تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسيار عزيزى كه، نادانى اش او را خوار ساخت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826064613




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بورس و بازار - نفوذ به هند از طريق ايران


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: بورس و بازار - نفوذ به هند از طريق ايران


بورس و بازار - نفوذ به هند از طريق ايران

گروه‌اقتصاد:يك سال و نيم پس از ناكامي در راه‌اندازي بازار مشترك ميان كشورهاي منطقه، تركيه پا پيش مي‌گذارد تا باز هم طرح‌هاي بايگاني شده مديران بخش خصوصي بازخواني شود. روزگاري علينقي خاموشي براي راه‌اندازي بازار مشترك، راه هند و پاكستان را پيش گرفته بود. او مذاكرات مدام خويش را پي مي‌گرفت تا باراندازهاي جديد را براي تخليه كالاهاي ايراني بيابد. اما آقاي رئيس ناكام اتاق را ترك كرد تا در زماني ديگر بازهم مديران جديد ايده‌هاي او را پي گيرند. نهاونديان چندان در كار بازار مشترك نبود و همراهي كشورهاي اسلامي را مي‌پسنديد ولي او نيز شكست در مذاكرات را پذيرفت تا سرانجام چنين طرحي بازهم همان بايگاني ميزبان ايده‌هاي بازرگانان شده باشد. اما اكنون ديگران پا پيش مي‌گذارند تا در بازارهاي كه ايران در تصاحب آن ناكام مانده بود، قدرت‌نمايي كنند.

تركيه از طريق مرز ايران به بازارهاي پاكستان نفوذ خواهد كرد. در حالي كه بازرگانان ايراني براي نفوذ به بازارهاي همسايه كشور بازمانده‌اند، روزگذشته هياتي از تركيه به ديدار مسوولان ايراني آمدند تا راه‌هاي جديد را براي حضور در بازارهاي همسايگان ايران بيابند. اين خبر درحالي انتشار يافت كه دو روز پيش رئيس كميسيون حمل و نقل اتاق بازرگاني تهران خبر داده بود كه تركيه جايگزين ايران در حمل و نقل جاده‌اي شده است. اما با اين وجود روز گذشته اعلام شد كه تركيه فاز جديدي از همكاري‌هاي اقتصادي را با ايران آغاز خواهد كرد. تركيه در حالي به همراهي با ايران علاقه‌مند شده كه بسياري از كشورهاي منطقه به دليل اعمال فشارهاي بين‌المللي از همراهي با ايرانيان سر باز زده‌اند. امارات نيز آخرين كشوري به شمار مي‌آمد كه پس از اخطارهاي ايالات متحده قيد همكاري با ايران را زد ولي براساس اعلام مركز توسعه تجارت، نمايندگان تركيه براي حضور در بازار پاكستان و هند تن به همكاري با ايران داده‌اند. ترك‌ها در شرايطي چنين ايده‌اي را پيگيري مي‌كنند كه ايران از اجراي آن بازمانده بود چراكه يك سال و نيم قبل ايده راه‌اندازي بازار مشترك ميان كشورهاي منطقه از سوي اتاق بازرگاني ايران ارائه شد ولي بحران‌هاي سياسي به حدي افزايش يافته بود كه تحقق چنين رويايي را غيرممكن جلوه مي‌داد. هنوز جابه‌جايي‌ها در اتاق بازرگاني ايران رخ نداده بود كه ايده راه‌اندازي بازار مشترك پيش كشيده شد. مذاكرات ابتدايي نيز از سوي علينقي خاموشي و همراهان او صورت گرفت. اما ناكامي دستگاه ديپلماسي كشور در مذاكرات ابتدايي موجب شد تا بازار مشترك نيز ناكام باقي بماند. محمد نهاونديان نيز روزگاري اجراي چنين پروژه‌اي را پيش گرفته بود ولي او نيز ناكام باقي ماند تا اكنون مردان تجاري ترك خواسته‌هاي سابق فعالان بخش خصوصي را پيش ببرند.
در همين حال روز گذشته اعلام شد تركيه قصد دارد از طريق ايران به بازار پاكستان و هند نفوذ كند.
مهدي غضنفري معاون وزير بازرگاني و رئيس كل سازمان توسعه تجارت ايران افزود: تركيه علاوه بر اشتراكات فرهنگي و همسايگي با ايران سبب اتصال ايران به بازارهاي اروپايي مي‌شود.
وي با تعريف همكاري‌هاي بين دو كشور در سه حوزه بخش خصوصي، بين‌سازماني و همكاري‌هاي دولتي گفت: دولت ايران بر اساس اصل 44 قانون اساسي در حال واگذاري شركت‌هاي سودآور بزرگ خود به بخش خصوصي اعم از داخلي و خارجي است و در اين فرآيند همكاري‌هاي سازماني مي‌تواند زمينه مناسب را براي مشاركت بخش خصوصي تركيه فراهم سازد و دولت‌هاي دو كشور نيز در اين امر با امضاي تفاهمنامه‌ها و موافقتنامه‌ها به آنها رسميت مي‌دهند.
وي در ادامه از اعمال مجموعه‌اي از تغييرات در قوانين به منظور تسهيل تجارت و سرمايه‌گذاري خارجي خبر داد و خواستار اطلاع‌رساني و آموزش تجار ترك در اين زمينه شد.
رئيس كل سازمان توسعه تجارت ايران با تاكيد بر اهميت حمل و نقل، در بسط و گسترش روابط تجاري دو طرف، حمل و نقل از طريق درياچه وان را يكي از مشكلات پيش روي همكاري‌هاي مشترك دو كشور مطرح كرد و گفت: برطرف شدن مشكلات موجود در زمينه حمل و نقل از طريق درياچه وان، توسط دولت تركيه سبب ارتقاي همكاري‌هاي منطقه‌اي و گسترش روابط تركيه با هند و پاكستان از طريق ايران مي‌شود.
وي همچنين با اشاره به حجم دو ميليارد دلاري صادرات غيرنفتي دو كشور، حجم كل مبادلات تجاري ايران و تركيه را هشت ميليارد دلار در سال 2007 اعلام كرد.
 دوشنبه 31 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 276]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن