تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به راستى حكمتى كه در قلب منافق جا مى‏گيرد، در سينه‏اش بى‏قرارى مى‏كند تا از آن بي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831357526




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دبيركل شورايعالي آموزش‌وپرورش:اوليا ازمعلمان نمره نخواهند ظرفيت ارتقاي خودبه خودي دانش‌آموزان رانداريم مهدكودك‌ها ديگركلاس‌هاي خسته‌كننده آموزشي نخواهند بود


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: دبيركل شورايعالي آموزش‌وپرورش:اوليا ازمعلمان نمره نخواهند ظرفيت ارتقاي خودبه خودي دانش‌آموزان رانداريم مهدكودك‌ها ديگركلاس‌هاي خسته‌كننده آموزشي نخواهند بود


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - آموزش و پرورش

دبير كل شوراي عالي آموزش و پرورش ضمن اعلام خبر ارائه كارنامه كيفي از سال تحصيلي پيش‌رو به دانش‌آموزان ابتدايي در مدارسي كه مشمول طرح اجراي آزمايشي ارزشيابي توصيفي بودند، تاكيد كرد: پدر و مادرها به دنبال نمره فرزندانشان نباشند، چرا كه قطعا مطالعه كيفيت كار و ارزشيابي توصيفي فرزندان آن‌ها از محاسن بسيار بيشتري برخوردار خواهد بود.

به گزارش خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهدي نويدادهم بعدازظهر روز يكشنبه در نشستي خبري با اشاره به مصوبه هفتصد و شصت و نهمين جلسه شوراي عالي آموزش و پرورش مبني بر تصويب طرح اجراي قطعي ارزشيابي توصيفي در مقطع ابتدايي، گفت: اين طرح ابتدا در دو دوره سه و دو ساله به صورت آزمايشي اجرا و فرايند اجراي آزمايشي آن از سوي پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش نظارت شد كه پس از به دست آمدن نتايج مثبت از اين اجراي آزمايشي، مقرر شد كه اين طرح از سال تحصيلي 88 ـ87 ابتدا در مدارسي كه مشمول طرح اجراي آزمايشي بودند و همچنين مدارسي كه از شرايط لازم براي اجراي اين طرح برخوردار هستند، به اجرا گذاشته شود و در گام بعدي در طول پنج سال، همه پايه‌هاي تحصيلي مقطع ابتدايي تحت پوشش ارزشيابي توصيفي قرار گيرند.

وي با بيان اين كه به موجب طرح ارزشيابي توصيفي در مقطع ابتدايي از سال تحصيلي پيش‌روي دانش‌آموزان ابتدايي پايه اول، كارنامه كيفي دريافت مي‌كنند و ديگر كارنامه عددي به آن‌ها تعلق نخواهد گرفت، تاكيد كرد: بر اساس طرح ارزشيابي توصيفي، معلمان فرايند يادگيري دانش‌آموزان در طول سال تحصيلي را مشاهده و نتايج مشاهدات خود را براي خانواده‌ها توصيف خواهند كرد.

دبير كل شوراي عالي آموزش و پرورش با اشاره به اين كه به موجب تصويب طرح ارزشيابي توصيفي در مقطع ابتدايي، نمره‌دهي 100 ساله در آموزش و پرورش بالاخره متحول خواهد شد، همراهي خانواده‌ها با اين طرح را از اصلي‌ترين الزامات اجراي آن برشمرد و تاكيد كرد كه فرهنگ ارزشيابي توصيفي بايد در جامعه حاكم شود.

وي با اذعان به اين كه در مورد اجراي برنامه‌هاي تحولي، تنها اراده مديران تحول ايجاد نخواهد كرد و تحقق و تحول نيازمند بسترسازي و زمينه‌سازي است، خاطر نشان كرد: برخورداري معلمان از مهارت حرفه‌اي براي ارزشيابي توصيفي دانش‌آموزان از ديگر مخاطرات طرح ارزشيابي توصيفي در مقطع ابتدايي است، چرا كه معلمان هم عمري ياد گرفته‌اند كه تنها نمره دهند، لذا براي رفع اين مخاطره، مصوب شده است كه براي معلمان، مديران و معاونان مقطع ابتدايي و همچنين معلمان راهنما، 30 ساعت دوره ضمن خدمت آموزشي براي اجراي طرح ارزشيابي توصيفي برگزار شود.

ادهم همچنين با اعلام اين كه مقرر شده است كه آيين‌نامه ارزشيابي توصيفي كه معين‌كننده نوع عبارت‌هاي كارنامه كيفي دانش‌آموزان ابتدايي است، حداكثر ظرف دو ماه تدوين و تكميل شود، تاكيد كرد: قطعا در اين كارنامه كيفي نيز ممكن است، مردودي براي دانش‌آموزان لحاظ شود.

وي در ادامه اشاره‌اي نيز به اجراي طرح «ارتقاي خود به خودي دانش‌آموزان» در برخي كشورهاي دنيا كرد و توضيح داد: به موجب اين طرح، دانش‌آموزان وقتي وارد سن هفت سالگي مي‌شوند، خود به خود به مقطع ابتدايي گام مي‌گذارند و پس از آن نيز به صورت خود به خودي با افزايش هر سال سن، به يك پايه تحصيلي بالاتر وارد مي‌شوند.

دبير كل شوراي عالي آموزش و پرورش، با بيان اين كه ما هنوز وارد اين بازي نشده‌ايم، اذعان كرد: ظرفيت اجراي طرح ارتقاي خود به خودي دانش‌آموزان هنوز در ايران به وجود نيامده است.

ادهم، شرط موفقيت طرح ارزشيابي توصيفي را پايين بودن تراكم دانش‌آموز در كلاس ذكر كرد و با تاكيد بر اين كه آموزش و پرورش براي اين نوع تحولات آماده است، ميانگين فعلي تراكم دانش‌آموز در دوره ابتدايي در كل كشور را كمتر از 25 نفر در كلاس برشمرد و اعلام كرد: هم اكنون در تهران، كلاس‌هاي ابتدايي داراي بيش از 35 دانش‌آموز نداريم.

وي در پاسخ به سوال ايسنا مبني بر اين كه چه ضمانتي در طرح ارزشيابي توصيفي براي پيشگيري از اعمال سلايق شخصي مجريان طرح وجود دارد؟ گفت: ما فرض را بر اعتماد و صلاحيت‌پذيري گذاشته‌ايم و البته اين پرسش نيز مطرح مي‌شود كه وقتي خانواده‌ها، فرزندان خود را در اختيار معلم مي‌گذارند، نمي‌خواهند، ارزشيابي‌اش را در اختيار معلم بگذارند؟!

به گزارش ايسنا، دبير كل شوراي عالي آموزش و پرورش در ادامه به دومين مصوبه اخير اين شورا مبني بر تصويب اصول و چارچوب راهنماي برنامه و فعاليت‌هاي آموزشي و پرورشي دوره پيش‌دبستاني نيز اشاره كرد و توضيح داد: سه سال پيش، اساسنامه پيش‌دبستاني در شوراي عالي آموزش و پرورش تصويب شد و بر اساس آن، آموزش و پرورش موظف شد كه راهنماي برنامه درسي اين دوره را تدوين كند و به تصويب برساند كه اين اقدام توسط سازمان پژوهش و برنامه‌ريزي آموزشي نيز صورت گرفت و در نهايت در جلسه اخير شوراي عالي آموزش و پرورش، اصول و چارچوب آن به تصويب رسيد.

وي ادامه داد: بر اساس مصوبه مذكور همه مراكز پيش دبستاني و آمادگي اعم از دولتي و غيردولتي و مجوزدار از آموزش و پرورش يا مجوزدار از سازمان بهزيستي، موظفند محتواي آموزشي خود را با برنامه‌ها و سياست‌هاي آموزش و پرورش تطبيق دهند.

ادهم با اشاره به اهميت دوره پيش‌دبستاني و اين كه بخش قابل توجهي از فعال‌سازي ذهن و فراگيري آموزه‌هاي مختلف از جمله هنجارپذيري اجتماعي و رشد عاطفي در اين دوره صورت مي‌گيرد، تاكيد كرد: به موجب اين مصوبه، زمينه رشد و تعالي در دوره پيش‌دبستاني بايد مبتني بر مبناي ديني و آخرين يافته‌هاي پژوهشي، طراحي و برنامه‌ريزي شود.

وي اصلي‌ترين هدف اين مصوبه را شكوفايي فطرت كودكان در قالب بازي‌ها و فعاليت‌هاي آموزشي، هنري و تفريحي خواند و با تاكيد بر اين كه برنامه‌هاي اين دوره بايد با اهداف دوره ابتدايي همخواني داشته باشد، افزود: با اجراي اين طرح مي‌خواهيم كه مهدكودك‌ها ديگر كلاس‌هاي خسته‌كننده آموزشي براي فرزندان نباشند، بلكه پرورش صفات اخلاقي و رفتارهاي اجتماعي از جمله نظم‌پذيري و بهداشت در آن‌ها از طرق عملي مورد توجه قرار گيرد.

دبير كل شوراي عالي آموزش و پرورش، به رشد 30 درصدي حضور در دوره پيش‌دبستاني در سال گذشته نيز اشاره كرد و با تاكيد بر اين كه توسعه اين دوره به ويژه در مناطق دوزبانه مورد اهميت است، دوره پيش دبستاني را به گفته كارشناسان، دوره گذار ناميد و بيان كرد: حضور فرزندان در اين دوره، به مانند افتادن از آب سرد به آب گرم است كه اگر با دقت و ظرافت صورت نگيرد، قطعا شكنندگي در پي خواهد داشت.

وي همچنين افزود: موكدا اعلام شده كه در دوره پيش‌دبستاني به هيچ عنوان ارزشيابي كمي انجام نشود، بلكه اين ارزشيابي توصيفي و يا حتي گروهي باشد.

ادهم به سومين مصوبه شوراي عالي آموزش و پرورش مبني بر ماده واحده تعيين شوراي سياستگذاري در امر تحقيق و پژوهش در آموزش و پرورش نيز اشاره و اظهار كرد: به موجب اين طرح، فعاليت‌هاي پژوهشي متعددي كه در بخش‌هاي مختلف آموزش و پرورش انجام و اعتبارات قابل توجهي كه براي اين پژوهش‌ها صرف مي‌شود، ساماندهي و از هر گونه موازي‌كاري در اين زمينه جلوگيري خواهد شد.

وي اضافه كرد: بر اساس اين مصوبه، شورايي به نام شوراي سياستگذاري فعاليت‌هاي پژوهشي آموزش و پرورش با مسووليت وزير آموزش و پرورش و دبيري معاون پژوهشي وزير در راستاي ساماندهي فعاليت‌هاي پژوهشي اين وزارتخانه آغاز به كار خواهد كرد.

دبير كل شوراي عالي آموزش و پرورش با اشاره به اين كه به موجب قانون همه دستگاه‌هاي اجرايي موظفند كه يك تا چهار درصد از اعتبارات پرسنلي خود را به امر پژوهش اختصاص دهند، عنوان كرد: متاسفانه در آموزش و پرورش به دليل كسري‌هاي كه وجود داشته، اين دستگاه نتوانسته كه اين حكم قانوني را اجرا كند.

وي در مورد مصوبه تشكيل نظام صنفي معلمان نيز عنوان كرد: طرح كلي تشكيل اين نظام به تصويب رسيده و يك تيم كارشناسي براي تعيين كيفيت كار نيز تشكيل شده است كه اميدواريم در زمينه تدوين اساسنامه هر چه زودتر به نتيجه برسيم.

وي در پاسخ به اين كه آيا تشكيل نظام صنفي معلمان به معناي حذف موجوديت كانون همبستگي معلمان خواهد بود، گفت: در زمينه حفظ حقوق مادي و معنوي اين كانون، پس از تشكيل نظام صنفي معلمان در حال مذاكره هستيم.

انتهاي پيام
 يکشنبه 30 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن