تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هیچ بنده ‏اى حقیقت ایمانش را کامل نمى ‏کند مگر این که در او سه خص...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831183761




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

فقر، بهشت اقتصادي آسيا را تهديد مي كند


واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: فقر، بهشت اقتصادي آسيا را تهديد مي كند
گروه ترجمه، امير صدري؛ براي مردمي كه در فقر زندگي مي كنند، گذران هر روز مشكل است، اما حالا و با افزايش ناگهاني قيمت مواد غذايي و ساير اقلام مورد نياز روزمره، زندگي براي اين گروه مشكل تر شده است. شايد كساني كه در مرز خط فقر در جهان زندگي مي كردند حالا با رانده شدن به طبقه فقير بيشتر از همه با مشكل روبه رو شده باشند. اين مساله در مورد طبقه فقير و متوسط مالزي به خوبي حس مي شود. رورال كائور مادري است كه همسرش را از دست داده است. او ماهيانه 900 رينگيت درآمد از طريق كار در منازل ديگران دارد. رورال شش فرزند دارد كه سه تا از آنها بزرگ هستند و خرج خودشان را درمي آورند اما هنوز مخارج سه كودك ديگر كه به مدرسه مي روند با او است. صاحبخانه او اخيراً اجاره خانه را افزايش داده و به 600 رينگيت رسانده و حالا او بايد با 300 رينگيت خرج خودش و سه كودكش را بدهد. او مي گويد؛ «ما تا قبل از اين ناهارمان را در سر كار مي خورديم و براي شام برنج با توفو (نوعي خوراك با گوشت) يا راسام (نوعي سوپ با برنج) مي پختم، اما حالا خيلي شب ها فقط برنج خالي داريم يا سوپ بدون گوشت.» البته او حتي خودش گاهي شام نمي خورد تا كودكانش بتوانند لقمه يي غذا بخورند؛ «آن اوايل وقتي شام نمي خوردم خيلي سخت بود اما حالا عادت كرده ام. در خانه هايي كه كار مي كنم ناهار مي خورم و سعي مي كنم كمي بيشتر بخورم تا هنگام شب گرسنه نشوم، اما با اين وجود فكر مي كنم از اين به بعد مجبورم شام را حذف كنم چرا كه ديگر پولي براي تهيه شام بچه ها ندارم.» البته اين زن مي گويد كه خوشحال است برادري دارد كه در امارات متحده عربي كار مي كند؛ «هر وقت كه واقعاً به پول احتياج داشته باشيم با او تماس مي گيرم و او مقداري پول برايم مي فرستد. البته سعي مي كنم خيلي كم به او بگويم كه اين كار را بكند چرا كه او خودش زن و دو كودك دارد.» دو پسر و يك دختر بزرگ رورال تحصيلات خود را نيمه كاره رها كرده اند تا كار كنند و خرج خود را دربياورند. كائور مي گويد؛ «پسر بزرگم تمام درآمدش را به من مي دهد. او در سن ازدواج است اما اصلاً به ازدواج فكر نمي كند و فقط به فكر كمك به ما است.»

اين مادر مي گويد؛ «تا قبل از اين گراني هاي اخير، ما زندگي منظمي داشتيم و حتي گاهي مقدار كمي پول پس انداز مي كرديم اما حالا وضع ما روزبه روز بدتر مي شود و اگر وضع همين طور پيش برود، قطعاً ما گرسنه خواهيم ماند.» جينه پراگساما 40 ساله و دختر 16 ساله اش در حومه كوالالامپور زندگي مي كنند. اين زن 300 رينگيت بابت حقوق همسر درگذشته اش از دولت مي گيرد و 100 رينگيت هم بابت كمك هاي دولت به فقرا. خودش هم بين 100 تا 200 رينگيت از نگهداري كودكان درآمد دارد اما 150 رينگيت پول اجاره خانه مي دهد كه با هزينه آب، برق و گاز به 200 رينگيت مي رسد. او مي گويد؛ «من تا قبل از گراني ها با 400 تا 500 رينگيت زندگي خوبي داشتم اما حالا ما حتي براي تهيه شام و ناهار هم مشكل داريم، بعضي روزها من و دخترم هيچ چيزي براي خوردن نداريم و ممكن است در طول يك روز روي هم يك مشت برنج بخوريم، البته خوشبختانه حالا به دخترم در مدرسه غذا مي دهند و اين كمي مشكل ما را حل كرده است.»

اين زن مي گويد كه اخيراً از سوي مسجدي در نزديكي خانه اش يك كيسه برنج و مقداري حبوبات دريافت كرده كه باعث شده است وضعيت زندگي اش اندكي بهتر شود؛ «آنهايي كه حالا وضع خوبي دارند بايد به ديگران كمك كنند. در شرايط سخت است كه انسان ها بايد به هم كمك كنند. آنهايي كه پول دارند بايد شرايط ما را درك كنند.»

در اين ميان وضعيت زندگي سيتي عايشه 50 ساله از همه جالب تر است. اين مادربزرگ همراه چهار فرزندش و همسران آنها و 11 نوه اش در يك خانه زندگي مي كنند، يعني در يك خانه 20 نفر همراه هم زندگي مي كنند. در طول روز شش نفر از اعضاي خانه سر كار مي روند و سيتي عايشه هم از 11 نوه اش مراقبت مي كند. با اين وجود او مي گويد كه پس از كسر اجاره خانه و هزينه هاي سوخت و آب و برق فقط 2 هزار رينگيت براي ساير هزينه هاي خانواده باقي مي ماند كه با آن حتي سير كردن شكم اين همه آدم هم سخت است. اين مادربزرگ مي گويد؛ «تا قبل از گراني هاي اخير ما برنج مي خورديم، ماهي، تخم مرغ و حتي ميوه اما حالا اغلب وعده هاي غذايي ما فقط برنج است، البته خوشبختانه اخيراً از طرف دولت و انجمن مسلمانان به ما كمك شده است اما اين كمك ها فقط براي چند روز است ... فكر مي كنم اگر به روستاي مادري مان برگرديم وضع ما بهتر شود چرا كه آنجا سبزيجات، ميوه و موز مجاني براي خوردن داريم.»

سيتي عايشه مثل اكثر مردم مالزي نگران وضعيت بدتر در روزهاي آينده است. او مي گويد؛ «ما هر شب درباره اين صحبت مي كنيم كه شايد فردا گراني ها بدتر شود، براي همين نمي توانيم حتي شب ها خوب بخوابيم.»

منبع؛ استار مالزيا
 يکشنبه 30 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن