كرمانشاه - خبرگزاري مهر: رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان كرمانشاه گفت: سرانه درآمد جمعيت روستايي در كرمانشاه 450 هزار تومان و در كشور 771 هزار و 428 تومان تخمين زده شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در كرمانشاه، رمضان رويين تن، پيش از ظهر دوشنبه در جلسه اي كه با حضور سه تن از نمايندگان استان در مجلس و به منظور بررسي فرصتها و چالشهاي بخش كشاورزي استان برگزار شد، اظهار داشت: يكي از دلايل اصلي برگزاري اين نشست با حضور نمايندگان پيگيري رفع موانع و ارائه پيشنهادات به وزارت جهاد كشاورزي از طريق آنها است.

وي با اشاره به ظرفيتهاي بالاي بخش كشاورزي استان كرمانشاه، ميزان نزولات جوي استان را 12 ميليارد متر مكعب ذكر و خاطرنشان كرد: حجم آب استان 9 ميليارد متر مكعب (7/7 جاري، 3/1 ميليارد متر مكعب زيرزميني) است كه در حال حاضر تنها از 8/1 ميليارد متر مكعب يعني در حدود 20 درصد آن استفاده مي شود.

رويين تن آب فراوان، خاك حاصلخيز و اقليم متنوع را مهمترين مزيتهاي كشاورزي استان دانست و تصريح كرد: ارزش توليدات كشاورزي كشور 54 هزار ميليارد تومان و استان كرمانشاه 900 ميليارد تومان است.

وي با اشاره به وضعيت موجود كشاورزي استان با نگاه اجمالي به اين بخش اظهار داشت: كل توليدات كشاورزي استان كرمانشاه با 5/1 درصد مساحت كشور و پنج درصد اراضي كشاورزي كشور، چهار ميليون تن است كه در كل كشور اين ميزان 104 ميليون تن محاسبه شده است.

رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان كرمانشاه با اشاره به طراحي برنامه اي 10 ساله براي كشاورزي استان از ابتداي برنامه چهارم توسعه، افزود: در استراتژي توسعه كشاورزي استان بايد سطوح اراضي آبي از 200 هزار هكتار فعلي به 5/2 برابر و راندمان آبياري به دو برابر ( از 35 درصد به 70 درصد) افزايش يافت.

وي عنوان كرد: با تحقق برنامه ها مي توان توليدات كشاورزي استان را از چهار ميليون تن فعلي به 12 ميليون تن، اشتغال را به سه برابر، درآمد سرانه را از 450 هزار تومان به حدود دو ميليون تومان و درآمد بهره برداران را از شش به 26 ميليون تومان افزايش دهيم.

رويين تن غالب بودن ديمزارها ( 80 درصد اراضي) و پايين بودن توليد در ديمزارها و كشاورزي سنتي، ضايعات بالا و بهره وري پايين، معيوب بودن زنجيره توليد و آماده نبودن زير ساختها را از مهمترين مشكلات سد راه توسعه كشاورزي استان برشمرد.

وي با بيان اينكه 80 درصد موفقيت براي توسعه بخش كشاورزي به رفع گلوگاه هاي توليد بستگي دارد، گفت: با مشاركت مردم بايد سرمايه گذاري، هماهنگي، آموزش و ترويج و تحقيقات كاربردي را براي تسهيل امور به كار برد.

رئيس سازمان جهاد كشاورزي كرمانشاه با تاكيد بر توجه مسئولان و نمايندگان استان به پيشنهادهاي كاربردي سازمان، اظهار داشت: اصلاح آيين نامه هاي اجرايي، پرداخت مسقيم يارانه آبياري تحت فشار به مجريان، يكپارچه سازي اراضي و افزايش سقف تسهيلات و كاهش نرخ سود تسهيلات بانكي بخش كشاورزي، پذيرش سند اراضي متقاضي به عنوان وثيقه، حذف تعرفه بيمه سهم كشاورزان و ارائه مجوز احداث واحد سرم سازي، پژوهشكده بيوتكنولوژي و بانك ژن و تسريع تهيه اسناد زراعي پيشنهادهاي كاربردي سازمان جهاد كشاورزي استان كرمانشاه به نمايندگان و مسئولان براي ارائه به مجلس و اتخاذ تصميمات به موقع و صحيح است.

در ادامه اين برنامه تراب يوسفي، مدير بخش آب و خاك سازمان جهاد كشاورزي استان نيز پروژه هاي پيشنهادي سازمان در استان را احداث 70 هزار هكتار شبكه آبياري و زهكشي با اعتبار مورد نياز دو هزار و100ميليارد ريال، تجهيز و نوسازي 70 هزار هكتار اراضي مدرن با اعتبار مورد نياز يك هزار و 750 ميليارد ريال، يكپارچه سازي 100 هزار هكتار با اعتبار 100 ميليارد ريال، تجهيز و نوسازي 30 هزار هكتار اراضي سنتي با اعتبار مورد نياز 900 ميليارد ريال و احداث 300 كيلومتر كانالهاي آبياري با اعتبار مورد نياز 240 ميليارد ريال عنوان كرد.

وي اظهار داشت: در راستاي اين امر احداث ايستگاه هاي پمپاژ كوچك و تامين آب بيش از 20 هزار هكتار از اراضي استان و توسعه اجراي سيستمهاي آبياري تحت فشار پيشنهاد مي شود.

يوسفي با بيان اينكه تمام فعاليتهاي زيربنايي در بخش كشاورزي طبق قوانين بودجه ملزم به تامين 20 تا 30 درصد منابع مالي توسط مشاركت بهره برداران است، گفت: كشاورزان استان به دليل محدوديتهاي استان قادر به پرداخت سهم مشاركت نيستند، بنابراين حذف ميزان مشاركت بهره برداران گامي موثر در اجراي پروژه هاي زيربنايي ( آب و خاك) محسوب مي شود.

وي يكي از موانع توسعه بخش كشاورزي در استان را تعدد قطعات و مساحت بسيار كم آنها بيان كرد و متذكر شد: رفع اين مهم نياز به يكپارچه سازي اراضي و كاهش تعداد قطعات و ساماندهي واقعي اراضي داشته كه در اين راه عدم حمايت قانون از اين طرح بزرگ و اقتصادي(به معناي واقعي خلا قانون) وجود دارد كه نيازمند حمايت نمايندگان در مجلس شوراي اسلامي است.

يوسفي خاطرنشان كرد: مشكلات مربوط به كمبود نيروي برق جهت تامين قدرت مورد نياز ايستگاه هاي پمپاژ در مناطق مرزي و كمبود تسهيلات اجرايي سيستمهاي آبياري تحت فشار از ديگر مسائل قابل ذكر در بخش مديريت آب و خاك سازمان جهاد كشاورزي استان است كه بايد به آن توجه كرد و براي رفع آن چاره جويي انجام شود.

همچنين در اين جلسه منصور شهبازيان معاون صنايع و توسعه روستايي سازمان جهاد كشاورزي استان با اشاره به مشكلات بخش صنايع تبديلي، بر لزوم توجه نمايندگان استان در حل اين مشكلات تاكيد كرد و گفت: تداخل محل استقرار صنايع غذايي در كنار صنايع تبديلي در شهركهاي صنعتي و ديگر مناطق از دغدغه هاي بخش صنايع و توسعه روستايي در استان بوده و تقاضا داريم كه صنايع تبديلي در شهركهاي جداگانه اي تفكيك شوند.

وي بي توجهي به صنايع كوچك را از ديگر دغدغه هاي اين بخش خواند و ابراز اميدواري كرد: با هماهنگي بين صنايع كوچك و بزرگ انسجام و مديريتي صحيحي بر روي آنها اعمال شود و صنايع تبديلي نيز در كنار ديگر صنايع كشاورزي تضمين شود.

شهبازيان ارائه تسهيلات بانكي ارزان قيمت با سود تك رقمي را از ديگر عوامل توسعه صنايع تبديلي دانست.

قرار است دو نماينده مردم كرمانشاه و نماينده مردم كنگاور در مجلس كه در اين جلسه حضور داشتند سخنان و پيشنهادات رئيس و معاونين سازمان جهاد كشاورزي استان را به وزير و مسئولان مربوطه انتقال دهند.
 دوشنبه 31 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 164]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن